2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar dün gece rüyamda ikizlerimi doğurmuş gördüm.aynı rüyayı görümcemde görmüş bugün sabah beni arıyor iyimisiniz diye çok şaşırdım ya...neye işaret acaba ya.günler geçmek bilmiyor.hepimiz gitgide zorlanıyoruz.biranönce evlatlarımızı kucağımıza almak istiyoruz.

Selam kızlar...Ne uyuyabiliyorum nede uyanabiliyorum,hep yorgun hissediyorum ama bir yandanda günler geçmiyor sanki bir önce onlara kavuşmak istiyorum
hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz.sabaha kadar uyku yok bana.sürekli lavaboya gidiyorum.gün içerisinde sadece yemek yapıyorum.iş desen valla çoğu zman yapamıyorum.

Merhaba kizlar benim randevum vardi cok sukur hersey yolunda ama agri sizi bendede var yatakta zor donuyorum kalcalrim agriyor

Allah hayırlara çıkarsın ruyanı. serenci ninde dediği gibi artık sabırsızlaşıyor insan.inan askerdeyim sanki.şafak sayıyorum hergun:)) ve Allaha da şükrediyorum bu zamanda daha karnımdalar diye.

Biraz aşağı indiler rahatladım sayılır ama şimdide karnimin içi acıyor,kasik ağrılarım başladı...Ama eskisi gibi kaburga agrim yok çok şükür ikiz çok zormuş gerçekten

Aynen öyle iyiyiz dese rahatlayacagim...Hala hast deler mi acaba..Amin canim

Çok şükür karnimizdalar ve cok şükür bu haftalardayiz tehlike geçti...Son kontrollerde yüzlerini kapattılar hep,geçen gün arkadaşımı goturdugumde dr uma bi bakalım dedim bi tanesi gösterdi yüzünü :))tam bir bebek olmuşlar artık yanaklar tombul tombul yavrum benim hergün defalarca bakıyorum inanamiyorum bu benim mi diye:)))

Yatırımdın canım rüyan..insan rüyada bile ayrılamıyor..rüyada iken çok mutlu uyanınca amannn yaaa rüyaymış oluyor çok fena oluyorum ben o zaman..gülerek uyanirken anam suratim düşüyor rüya da olduğumu farkedince

Biraz aşağı indiler rahatladım sayılır ama şimdide karnimin içi acıyor,kasik ağrılarım başladı...Ama eskisi gibi kaburga agrim yok çok şükür ikiz çok zormuş gerçekten
Benim de kasiklar yirtiliyor gibi ağrıyor yatarken dönerken yanma gibi oluyor bazen...sorcam bakalım çarşamba günü doktora..

Aynen öyle iyiyiz dese rahatlayacagim...Hala hast deler mi acaba..Amin canim
Ben erken doğum grubunu okudum o haftalar dakiler rahat 30 gün kalmış..bazı doktorlar 1700 de taburcu ediyormus..bebegin gelişimi iyi ise..inşallah gün geçtikçe daha sağlıklı oluyordur bebekleri..ben çok pişmanım zaten onun numarasını keske alaydım..dikişleri gene tutmadı..artik iyice bizimde dinlenmemiz lazim yormamak lazım vücudu..bir anda rahim basıncı kaldıramayabilir çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…