Selam kizlar hayirlisiyla dogum yapariz insallah zamaninda heyecam artiyorelsal cok tatli cicileri kizinin gule gule kullansin.... bende avent natural aldim buarada biberonumuzu
Canım aldığınız seti linkini paylaşabilirmisin. Birde aldığın avent ürünlerin fotolarını paylaşabilirmisinBende aventin naturel setini aldım cnm.
Fotolarını paylaşabilirmisin canım sendeAvent natural aldım bende..kullananlar anne memesine yakin olduğunu söyledikleri için..
http://m.n11.com/philips-avent-natu...7?cid=604001&gclid=CPLWy766u8gCFdQaGwod11cJrQCanım aldığınız seti linkini paylaşabilirmisin. Birde aldığın avent ürünlerin fotolarını paylaşabilirmisin
Cok guzeller bayildim kendiniz mi yaptiniz hazirmiKızlar benim hastane süsleri m hazir Eki Görüntüle 1654172
Merhaba bende aynen sola yatıyorum dönerken hele zor dönüyorum kalçam ağrıdıKızlar gunaydın.artık geceleri yatarken heryerim ağrıyor.hep sola yatıyorum.bu seferde sol kalçam artık agrımaya basladı.gece uyanıyorum bir bakmışım sırt üstü.sırt üstü yatmak iyi değilmiş.ama istem dışı yatıyorum.
Cnm birde senin çok az kalmış .saglıkla kucagına alırsın inşallah.bizde o haftaları görürüz inşallah.drun doğum zamanı verdi mi?Merhaba bende aynen sola yatıyorum dönerken hele zor dönüyorum kalçam ağrıdı
Sağlıkla geldin bebişlerimiz çok heycanlıyım iyice artıyo heycan
Saol canım. Emzik ne aldın pekihttp://m.n11.com/philips-avent-natu...7?cid=604001&gclid=CPLWy766u8gCFdQaGwod11cJrQ
Cnm aventin baska urununu almadim
Slm cnm paylaştığını avent natural linkindeki 4 adet biberonun hepsi cammihttp://m.n11.com/philips-avent-natu...7?cid=604001&gclid=CPLWy766u8gCFdQaGwod11cJrQ
Cnm aventin baska urununu almadim
Cnm bunun içinde bir tane vardı,ben nukun emziğini aldım.Saol canım. Emzik ne aldın peki
Bak canım benim aldığım bunlar birde fırçası tabiki..Fotolarını paylaşabilirmisin canım sende
Çok zor canım allah kolaylık versin..ben bu halde dayanamiyorum sizi düşünemiyorum.. günler geçmiyor ki her yeni haftaya girince bir sonraki haftayı da okuyorum..kendimi öyle avutuyorum..ama dedigin gibi geçmiyor bana da artik tak etti canıma..dun dışarı çıktım 3 saat yoruldum..ağrıdan duramadim gece masaj yapa yapa bir hal oldum..ağrıdan zor uyudum sabah ta erken den uyandımSelam kızlar...Ne uyuyabiliyorum nede uyanabiliyorum,hep yorgun hissediyorumama bir yandanda günler geçmiyor sanki bir önce onlara kavuşmak istiyorum
Eşim bile merak ediyor..kızlardan biri doğurmuş demiştim..hergun soruyor haber var mi diye...keske yazsa 2 kelime hepimiz çok meraktayız..orda beklemek te çok zor biliyorum..allahım yardımcıları olsun..bir an önce kuzuları toparlasın kendilerini..nursecan canım çok merak ediyorum sizi
Bnce nursecan premature dogan kucuk evlatlarina yogun bi sekilde baktigi icin girip yazamiyor, eminim biraz daha toparlansa bebekler girip yazacak ins. Rabbim yardimcisi olsun insEşim bile merak ediyor..kızlardan biri doğurmuş demiştim..hergun soruyor haber var mi diye...keske yazsa 2 kelime hepimiz çok meraktayız..orda beklemek te çok zor biliyorum..allahım yardımcıları olsun..bir an önce kuzuları toparlasın kendilerini..
Artik iyice rüyamızda kuzular hep onları düşündüğümüz için :)))))Bu sabah esimi ise yolladiktan sonra yine yattim, ruyamda doktor a kontrole gitmisim, doktora kac gram almislar diye soruyorum, bide diyorum onlari cok merak ediyorum kime benziyorlar nasillar diye, doktorda kizlarimi karnimdan cikarip gosterio bn agliyorum sevincten mutluluktan, sonra doktor yine karnima geri koyuyor. Ayy inanin görmus kadr oldum cok tatliydilar ama, anne olmak boylemis demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?