2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar sorum genel. Hıc kanama yasayan var mı reglı gununde ? Ben gorursem panık yapıım mı napımm . Ay valla kasıyorum bısey cıkmasın dıye ıcımden :) kuku kaslarım gelıstı :) gülmeyin cok cahıl cok caresızım :)))

GC vardi galiba pembe akintisi gelmisti ama gebe yani sorun yok gorursen korkma.

3 gündür acık kahve akıntım var sorun deyil dir diyil mi kızlar

Yerlesme kanamasi olabilir cNim sen yinede en kisa zamanda doktora gozuk.

kızlar deli gibi alışveriş yapmak bebiş cicileri almak istiyorum var mı sizde böyle bastırılması zor duygular:anneadayı:

o akıntı bende de var beyaz şekilde şıkır şıkır yani.ama diğer türlü pembe yada kahve rengi akıntım olmadı
ben bu ay bılmeden aldım bıseyler bılıyo musun :) alınmaz derler ama bılmıyodum olursa bırgun saklayayım dıye aldım. Al bı body nefsımız körelsin :)) cınsıyet bellı olunca renklı alırsın heheheh

Hanımlar drye gidersenız balık yağı hapını sorar mısınız ? Bana da yazın olur mu dr ımkanım yok gozuken. Cok sevınırım. Ne zaman baslanır ılk aylarda alınır mı ? Falan fılan.

Kızlar Merhaba. Gittim Dr ye. Degerime iyi dedi. Ultrasonla goremeyiz dedi haftaya çarşamba gitcem. Yrn testi yenile dedi. Bakicak artışına. Pembe akıntıya olabilir dedi. Folik asit ve b vitamini bide progesteron iğne verdi

Kızlar Merhaba. Gittim Dr ye. Degerime iyi dedi. Ultrasonla goremeyiz dedi haftaya çarşamba gitcem. Yrn testi yenile dedi. Bakicak artışına. Pembe akıntıya olabilir dedi. Folik asit ve b vitamini bide progesteron iğne verdi
gözünaydın canım senin bilgiler nedir sat ve muhtemel doğum tarihi bire kilo

kızlar deli gibi alışveriş yapmak bebiş cicileri almak istiyorum var mı sizde böyle bastırılması zor duygular:anneadayı:

o akıntı bende de var beyaz şekilde şıkır şıkır yani.ama diğer türlü pembe yada kahve rengi akıntım olmadı

ben cinsiyeti belli olsun diyorum kendimi frenlemek için :KK70:

Hadi hayirlisi olsun canim bende ne olur ne olmaz diye test yaptiktan sonra progestan hapa basladim.

gözünaydın canım senin bilgiler nedir sat ve muhtemel doğum tarihi bire kilo

ben cinsiyeti belli olsun diyorum kendimi frenlemek için :KK70:
o frenden bende kendime taktırcam yoksa alışveriş sitelerinden gözümü alamıyorum kocişim pek dertli şimdiden :stop:

heee tabi senin vardır zaten kıyıda köşede büyükten kalanlar :KK69: ilk olunca o heves hep içimde duruyo hahahahah

Aynen ilk olunca insan bir an once saldirmak istiyo herseye:)) benim buyugun herseyi yepyeni tertemiz unisex renklerde almistim kiyafet disinda butun esyalarini. o konuda sorun yasamiycam sadece kiyafet alirim.

Anne ismi :) - Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyeti doğum kilosu
Sekizhaziran

26 ocak1 Kasım50--
simayus25 ocak3 Kasım48--
allbaby 28 ocak4 kasım67--
Simay ada 28 ocak4 kasım52--

adanamerkez
30 ocak 7 kasım92--
mariapdr30 ocak 7 kasım---
Pearl970330 ocak7 kasım---
handete31 ocak8 kasım---
Ssilan31 ocak8 kasım---
hatice196930 ocak9 kasım---
GCA1 şubat9 kasım---
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
hazal875 şubat12 kasım62--
Akasya9 şubat16 kasım---
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
melekyuzlumm9 şubat17 kasım---
------
------
------
------

tablo son durum var mı sıkıntı göndericem hanımlar ?

birde kiminin satı farklı doğum tarihi aynı ben anlamadım :S

Anne ismi :) - Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyeti doğum kilosu
Sekizhaziran

26 ocak1 Kasım50--
simayus25 ocak3 Kasım48--
allbaby 28 ocak4 kasım67--
Simay ada 28 ocak4 kasım52--

adanamerkez
30 ocak 7 kasım92--
mariapdr30 ocak 7 kasım---
Pearl970330 ocak7 kasım---
handete31 ocak8 kasım---
Ssilan31 ocak8 kasım---
hatice196930 ocak9 kasım---
GCA1 şubat9 kasım---
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
hazal875 şubat12 kasım62--
Akasya9 şubat16 kasım---
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
melekyuzlumm9 şubat17 kasım---
------
------
------
------

tablo son durum var mı sıkıntı göndericem hanımlar ?

birde kiminin satı farklı doğum tarihi aynı ben anlamadım :S
Benim kilo 55 canim zahmet oluyor sana biz de yardim edelim

X