Korkma tatlim bisey olmaz insallah.icebilirsen zeytinyagi ic tatli kasigiyla.karin agrisi bende de oluyo her tuvaletten sonra.Kizlar yaaa kabiz olsum sanirim:'(oysa cok dikkat etmeye calisiyorum ve oncekine gorede fazla sivi tuketiyorum .niye boyle oldum anlamadimm . Aksam zorlandim biraz ve wcden ciktiktan sonra karnim agriyor baya.kotu bisey olmasin noluurrr dua edin
Domates salatalik dograyip bol yagli yedim canimm .ama yagi sade yiyemesemde azicik limon tuzla kasiga doldurup iccem mecbur.yoksa kotuyum suan. Umarim gecerde kotu bisey olmazKorkma tatlim bisey olmaz insallah.icebilirsen zeytinyagi ic tatli kasigiyla.karin agrisi bende de oluyo her tuvaletten sonra.
Uzulme rabbim korusun
Her kahvaltıda Zeytini yedikten sonra çekirdeğini suyla yut, barsakları yumuşatıyor. Mucize gibi:)Domates salatalik dograyip bol yagli yedim canimm .ama yagi sade yiyemesemde azicik limon tuzla kasiga doldurup iccem mecbur.yoksa kotuyum suan. Umarim gecerde kotu bisey olmaz
kayisi ye hoşaf ic hemen rahatlarsin canimKizlar yaaa kabiz olsum sanirim:'(oysa cok dikkat etmeye calisiyorum ve oncekine gorede fazla sivi tuketiyorum .niye boyle oldum anlamadimm . Aksam zorlandim biraz ve wcden ciktiktan sonra karnim agriyor baya.kotu bisey olmasin noluurrr dua edin
Ne kahvaltisi canim. Gidip hemenn deniyorumHer kahvaltıda Zeytini yedikten sonra çekirdeğini suyla yut, barsakları yumuşatıyor. Mucize gibi:)
Ilk uc gunum hep kayisi hosafi icmistim canimm .iki gundur visne hosafi iciyordum. Onun etkisimi oldu diye dusunuyorum.onu icmek istemiyorum birdaha.aksam korkunca aninda 5tane kayisi yedim bidekayisi ye hoşaf ic hemen rahatlarsin canim
Damdan dusenin halini damdan duser anlarmis canimUzman olduk
Rica ederim geçmiş olsunNe kahvaltisi canim. Gidip hemenn deniyorumtesekkur ederim
ayyy ben kaşık kaşık zeytinyagı içtim canım ve cok faydası var zorlamamaya çalış.. kuru kaysıyı ye sabah aç karnına üzerine su iç bununda cok faydası var ben öyle atlattmKizlar yaaa kabiz olsum sanirim:'(oysa cok dikkat etmeye calisiyorum ve oncekine gorede fazla sivi tuketiyorum .niye boyle oldum anlamadimm . Aksam zorlandim biraz ve wcden ciktiktan sonra karnim agriyor baya.kotu bisey olmasin noluurrr dua edin
olmazmı canım hemde nasıl ben dokunamıyorum taş gibi oldu cok agırıyorkizlar sizinde goguslerde hassasiyet var mi ya
Cok sagol canimm. Valla biraz.once biseylr denedim agrim azaldi cok sukur.ama bundan sonra kesinlikle daha dikkatli olcam bu korkudan sonraayyy ben kaşık kaşık zeytinyagı içtim canım ve cok faydası var zorlamamaya çalış.. kuru kaysıyı ye sabah aç karnına üzerine su iç bununda cok faydası var ben öyle atlattm
tamam canım benim dün doktor 8.4 mm dedi kalınlık ama hamile kalanlar genelikle 11 mm 12 mm di diyorlar dün 8.4 çıktı benimki sanki kalınlık az gibi geldi doktoruma isterseniz iptal edelim dedim yok iyi dedi geçen ay hiç kalınlaşmam olmamıştı iptal etmişti sorun görseydi iptal ederdi dimi yine sordumda çünkü ama estrofemi günde 6 çıkardı dünden beri 6 tane yutuyorum salıya kadar salı günü transfer var kalınlaşır daha dimi ya 9 veya 10 olsa iyide o güne kadar doktoruna sorarmısın 8.4 nasıl transferden 5 gün önceki kalınlık de bilgilerini paylaşırsan sevinirim birde transfere kadar kalınlaşırmıymış sorarsan çok sevinirim ya sende iyi haberlerle dönersin inşallahCanım bende aynı şeyleri soruyorum ama ama genelde transferle ve belirtilerle ilgili konusuluyor burada...benim yarın muayenem var ben net sorup öğrenip sanada yazarım. ..başka sormak istediğin birsey varsa yaz girmişken konuşayım drumla
Ama sen hamilesin demi canim transferden sonra varmiydi peliolmazmı canım hemde nasıl ben dokunamıyorum taş gibi oldu cok agırıyor
Canım benım dün akşamda aynı konuda yazistik diye hatırlıyorum senin durumunu biliyorum...Dünde dediğim gibi;anormal bir incelik yok sende şuan zaten olsaydı tekrar iptal edilirdi edilmediğini göre sitres yok yapma olur mu zaten 8.4 çok ince değil ve 6bya çıkarıp ilacını salı gününe dediyse zaten en kötü ihtimalle 10 a falan gelir kalınlığın belkide bu kadar ilaçla 12 yi bile bulursun inşallah :)Ve yazdiklarnida sorucam aynı sekildetamam canım benim dün doktor 8.4 mm dedi kalınlık ama hamile kalanlar genelikle 11 mm 12 mm di diyorlar dün 8.4 çıktı benimki sanki kalınlık az gibi geldi doktoruma isterseniz iptal edelim dedim yok iyi dedi geçen ay hiç kalınlaşmam olmamıştı iptal etmişti sorun görseydi iptal ederdi dimi yine sordumda çünkü ama estrofemi günde 6 çıkardı dünden beri 6 tane yutuyorum salıya kadar salı günü transfer var kalınlaşır daha dimi ya 9 veya 10 olsa iyide o güne kadar doktoruna sorarmısın 8.4 nasıl transferden 5 gün önceki kalınlık de bilgilerini paylaşırsan sevinirim birde transfere kadar kalınlaşırmıymış sorarsan çok sevinirim ya sende iyi haberlerle dönersin inşallah
çok saol canım allah razı olsun çok takıntılıyım nefret ediyorum bu huyumdan elimde değil inşallah hepimiz peş peşe güzel pozitif sonuçlar verebiliriz rabbim nasip eder inşallah devamınıda nasip eder inşallah canımCanım benım dün akşamda aynı konuda yazistik diye hatırlıyorum senin durumunu biliyorum...Dünde dediğim gibi;anormal bir incelik yok sende şuan zaten olsaydı tekrar iptal edilirdi edilmediğini göre sitres yok yapma olur mu zaten 8.4 çok ince değil ve 6bya çıkarıp ilacını salı gününe dediyse zaten en kötü ihtimalle 10 a falan gelir kalınlığın belkide bu kadar ilaçla 12 yi bile bulursun inşallah :)Ve yazdiklarnida sorucam aynı sekilde
Ama sen hamilesin demi canim transferden sonra varmiydiolmazmı canım hemde nasıl ben dokunamıyorum taş gibi oldu cok agırıyor
Merhaba. Off sorma, aynen ben de regl olacağım diye bir ayağım lavaboda. Bir şey hissetsem de hissetmesem de koşuyorum.Dün akşamdan sonra sabah yine çok az ve rengi daha açık bir akıntım daha oldu. Regl ağrılarım hafif hafif devam ediyor, ama şişkinlik yok. Aslında ben regl olunca ağrıdan kıvranırım. Bu ağrılar onun yanında epey hafif kalıyor, ancak süreleri daha uzun. Doktorum böyle şeyler olabileceğini söylemişti. Normal demişti, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama korkuyorum işte. Benim test günüm Cuma. Bana 15 gün sonra yaptır dedi doktorum. Bazı doktorlar 12 gün diyor. Tedaviden çok bu bekleme süresi yıpratıyor insanı vallahi. Umarım Salı günü güzel haberi alırsın da seninle birlikte biz de sevinir, en azından ben şu üzerime çökmüş gel-gitli havadan biraz kurtulurum.
Sendende canım....Hayır takıntılı değilsin sadece bilmediğimiz için bu kadar merak ediyoruz çünkü çok hassas bir konu,yatıp kalkıp arastiriyorum ve Allahtan biraz cevrem var ve Dr um la aram çok iyi herseyi ogrenebiliyorum ama ne kadar ogrensemde sürekli telkin edilmek istiyorum sende bu şekilde davranıyorsun haklı olarakçok saol canım allah razı olsun çok takıntılıyım nefret ediyorum bu huyumdan elimde değil inşallah hepimiz peş peşe güzel pozitif sonuçlar verebiliriz rabbim nasip eder inşallah devamınıda nasip eder inşallah canım