2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aynn ole cok zor cnm bnm ishl kusma yok bndede ama ohss oldgunu dusunmuorumda ilaclardan mi acaba yada ne bililm progestan fitil mi yapio bole

Hala trAnsferin yapilmadi sali gunu yumurtalarim toplandi 19 taneydi benimde gunlerdir karnimda sislik var ama dayanilamayacak kadar degil su ohss den bende cok korkuyorum hayiisi artik nasil yapsakta korunsak

2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi bana, en yüksek kalite dedi doktorum. Hastanem Bahçeci Fulya. Aynı gün operasyona giren diğer hastalara da 15 gün sonra test tarihi verdiler. Sanırım standartları bu.
Seninkiler kaç tane, kaçıncı gün embriyosu?

2 tane 5.gun embriosu cnm bnmde izmirde tedavi goruyorum bnde bna 12.gun test gunu dediler onlar 15 demiste sen dayanabilcekmisin okdar:)

2 tane 5.gun embriosu cnm bnmde izmirde tedavi goruyorum bnde bna 12.gun test gunu dediler onlar 15 demiste sen dayanabilcekmisin okdar:)
Valla ben bugün hamile kalayım yarın doğurayım tezcanlılığındayım ama korkudan, sonucu görmeye henüz hazır değilim. :) 10'una kadar bekleyeceğim sanırım. Şimdi daha erken yaptırsam ve negatif çıksa, kendimi biliyorum, o negatife asla inanmam, erken yaptırdım o yüzden çıkmadı der, 3 gün daha umut ederim. En iyisi bekleyeyim. (gördüğün gibi delirmeme az kalmış)

Ya bu arada 5. gün embriyosunun şansı çok yüksek diyorlar ama... Hakkımızda hayırlısı. İnşallah Salı günü nefis bir haber alırsın.

günaydın annişler anne adayları hayırlı haber verenleri sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hepimizin mutlu haberlerini alırızzzzzz AMİNNNNNNNN

Kizlar birsey diyecem bu topikde herkesin cift benim tek embiryom varken doktor yasin kucuk ama benim gibi olanlarin ki cift bu kanun sadece malatya da gecerli galiba ne diyorsunuz bu konuda

Aynen ole bnmde delirmeme az kaldi biran once ogrensem olumlu yada olumsuz isallh olumlu olurda bnde anne olmaya aday olurum... Tabiki burda bkleyen tum arkadaslarim icin dualarim seninde gonlunce olsunda alalim guzel hberini.... 5.gun embriosunun sansinin yuksek oldugunu biliorum bizim sebepsiz olmadi bugune kadar szin sorun neydi cnm

Kizlar birsey diyecem bu topikde herkesin cift benim tek embiryom varken doktor yasin kucuk ama benim gibi olanlarin ki cift bu kanun sadece malatya da gecerli galiba ne diyorsunuz bu konuda
bilmem canım öyle bir kanun varda bizim hastanede uygulamadı sen devlettemı yaptrıdın özeldemi acaba ondan kaynaklı olurmu 26 yaşm ama 2 tane konuldu 3 konulanda var

canım bana da tek dediler transfere kadar transfer sırasında embriyoların kalitesi yüzünden 2 koyalım şansımız artsın dediler ben masadaydım bunu derlerken tamam dedim tabiki... aslında kanunlara göre tek ama hastane inisiyatifini kullanıyor sanırım..

Kızlaaarrr selamlar. Bugun testimi tekrardan yaptırdım. 11. Gün değerim 90,47 14. Gün 369 cıkmıştı. Bugun 17. Günüm be sonucum 2272 cıktı. Nasıl sizce? İçim tahatladı inş bi aksilik olmaz ve hep boyle devam eder.

Teste gitmeden önce jelimi uygulamıştım. Bu testin değerini etkilemez dimi kızlar? Acaba ben kuruntu mu yapıyorum herşeyi

gayet iyi canm benmde 16. gun 2050cıkmıştı ve ben keseyı gördüm sen gördunmu

bilmem canım öyle bir kanun varda bizim hastanede uygulamadı sen devlettemı yaptrıdın özeldemi acaba ondan kaynaklı olurmu 26 yaşm ama 2 tane konuldu 3 konulanda var
arkadaşlar 35 yaşın altındakilere tek embriyo konulması gerekiyor yasa böyleymiş eğer çift konulduğu fark edilirse yada bi şikayet olursa uyarı ve kapatma cezası alınıyormuş

Yönetmelikte transfer edilecek embriyo sayısı şu şekilde belirtilmiştir:
- 35 yaşın altındaki adaylara birinci ve ikinci tüp bebek denemelerinde sadece 1 tane embriyo transfer edilebilir. Üçüncü ve sonraki denemelerde "en fazla" iki embriyo transfer edilebilir. Birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır.
- 35 yaşında veya daha büyük olan adaylarda tüm tüp bebek denemelerinde en fazla 2 tane embriyo transfer edilebilir.
- 3 veya daha fazla embriyo transferine hiçbir halukarda izin verilmemektedir.

maşallah değerlerin süper artmis tatlim Rabbim tamamina erdirsin insallah

Tesekkur ederim canim ama burada ilk olup da iki uc embiryo bile duydum topilde neyse hayirlisiyla olsun da tek olsun insallah

Canim bize de yasin kucuk yasak dediler ustelik geriye on dort tane embiryom kalmisti dondurduk ama hakkimizda hayirlisi hayirlisi olsun da yine olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…