- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok rahatsizsan bir git canim olmazsa doktora. Icin rahatlar en azindanYok be cnm 10 tane toplandi ama karnim boyle 5 6 aylik hamile gibiyim
ay burda herkes ne kadar zayıf bende yeni48 oldum
Miniklere kizacagiz insallah sizin yuzunuzden kilo aldim nasil verecem simdi.bir zamanlar citir gibiydim dicezaynen canım ilaçlar iştahımı açtı en son 2 gun önce baktıgımda 49 dum hiç 50 olmadım inşallah bebişlerimiz sayesınde 60 oluruz
değerin kaç canım20. Gün canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bende eskişehirde yaşıyorum acaba burda mı tedavi oluyosun diye merak ettimamin tatlim cümlemizin isteğini tez vakitte nasip etsin Yaradan
eskisehirliyim canim
2634'tü dün akşam canım.değerin kaç canım
yok canim başka merkezde tedavi oluorum yurtdisindayimbende eskişehirde yaşıyorum acaba burda mı tedavi oluyosun diye merak ettim
eskişehir acıbadem de tedavi oluyorum canım.yok canim başka merkezde tedavi oluorum yurtdisindayim
sen hangi merkesdesin tatlim
hangi asamadisin canim?eskişehir acıbadem de tedavi oluyorum canım.
canim dr dan dr a degisio sanirsam transferden bikac gun once basliosun transfer sonrasi da test tarihine kadar estrofem kullanilioKızlar daha öncede sormuştum ama net cevap alamadım kimseden,Dondurulmuş transferi olanlar net kaç gün kullandınız estrofemi?arastirmalarimin dışında yasanmis hikayeler daha yol gösterici olacaktır paylasirsaniz sevinirim
cumartesiden bu yana sürekli iğne artarak devam etti yarın kontrolde doktor bişey demezse son iğneleri yapıcam inşallah.ama hala hangi aşama oluyo bu bilmiyorumhangi asamadisin canim?
anladim canim iğne tedavisindesin daha ilk kez deiyeceksin sanirsamcumartesiden bu yana sürekli iğne artarak devam etti yarın kontrolde doktor bişey demezse son iğneleri yapıcam inşallah.ama hala hangi aşama oluyo bu bilmiyorum
inşallah canım Allah herkesi kavuştursun ilk denemem evetanladim canim iğne tedavisindesin daha ilk kez deiyeceksin sanirsam
bebeise kavuşmana az kalmis tatlim
hay ALLAH ben niye daha önce sormadım bunu sana çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah için rahat edicekse yaptır tabi test bişey olmaz
bana hıç bılgı vermedıler bu konda sormadımda nedenkıKizlar transfer olurken rahim kalinliginiz kacti yazarsaniz sevinirim
Aynen benimki daha farklı 1 haftadır neredeyse kullanıyorum yarın muayene axaba ne gün transfere çağıracak çatliyorum meraktancanim dr dan dr a degisio sanirsam transferden bikac gun once basliosun transfer sonrasi da test tarihine kadar estrofem kullanilio
Canım bende aynı şeyleri soruyorum ama ama genelde transferle ve belirtilerle ilgili konusuluyor burada...benim yarın muayenem var ben net sorup öğrenip sanada yazarım. ..başka sormak istediğin birsey varsa yaz girmişken konuşayım drumlaKizlar transfer olurken rahim kalinliginiz kacti yazarsaniz sevinirim
ya canım bendende 11 yumurta toplandı ama ohss oldum acaba sendeki agrılar nasıl geride kalan yumurtalar tarnsferden sonra şişiyor ve sıvı birikiyor karında