2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar yaaa kabiz olsum sanirim:'(oysa cok dikkat etmeye calisiyorum ve oncekine gorede fazla sivi tuketiyorum .niye boyle oldum anlamadimm . Aksam zorlandim biraz ve wcden ciktiktan sonra karnim agriyor baya.kotu bisey olmasin noluurrr dua edin
Korkma tatlim bisey olmaz insallah.icebilirsen zeytinyagi ic tatli kasigiyla.karin agrisi bende de oluyo her tuvaletten sonra.
Uzulme rabbim korusun

Korkma tatlim bisey olmaz insallah.icebilirsen zeytinyagi ic tatli kasigiyla.karin agrisi bende de oluyo her tuvaletten sonra.
Uzulme rabbim korusun
Domates salatalik dograyip bol yagli yedim canimm .ama yagi sade yiyemesemde azicik limon tuzla kasiga doldurup iccem mecbur.yoksa kotuyum suan. Umarim gecerde kotu bisey olmaz

Domates salatalik dograyip bol yagli yedim canimm .ama yagi sade yiyemesemde azicik limon tuzla kasiga doldurup iccem mecbur.yoksa kotuyum suan. Umarim gecerde kotu bisey olmaz
Her kahvaltıda Zeytini yedikten sonra çekirdeğini suyla yut, barsakları yumuşatıyor. Mucize gibi:)

Kizlar yaaa kabiz olsum sanirim:'(oysa cok dikkat etmeye calisiyorum ve oncekine gorede fazla sivi tuketiyorum .niye boyle oldum anlamadimm . Aksam zorlandim biraz ve wcden ciktiktan sonra karnim agriyor baya.kotu bisey olmasin noluurrr dua edin
kayisi ye hoşaf ic hemen rahatlarsin canim

kayisi ye hoşaf ic hemen rahatlarsin canim
Ilk uc gunum hep kayisi hosafi icmistim canimm .iki gundur visne hosafi iciyordum. Onun etkisimi oldu diye dusunuyorum.onu icmek istemiyorum birdaha.aksam korkunca aninda 5tane kayisi yedim bide

ayyy ben kaşık kaşık zeytinyagı içtim canım ve cok faydası var zorlamamaya çalış.. kuru kaysıyı ye sabah aç karnına üzerine su iç bununda cok faydası var ben öyle atlattm

ayyy ben kaşık kaşık zeytinyagı içtim canım ve cok faydası var zorlamamaya çalış.. kuru kaysıyı ye sabah aç karnına üzerine su iç bununda cok faydası var ben öyle atlattm
Cok sagol canimm. Valla biraz.once biseylr denedim agrim azaldi cok sukur.ama bundan sonra kesinlikle daha dikkatli olcam bu korkudan sonra

tamam canım benim dün doktor 8.4 mm dedi kalınlık ama hamile kalanlar genelikle 11 mm 12 mm di diyorlar dün 8.4 çıktı benimki sanki kalınlık az gibi geldi doktoruma isterseniz iptal edelim dedim yok iyi dedi geçen ay hiç kalınlaşmam olmamıştı iptal etmişti sorun görseydi iptal ederdi dimi yine sordumda çünkü ama estrofemi günde 6 çıkardı dünden beri 6 tane yutuyorum salıya kadar salı günü transfer var kalınlaşır daha dimi ya 9 veya 10 olsa iyide o güne kadar doktoruna sorarmısın 8.4 nasıl transferden 5 gün önceki kalınlık de bilgilerini paylaşırsan sevinirim birde transfere kadar kalınlaşırmıymış sorarsan çok sevinirim ya sende iyi haberlerle dönersin inşallah

Canım benım dün akşamda aynı konuda yazistik diye hatırlıyorum senin durumunu biliyorum...Dünde dediğim gibi;anormal bir incelik yok sende şuan zaten olsaydı tekrar iptal edilirdi edilmediğini göre sitres yok yapma olur mu zaten 8.4 çok ince değil ve 6bya çıkarıp ilacını salı gününe dediyse zaten en kötü ihtimalle 10 a falan gelir kalınlığın belkide bu kadar ilaçla 12 yi bile bulursun inşallah :)Ve yazdiklarnida sorucam aynı sekilde

çok saol canım allah razı olsun çok takıntılıyım nefret ediyorum bu huyumdan elimde değil inşallah hepimiz peş peşe güzel pozitif sonuçlar verebiliriz rabbim nasip eder inşallah devamınıda nasip eder inşallah canım

Canim bnm akintim falan yok iste arada giren sancilarim var dedigin gbi bnmde regl agrim cok siddetlidir bu yaninda hafif kalio...sana cok gec tarih vermis doktorun 12 yeterli diye biliorum test icin senin kacinci gun embriosuydu kac tane trnsfern oldu

Sendende canım....Hayır takıntılı değilsin sadece bilmediğimiz için bu kadar merak ediyoruz çünkü çok hassas bir konu,yatıp kalkıp arastiriyorum ve Allahtan biraz cevrem var ve Dr um la aram çok iyi herseyi ogrenebiliyorum ama ne kadar ogrensemde sürekli telkin edilmek istiyorum sende bu şekilde davranıyorsun haklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…