Amin inşallah..aman iyi olsunlar tabiki en önemlisi de o..Bnce nursecan premature dogan kucuk evlatlarina yogun bi sekilde baktigi icin girip yazamiyor, eminim biraz daha toparlansa bebekler girip yazacak ins. Rabbim yardimcisi olsun ins
hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz.sabaha kadar uyku yok bana.sürekli lavaboya gidiyorum.gün içerisinde sadece yemek yapıyorum.iş desen valla çoğu zman yapamıyorum.Selam kızlar...Ne uyuyabiliyorum nede uyanabiliyorum,hep yorgun hissediyorumama bir yandanda günler geçmiyor sanki bir önce onlara kavuşmak istiyorum
Cnm bunlar cam degil,Slm cnm paylaştığını avent natural linkindeki 4 adet biberonun hepsi cammi
Allah hayırlara çıkarsın ruyanı.Bu sabah esimi ise yolladiktan sonra yine yattim, ruyamda doktor a kontrole gitmisim, doktora kac gram almislar diye soruyorum, bide diyorum onlari cok merak ediyorum kime benziyorlar nasillar diye, doktorda kizlarimi karnimdan cikarip gosterio bn agliyorum sevincten mutluluktan, sonra doktor yine karnima geri koyuyor. Ayy inanin görmus kadr oldum cok tatliydilar ama, anne olmak boylemis demek
Maşallah cnm çok sevindim.kac kilo olmuşlar dr soyledimi?Merhaba kizlar benim randevum vardi cok sukur hersey yolunda ama agri sizi bendede var yatakta zor donuyorum kalcalrim agriyor
Yok cnm burdakiler pek nadir soyluyorlar 24 haftada gidince 665 672 gr dediler sonra soylemediler iyi diyorlar sadeceMaşallah cnm çok sevindim.kac kilo olmuşlar dr soyledimi?
Biraz aşağı indiler rahatladım sayılır ama şimdide karnimin içi acıyor,kasik ağrılarım başladı...Ama eskisi gibi kaburga agrim yok çok şükür ikiz çok zormuş gerçektenÇok zor canım allah kolaylık versin..ben bu halde dayanamiyorum sizi düşünemiyorum.. günler geçmiyor ki her yeni haftaya girince bir sonraki haftayı da okuyorum..kendimi öyle avutuyorum..ama dedigin gibi geçmiyor bana da artik tak etti canıma..dun dışarı çıktım 3 saat yoruldum..ağrıdan duramadim gece masaj yapa yapa bir hal oldum..ağrıdan zor uyudum sabah ta erken den uyandım
Aynen öyle iyiyiz dese rahatlayacagim...Hala hast deler mi acaba..Amin canimEşim bile merak ediyor..kızlardan biri doğurmuş demiştim..hergun soruyor haber var mi diye...keske yazsa 2 kelime hepimiz çok meraktayız..orda beklemek te çok zor biliyorum..allahım yardımcıları olsun..bir an önce kuzuları toparlasın kendilerini..
Ya bende cok merak ettim.iyimi bebişler nasıl? İstanbulda oldugunu bilsem birde hangi hastane gidip arayasım var.Aynen öyle iyiyiz dese rahatlayacagim...Hala hast deler mi acaba..Amin canim
Evet ya artık işle güçle alakam yok yapamıyorumhepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz.sabaha kadar uyku yok bana.sürekli lavaboya gidiyorum.gün içerisinde sadece yemek yapıyorum.iş desen valla çoğu zman yapamıyorum.
Aynen ya...Yok zaten doğum zamanlarimiz yaklasinca alicam numaralarinizi aricam nasilsiniz diye böyle beklemek zor :)Ya bende cok merak ettim.iyimi bebişler nasıl? İstanbulda oldugunu bilsem birde hangi hastane gidip arayasım var.
Çok şükür karnimizdalar ve cok şükür bu haftalardayiz tehlike geçti...Son kontrollerde yüzlerini kapattılar hep,geçen gün arkadaşımı goturdugumde dr uma bi bakalım dedim bi tanesi gösterdi yüzünü :))tam bir bebek olmuşlar artık yanaklar tombul tombul yavrum benim hergün defalarca bakıyorum inanamiyorum bu benim mi diye:)))Allah hayırlara çıkarsın ruyanı.serenci ninde dediği gibi artık sabırsızlaşıyor insan.inan askerdeyim sanki.şafak sayıyorum hergun:)) ve Allaha da şükrediyorum bu zamanda daha karnımdalar diye.
Yatırımdın canım rüyan..insan rüyada bile ayrılamıyor..rüyada iken çok mutlu uyanınca amannn yaaa rüyaymış oluyor çok fena oluyorum ben o zaman..gülerek uyanirken anam suratim düşüyor rüya da olduğumu farkedincekızlar dün gece rüyamda ikizlerimi doğurmuş gördüm.aynı rüyayı görümcemde görmüş bugün sabah beni arıyor iyimisiniz diye çok şaşırdım ya...neye işaret acaba ya.günler geçmek bilmiyor.hepimiz gitgide zorlanıyoruz.biranönce evlatlarımızı kucağımıza almak istiyoruz.
Aynen cnm.olmaz boyle :)) whats up grubu kesin kurarıx:))Aynen ya...Yok zaten doğum zamanlarimiz yaklasinca alicam numaralarinizi aricam nasilsiniz diye böyle beklemek zor :)
Benim de kasiklar yirtiliyor gibi ağrıyor yatarken dönerken yanma gibi oluyor bazen...sorcam bakalım çarşamba günü doktora..Biraz aşağı indiler rahatladım sayılır ama şimdide karnimin içi acıyor,kasik ağrılarım başladı...Ama eskisi gibi kaburga agrim yok çok şükür ikiz çok zormuş gerçekten
Benimde aynı.dönerken felaket.çekme oluyor gibi ağrılı.Benim de kasiklar yirtiliyor gibi ağrıyor yatarken dönerken yanma gibi oluyor bazen...sorcam bakalım çarşamba günü doktora..
Ben erken doğum grubunu okudum o haftalar dakiler rahat 30 gün kalmış..bazı doktorlar 1700 de taburcu ediyormus..bebegin gelişimi iyi ise..inşallah gün geçtikçe daha sağlıklı oluyordur bebekleri..ben çok pişmanım zaten onun numarasını keske alaydım..dikişleri gene tutmadı..artik iyice bizimde dinlenmemiz lazim yormamak lazım vücudu..bir anda rahim basıncı kaldıramayabilir çünkü..Aynen öyle iyiyiz dese rahatlayacagim...Hala hast deler mi acaba..Amin canim
Acaba çatlıyor mu ki...goremiyorumki göbekten..aynen çekilme gibi ağrı oluyor...Benimde aynı.dönerken felaket.çekme oluyor gibi ağrılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?