Homoglobin yaziyor galiba 104 tu gunde iki ile basladim dr 3 ic dediCanım senin kaç demirin kanın..bastan beri 3 ile mi başladın..benimki arttırmadı iste dun sinir oldum...bir kaç gündür sabahları çamaşırıma yatakta iken ıslaklık geldiğini hissediyorum..pijamaya bile geçiyor..doktora gore hep suyum normal ama..hic dert sıkıntı bitmiyor yaa...korkular hep artıyor..
Cnm her zaman aynı olmuyor ki bazı günler çook hareketlilr bazen pek hissettirmiyorlar normal bnce senin Can'ın sıkılmış evde:)Akşamları sırt ağrısından kıpırdaması da çok az oluyor..ben onla ugrasmasam onun bana çok hissettirdiği yok yani kendini..bende dokunuyorum ediyorum karnıma gidikliyorum karnimi tepki versin bana diye...çok gıcık bir anneyim demi
Çok zayıf hissediyorum canım hareketlerini..önceden kafama giderdi ağrısı..simdi hareket etse de ilk hareketlenme zamanları gibi..beni korkutan da o zaten..gelişiminde sıkıntı olabilir mi bilmiyorum çarşamba kontrol var bakalım..doktor yeri daraldığı için diyor daha 1 kilo ki...daha da büyüyünce ne olacak o zaman..kemikleri güçlensin diye sut yoğurt peynir de tüketiyorum gün içinde..bilemedim ki...Ben üzüntüden bebegin haraketlerinde azalma oluyor diye düşünüyorum...malum isim konusu bizim evde hala karara baglanmadi..vazgeçip ne koyarsan koy diyorum eşime..çünkü gerçekten tartışmak istemiyorum..çok fena yaaa benimki konuyu kapatcagina daha da uzatıyor tekrar tekrar açıyor bende üzülüyorum iyice...Slm kizlar herkes oazar gezmelerinde galiba bugun banada kagit yapan kisiler gelecekti hala gelmediler sinir oldum bi bitmedi su evdeki kalabalik bide iki gundur karnim arada bir belime yansiyan bi agri var idrar yolu rnfeksiyonu yada gaz sancisi gibi ebeyi aradim diyorki agri kesici ic sanki ben ona diyorumki agriya dayanamiyorum dedimki icmem dayanabiyorum sonucta agriya sadece enfeksiyon olabilir bakalim yarin saglikocagina git dedi olmazsa test yaptir oraya gidicem. Dun hatta evelsi gunden beri benim minnos kizimda pek hareketli degil cok silik hareket ediyor farkedemiyorum bile seninki hareket ettimi K kaderim35 ?
Çok zayıf hissediyorum canım hareketlerini..önceden kafama giderdi ağrısı..simdi hareket etse de ilk hareketlenme zamanları gibi..beni korkutan da o zaten..gelişiminde sıkıntı olabilir mi bilmiyorum çarşamba kontrol var bakalım..doktor yeri daraldığı için diyor daha 1 kilo ki...daha da büyüyünce ne olacak o zaman..kemikleri güçlensin diye sut yoğurt peynir de tüketiyorum gün içinde..bilemedim ki...Ben üzüntüden bebegin haraketlerinde azalma oluyor diye düşünüyorum...malum isim konusu bizim evde hala karara baglanmadi..vazgeçip ne koyarsan koy diyorum eşime..çünkü gerçekten tartışmak istemiyorum..çok fena yaaa benimki konuyu kapatcagina daha da uzatıyor tekrar tekrar açıyor bende üzülüyorum iyice...
Çok güzeller arkadaşım maşallah..panduf larını yesinler onun...senin çarşamba kacta randevun..bugün hali ile perde bakayım dedim..bir mağazaya gittik hiçç ilgilenmediler...sinir olduk çıktık bizde...esim mi halıları tektek biziklayacak..diğer hali mağazaları da kapalıydı..yemek yedik döndük..disarlari ana bana günü mübarek..ortalık çok karışık buralar...allah herkesi ıslah etsin..doğru yolu göstersin..resmen bir curcuna vardı..Benimde carsamba randevum hadi bakalim dogum tarihlerimizde ayni gorunuyor kizlarimizi saglikla alalim insallah kucagimiza. Bu arada benim sorunumda ayri esim isim konusunda cok umursamaz ben hangi ismi soylesem olur diyor simdiye kadar bir tane bile oneride bulunmadi hepsi ayri dert ama ben suna cok inanirim ismi guzellestiren insanin kendisidir bu sekilde bir kac kisi taniyorum asla koymam diyecegimiz hatta filmlerden birinde komik karaktere verilen bir isimdi ama okadar guzel bir insanki bakmaya doyamazsin ayni zamanda zeki ve basarilida bir insan ve bunun gibi bir kac kisi daha taniyorum hayirli ve saglikli olsunlar insallah guzel isimlerde bulup koyariz. Bu arada dun aldigim seyleri paylasayim
Çok güzeller arkadaşım maşallah..panduf larını yesinler onun...senin çarşamba kacta randevun..bugün hali ile perde bakayım dedim..bir mağazaya gittik hiçç ilgilenmediler...sinir olduk çıktık bizde...esim mi halıları tektek biziklayacak..diğer hali mağazaları da kapalıydı..yemek yedik döndük..disarlari ana bana günü mübarek..ortalık çok karışık buralar...allah herkesi ıslah etsin..doğru yolu göstersin..resmen bir curcuna vardı..
Ayyy o ayakkabılar ne yakışır minnoş kızına.aldıkların çok guzelmiş cnm.biz isim işini hallettik şükür:) bnm bebek odası bu ay sonunda gelecek.daha da geç kalırsa vay halimize.zaten bebişleri hemen yatağa yatırmam.beşiklerinide aldım ama eşyaları yerleştirip her sey hazır olsa rahatlauacagım.bu hafta içi duvar kagıdını sececeğim inşallah.birde tekli açılan bir koltuk yaptırayım diyprum.onunda siparişini vereceğim.hastane cantası da hazır sayılır .Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benimde carsamba randevum hadi bakalim dogum tarihlerimizde ayni gorunuyor kizlarimizi saglikla alalim insallah kucagimiza. Bu arada benim sorunumda ayri esim isim konusunda cok umursamaz ben hangi ismi soylesem olur diyor simdiye kadar bir tane bile oneride bulunmadi hepsi ayri dert ama ben suna cok inanirim ismi guzellestiren insanin kendisidir bu sekilde bir kac kisi taniyorum asla koymam diyecegimiz hatta filmlerden birinde komik karaktere verilen bir isimdi ama okadar guzel bir insanki bakmaya doyamazsin ayni zamanda zeki ve basarilida bir insan ve bunun gibi bir kac kisi daha taniyorum hayirli ve saglikli olsunlar insallah guzel isimlerde bulup koyariz. Bu arada dun aldigim seyleri paylasayim
Tesekkurler teyzesi keske yakin olsaydik senin minnoslarada hediye getirseydim onlardan. Evet aslinda o odada yatacaklari yok ama iste hem esyalarini yerlestiririz hemde kendimiz icin zaten ne yalan soyliyim ben odayi kendim icin yapiyorum :)) zaten bebek ne anlar demi aslinda belkide hepimiz kendimiz icin yapiyoruz aslinda koltuk cok mantikli benim oda cok kucuk yerim olsa kesinlikle uzanabilecegim bi yer olsun isterdim. Duvar kagidi cok baktim bi tanesini cok begendim oda kagit gibiydi kalitesizdi sonuc olarak dort duvarida beyaz kendiliginden simli yapicam aksesuarlarla renklendiricem insallah nasibolursaAyyy o ayakkabılar ne yakışır minnoş kızına.aldıkların çok guzelmiş cnm.biz isim işini hallettik şükür:) bnm bebek odası bu ay sonunda gelecek.daha da geç kalırsa vay halimize.zaten bebişleri hemen yatağa yatırmam.beşiklerinide aldım ama eşyaları yerleştirip her sey hazır olsa rahatlauacagım.bu hafta içi duvar kagıdını sececeğim inşallah.birde tekli açılan bir koltuk yaptırayım diyprum.onunda siparişini vereceğim.hastane cantası da hazır sayılır .Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Nerden aldınızKızlar benim hastane süsleri m hazir Eki Görüntüle 1654172
Cok tatlilarmis gule gule kullan ne guzel sizin zaman yaklasti zaman yaklastikca ben sabirsizlaniyorum iyiceKızlar benim hastane süsleri m hazir Eki Görüntüle 1654172
Kızlar merhaba bebeklerim için biberon alacağım marka da karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz
Çok güzel canım.gümünde süslemek nasip olsun inşallahKızlar benim hastane süsleri m hazir Eki Görüntüle 1654172
Avent natural aldım bende..kullananlar anne memesine yakin olduğunu söyledikleri için..Kızlar merhaba bebeklerim için biberon alacağım marka da karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz
Bende aventin naturel setini aldım cnm.Kızlar merhaba bebeklerim için biberon alacağım marka da karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz
Güle güle süslemeyi nasip etsin Allahım canım..çok sekerler..Kızlar benim hastane süsleri m hazir Eki Görüntüle 1654172
Ben adanadayim burda melekgirmez diye bir yer var toptanci ordan almış hepsini kayinvalidem :) kayinvalidem in kizi olmadigi için kiz bebek hastasi. O yüzden benden daha heyecan li :)Nerden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?