• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar gunaydın.artık geceleri yatarken heryerim ağrıyor.hep sola yatıyorum.bu seferde sol kalçam artık agrımaya basladı.gece uyanıyorum bir bakmışım sırt üstü.sırt üstü yatmak iyi değilmiş.ama istem dışı yatıyorum.

Kızlar gunaydın.artık geceleri yatarken heryerim ağrıyor.hep sola yatıyorum.bu seferde sol kalçam artık agrımaya basladı.gece uyanıyorum bir bakmışım sırt üstü.sırt üstü yatmak iyi değilmiş.ama istem dışı yatıyorum.
Merhaba bende aynen sola yatıyorum dönerken hele zor dönüyorum kalçam ağrıdı ☺️☺️
Sağlıkla geldin bebişlerimiz çok heycanlıyım iyice artıyo heycan

Merhaba bende aynen sola yatıyorum dönerken hele zor dönüyorum kalçam ağrıdı ☺️☺️
Sağlıkla geldin bebişlerimiz çok heycanlıyım iyice artıyo heycan
Cnm birde senin çok az kalmış .saglıkla kucagına alırsın inşallah.bizde o haftaları görürüz inşallah.drun doğum zamanı verdi mi?

Eklentiler

• P_20151012_130455.webp
    P_20151012_130455.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 30
Selam kızlar...Ne uyuyabiliyorum nede uyanabiliyorum,hep yorgun hissediyorum :KK43: ama bir yandanda günler geçmiyor sanki bir önce onlara kavuşmak istiyorum
Çok zor canım allah kolaylık versin..ben bu halde dayanamiyorum sizi düşünemiyorum.. günler geçmiyor ki her yeni haftaya girince bir sonraki haftayı da okuyorum..kendimi öyle avutuyorum..ama dedigin gibi geçmiyor bana da artik tak etti canıma..dun dışarı çıktım 3 saat yoruldum..ağrıdan duramadim gece masaj yapa yapa bir hal oldum..ağrıdan zor uyudum sabah ta erken den uyandım :(

nursecan nursecan canım çok merak ediyorum sizi
Eşim bile merak ediyor..kızlardan biri doğurmuş demiştim..hergun soruyor haber var mi diye...keske yazsa 2 kelime hepimiz çok meraktayız..orda beklemek te çok zor biliyorum..allahım yardımcıları olsun..bir an önce kuzuları toparlasın kendilerini..

Merhaba kizlar nasislsiniz, heyecanli yorgun, sabirsiz, dusunceli, mutlu, agirlasmis olmanin dısinda:)) bnde serenci serenci ayni sorundan muzdaripim, ama cozumu buldum su iciyorum her lavaboya kalkisimda, sırt ustu uyaninca en azindan lavaboya gidip gelip pozisyon degistirmis oluyorum, esimede ddm bak sirt ustu uyudugumu gorursen uyandir döneyim diye ama bi uyuyor baska dunyalara gidiyor uyanmio

Bu sabah esimi ise yolladiktan sonra yine yattim, ruyamda doktor a kontrole gitmisim, doktora kac gram almislar diye soruyorum, bide diyorum onlari cok merak ediyorum kime benziyorlar nasillar diye, doktorda kizlarimi karnimdan cikarip gosterio bn agliyorum sevincten mutluluktan, sonra doktor yine karnima geri koyuyor. Ayy inanin görmus kadr oldum cok tatliydilar ama, anne olmak boylemis demek

Eşim bile merak ediyor..kızlardan biri doğurmuş demiştim..hergun soruyor haber var mi diye...keske yazsa 2 kelime hepimiz çok meraktayız..orda beklemek te çok zor biliyorum..allahım yardımcıları olsun..bir an önce kuzuları toparlasın kendilerini..
Bnce nursecan premature dogan kucuk evlatlarina yogun bi sekilde baktigi icin girip yazamiyor, eminim biraz daha toparlansa bebekler girip yazacak ins. Rabbim yardimcisi olsun ins

Bu sabah esimi ise yolladiktan sonra yine yattim, ruyamda doktor a kontrole gitmisim, doktora kac gram almislar diye soruyorum, bide diyorum onlari cok merak ediyorum kime benziyorlar nasillar diye, doktorda kizlarimi karnimdan cikarip gosterio bn agliyorum sevincten mutluluktan, sonra doktor yine karnima geri koyuyor. Ayy inanin görmus kadr oldum cok tatliydilar ama, anne olmak boylemis demek
Artik iyice rüyamızda kuzular hep onları düşündüğümüz için :)))))

Back
X