Sen geçen hafta evde iken ölçmüştün yaa göbeğini bende ölçtüm benim 95 ti dun gene ölçtüm kaynanamda 100 çıktı O bu hafta :))))Bnm 2-3 gundur göğüs altına doğru göbeğim şişti ve büyüdü.hissediyorum.bayagı genişledi göbek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen geçen hafta evde iken ölçmüştün yaa göbeğini bende ölçtüm benim 95 ti dun gene ölçtüm kaynanamda 100 çıktı O bu hafta :))))Bnm 2-3 gundur göğüs altına doğru göbeğim şişti ve büyüdü.hissediyorum.bayagı genişledi göbek.
Şimdi bende ölçtüm 109 olmuş.105 ti:))Sen geçen hafta evde iken ölçmüştün yaa göbeğini bende ölçtüm benim 95 ti dun gene ölçtüm kaynanamda 100 çıktı O bu hafta :))))
Artıyor gobisler....:)))))Şimdi bende ölçtüm 109 olmuş.105 ti:))
Şimdi bende ölçtüm 109 olmuş.105 ti:))
Guzel göbusluler siziiiiArtıyor gobisler....:)))))
Hepimiz oyleyik artik :)))))Guzel göbusluler siziiii
Acaba nedenBen olcmedim hala
Gecmis olsun canim, ne oldu bebegineBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Merhaba canim evt herkes whatsapta, cok sukur bizde bebislerde iyiler, arada yazariz tabi merakin olmasin. Seninkilerde ikizdi degilmi, cinsiyetleri belli oldumuKizlarrrr bende merak ediyorum sizi. Ilk tedavime bu topikle baslayip,kendi acimi unutup sizin heyecaniniza ortak olmaya calismistim.
Insallah herkes icin hersey yolundadir.
Ozellikle ikiz annelerini takip ediyordum. Cunku biliyorsunuz bu surecte onunuzde tecrubeli birinin olmasi sizi rahatlatiyor.
En son watsap grubu kurmustunuz. Orda yazistiginiz icin mi burasi sakinlesti.
Bizleri merakta birakmayin ama :'(
Ins. Sizde bebislerinizde iyisinizdirrr
Merhaba canim evt herkes whatsapta, cok sukur bizde bebislerde iyiler, arada yazariz tabi merakin olmasin. Seninkilerde ikizdi degilmi, cinsiyetleri belli oldumu
Selam senin az kalmış.bende bol bol dinleniyorum.zaman gecmiyor bir turlu.bende de heyecan var.Merhaba kızlar nasılsınız Günlerim azaldıkça heyecanim artıyor siz nasılsiniz
Oyy maşallah be güzel olur 1 kız 1 erkek nokta atışı valla :)))))Ya bende merak ediyorum boyle siziii. Baktim cok sesiniz.cikmiyo. bende araniza katilmak isterim.
Evet canim ikizler beninmde. Hastaneden geldim simdi. %99erkek+%90 kiz dedi. Ama kizdan emin konusmadi yinede tekrsr bakalim dedi. Ins. Bir degisikkik olmaz.
Serenci yatiyordu en sin. Nasil oldu duzeldimi acaba
Tamm canim cok sevinirim. Hemen atiyorum.sizleri takip etmek beni cok sevindirir.Oyy maşallah be güzel olur 1 kız 1 erkek nokta atışı valla :)))))
Canim bana özelden mesaj at numarani