2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Acaba çatlıyor mu ki...goremiyorumki göbekten..aynen çekilme gibi ağrı oluyor...
Cnm bu çekme içten geliyor,bıcak batar gibi.ben baktm çatlama yok.sende de oldugunu sanmıyorum.bu rahimin gerilmesinden kaynaklanıyor olabilir.

Benim de kasiklar yirtiliyor gibi ağrıyor yatarken dönerken yanma gibi oluyor bazen...sorcam bakalım çarşamba günü doktora..
Tam olarak benimde öyle,ve ayaklarını çok asagida hissediyorum,ben sordum yer degistirmisler dedi sende bi sor bakalım seninki ne diyecek

Cnm bu çekme içten geliyor,bıcak batar gibi.ben baktm çatlama yok.sende de oldugunu sanmıyorum.bu rahimin gerilmesinden kaynaklanıyor olabilir.
Ben kremi yagi filan da düğmeyi unutuyorum yaaa..o geldi aklıma..esim bile diyor napcaz şimdiden dayanamiyorsun ağrılara diyor..Çok zayıfım vücudum çok güçsüz herhalde..ondan bir de romatizma ve bel fıtığı olunca hic dayanamiyorum..sabahları ellerimi parmaklarimdan kapatamiyorim..parmaklarımın boğum yerleri çok fena ağrıyor benim

Tam olarak benimde öyle,ve ayaklarını çok asagida hissediyorum,ben sordum yer degistirmisler dedi sende bi sor bakalım seninki ne diyecek
Benim ki ne diyecek kuzu yaaa rahat ol sorun yok diyecek demir için bile bir şey demedi..kan sulandığı için öyle çıkması Normal mis..esim in kuzeni de yenidoğan hemşire 2 tane doğurunca sordum içim rahat etmedi..kuzen rahat ol benim demir 2 hemoglobin 7 veya 8 di dedi..ilaçları sabah aksam kullanabilirsin ama dedi..onada kan vermişler son zamanlar da..

Kuzum o kapatamamabirazda ödemden kaynaklanıyordur.ama kremini yağını muhakkak sür cnm.yani işe yaracaklarınıda bilmioruz ama surmek lazım.sen dayanırsın cnm. O kadar cok istedin ki .merak etme dayanırsın.

Kuzum o kapatamamabirazda ödemden kaynaklanıyordur.ama kremini yağını muhakkak sür cnm.yani işe yaracaklarınıda bilmioruz ama surmek lazım.sen dayanırsın cnm. O kadar cok istedin ki .merak etme dayanırsın.
Senin parmaklarda içten acıma hissi oluyor mu kuzum..boyle sanki kikirdaklarim ordan fiskiracakmis gibi çok fena ağrıyor..mesela su anda bile var ağrı..ödem olsa tüm gun bu kadar olur mu sence..sorularimi yazip yarin, tek tek sorcam sevgili profosurume :)))))

Bak zaten yazmazsan herseyi unutuyorsun.muhakkak yaz:)) bnmde ellerim şişince ve eklemleri kıvırınca hafif agrım oluyor.bence ödemden

Bak zaten yazmazsan herseyi unutuyorsun.muhakkak yaz:)) bnmde ellerim şişince ve eklemleri kıvırınca hafif agrım oluyor.bence ödemden
Sorcam bakalım..parmaklarimi çitlatasım var sanki öyle rahatlayacak gibi ama dokununca da ağrıyor..birde kivirirken girc girc ses geliyor sanki kuzu yaa..2 gün sıvı geldi 2 gündür gelmiyor..havuç suyu için kızlar veya organik hindistan cevizi suyu..ben suyum sizar da bu mal doktor anlamazsa diye 2 veya 3 günde bir havuç suyu içiyorum :)))

:))))) guldurdun beni.artık kendi önlemlerimizi kendimiz alalım diyosun yani.bana havuçve h. Cevizi suyu yasak.şeker var çünkü.ben parmaklarımın ağrıdığını zaten çıtlatmak isteyince anladım:)))))

Kızlar siz oyun halisi diyorlar hani biraz buyuyunce ayaklarinida filan çarpınca müzik sesi filan çıkıyor..ondan alcakmisiniz...3 aylık ken bizim arkadaş kullaniyordu..zaten ilk 40 i çıkıncaya kadar çocukta kendini çok bilemiyor ama...ne zaman dan sonra kullanılır karar veremedim..ondan da alacağım ben..sizden de fikir alayim dedim..

Ayyy evet unuttum doğru seker vardı sen diyet yapıyorsun canım mesela gün de 2 veya 3 tane armut bile yiyorlarmis su sızıntısı olanlar...sen princ te yemiyorsun degilmi..bulgur mu var listede..bende bulgura yuklencem demir eksikliği için :))) o faydalıymış onu okudum..princ makarna zaten çok yeniyordum da bazen canım çok çektimi yiyorum makarna..çünkü ben makarna delisiyim çok severim..

Ben almayacağım şimdi.bir dogsunlar şöyle 2 aylık olsunlar da,tek hedefim bu şu an sonra benimde aklımda alırım diyorm.ama hiç bakmadım oyuncakçılara.

Ben almayacağım şimdi.bir dogsunlar şöyle 2 aylık olsunlar da,tek hedefim bu şu an sonra benimde aklımda alırım diyorm.ama hiç bakmadım oyuncakçılara.
Ben şimdi millet soruyor yaa onları söyleyeyim diyorum :))) geçen eşimin bahanesi ben kızıma bilezik alcam dedi..bende bir sevindim bir sevindim takmışken de kalın birşey alır çünkü babanesi..takmam zaten en azından bir kısım doktor ücreti filan çıkar dedim...anaamm kadın ne dese kızıma takcakmis hic çıkarmayın kalın birşey yapcam diyor...içime oturdu..napim o kadarcık bileziği ben yaa

:)))) hahah yine hüsran yani.zaten o kadar minik bikezikte acıtmaz mı:)) sen bana yap babaanne ee.bende liste yaptım. Telsiz.sterilizatör.temassız ateş ölçeri aldıracağım:))) birde puseti

Kzuum hatirlarsan ben bir ara bacak ağrıdan duramiyorum ve anlatamiyorum ağrıdan değil diyordum sanırım sende onu yasiyorsun,mesela;hep gerersem iyi yoksa durduğumuz yerde duramiyordum o demir eksikligindenmis ferro sanol kullaniyorum çok şükür geçti,bir dr da bana dediki kan vitamin vs bunları kullanmayabilirsin ama hamilelikte en önemlisi demir takviyesi dedi gerçektende faydasını gördüm

Cnm birde senin çok az kalmış .saglıkla kucagına alırsın inşallah.bizde o haftaları görürüz inşallah.drun doğum zamanı verdi mi?
Kısmetse 12 kasım dedi ama ters olduğu için bebek kendini rahat hissetmezse öncede olabilir dedi hayırlısı ne ise oolsun inş.
Birde en zor hamilelik son ayı kafadı yukarda bebek miş maaşallah bebeğim iyi olsun ben herşeye haxırım

:)))) hahah yine hüsran yani.zaten o kadar minik bikezikte acıtmaz mı:)) sen bana yap babaanne ee.bende liste yaptım. Telsiz.sterilizatör.temassız ateş ölçeri aldıracağım:))) birde puseti
Çok küçük değil canım gene azcik buyuyunce taksinmiş...sana söyleyince aklıma geldi eşime de gelince söyledim..ben babama söyleyeyim diyor yoklasın babanemi :) bebek bileziği ne olacak bozdurmayın da takin beni hatırlayın diyor..kimse demiyor daha 5 bin babasına borç var tüp bebek ten..5 bin doğumda verilecek..temassiz ateş ölçer ile ilgili bir suru yorum okudum..yok doğru olcmuyor diye bende ondan düşünüyorum genede ama..soyluycem kardeşime kuzenime filan paylaşın aranizda bunlar eksik diyeceğim..esim de kardeşine söyleme diyor..esi laf eder filan diye galiba..kuzenlerde sordu ne alınacak ne eksik diye..öyle şanslı lar ki hepsi kaliteli al güzelse biz de çocuklara giydiririz güzelleri sakla diyorlar..Çok ta fena yani bizim kizlar :)))))

Kuzu bende 20 den beri kullaniyorum demir ilacı..bakalım tiroid için hastaneye gidince orda da istiyecegim demir tahlili..bir de demir ilacı midemi agritiyor diye rennie ile içtim geceleri bayramdan beri..meğersem rennie de icilmezmis demir le..iciyorum 1 saat kıvranıyorum napim artik..

Drun 40 haftaya tamamlatmak istiyor.ama ben diyorum buyuk ihtimal normal doğum olmazsa 10 gun once gibi alıyorlar.hayırlısı ne ise o olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…