- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Eşim uzakyol kaptanı canım. Ben 3 aydır gemıdeyim. Belkı ılerleyen haftalarda avrupada bı ultrasona girerim en azından sansımı denerım. Bu sebepten cok korkuyorum. Kanama falan yasamam ınsallah
inşalah :) hepimizin yüzü güler inşalah :=rica ederim canım inşallah eksilmeyiz herkes sağlıkla kavuşur bebeğine :)
inşalah canım sağlık en önemlisi :)rica ederim canım inşallah eksilmeyiz herkes sağlıkla kavuşur bebeğine :)
Ben ben beni unuttunuz akasımkızlar gözümden kaçan var mı ?
Tamam tatlım folıkasıde baslayalı 1 yıl oldu galıba :) kalamadım hamıle. Heheheh galıba nıyet etmıstım gemıde hamıle kalırsam gemının ısmını vercem dıye :))) yenı zelandada bır nehır anlamı "patea" :)) cok guluyorum su an :))) demeyeymısım eymişAnladim canim Allah yardimciniz olsun sen yinede ilk limanda bir doktora gozuk ve folik asit al eczaneden. Desene denizci olcak senin cocukta:))
Kuzummm yine beraberiz cok sevindim... Sen gemidemisin hala fazla haber alamıyorum ozledim
Sıslık kabızlık ve gaz :) ayıpsın kendımden soğudum. Normal benceKızlar Bugun ilk muayneme gittim gayet heyecanlıydı kesemizi gorduk şukur ki
2 hafta sonra tekrar randevum var. Benim dr sehir dışında oldugu için herzamam gidilmiyo tabiki
Sizlerde şişlik ve kabızlık var mı ben baya bi kotu durumdayım
Asıl ben özlemısım bugun senı andım test negatıf olsaydı cay demlerım dedım :))) sen aklıma geldın. Eveeett bırlıkte olcakmısız bakk :)Kuzummm yine beraberiz cok sevindim... Sen gemidemisin hala fazla haber alamıyorum ozledim
Tamam tatlım folıkasıde baslayalı 1 yıl oldu galıba :) kalamadım hamıle. Heheheh galıba nıyet etmıstım gemıde hamıle kalırsam gemının ısmını vercem dıye :))) yenı zelandada bır nehır anlamı "patea" :)) cok guluyorum su an :))) demeyeymısım eymiş
Beni eklememişsin
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu adanamerkez 30 ocak 7 kasım - - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım - - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan
31 ocak 10 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım - - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
oldumu hanımlar :) bu arada topic işini görüştüm devredilmesi için cevap gelir yakında :)
Kızlar bugun regli günüm sabah ki testim. 29.gun yanı? Olmus mu acaba :)) kişnedim. Ya yanlıssa test :/
Pardon eklemişsin canim teşekkürler
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu adanamerkez 30 ocak 7 kasım - - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım - - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan
31 ocak 8 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - Akasya 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kızlar bugun regli günüm sabah ki testim. 29.gun yanı? Olmus mu acaba :)) kişnedim. Ya yanlıssa test :/
Ben varım arkadaşım sat 28 ocakkızlar gözümden kaçan var mı ?
Su serptın içime, mutlu ettın hep mutlu ol sende :)Bal gibi olmus
Sen de nehir koyarsin kiz olursa erkek olursa denizTamam tatlım folıkasıde baslayalı 1 yıl oldu galıba :) kalamadım hamıle. Heheheh galıba nıyet etmıstım gemıde hamıle kalırsam gemının ısmını vercem dıye :))) yenı zelandada bır nehır anlamı "patea" :)) cok guluyorum su an :))) demeyeymısım eymiş