2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Eşim uzakyol kaptanı canım. Ben 3 aydır gemıdeyim. Belkı ılerleyen haftalarda avrupada bı ultrasona girerim en azından sansımı denerım. Bu sebepten cok korkuyorum. Kanama falan yasamam ınsallah

Anladim canim Allah yardimciniz olsun sen yinede ilk limanda bir doktora gozuk ve folik asit al eczaneden. Desene denizci olcak senin cocukta:))

Kizlar benim bas donmem cok oluyor bunu yasayan var mi? Ozellikle yemek yedikten sonra yaklasik 10 dk suruyor. Bayilicam diye korkuyorum.

Kızlar Bugun ilk muayneme gittim gayet heyecanlıydı kesemizi gorduk şukur ki
2 hafta sonra tekrar randevum var. Benim dr sehir dışında oldugu için herzamam gidilmiyo tabiki
Sizlerde şişlik ve kabızlık var mı ben baya bi kotu durumdayım

Anladim canim Allah yardimciniz olsun sen yinede ilk limanda bir doktora gozuk ve folik asit al eczaneden. Desene denizci olcak senin cocukta:))
Tamam tatlım folıkasıde baslayalı 1 yıl oldu galıba :) kalamadım hamıle. Heheheh galıba nıyet etmıstım gemıde hamıle kalırsam gemının ısmını vercem dıye :))) yenı zelandada bır nehır anlamı "patea" :)) cok guluyorum su an :))) demeyeymısım eymiş

Sıslık kabızlık ve gaz :) ayıpsın kendımden soğudum. Normal bence

Hanımlar tablonuzu Kazen in mesajına ekledim.Güncellemeyi Kazen değil ben yapacağım.Konu aranızdan birine devredilene kadar güncellemeler bende...adanamerkez siz bana özel mesajla tabloya dahil olacakları gün sonunda toplu olarak bildirirsiniz ben güncellerim...Hepinize sağlıklı,keyifli gebelikler diliyorum

Kiz yemin vermedin ya bisey olmaz koyma cocuka o ismi:))

Beni eklememişsin
Sat 9 şubat doğum 16 kasim boy 155 kilo 55

Pardon eklemişsin canim teşekkürler

Kızlar bugun regli günüm sabah ki testim. 29.gun yanı? Olmus mu acaba :)) kişnedim. Ya yanlıssa test :/

olmuş mu da laf mı baya baya büyümüş bu bebiş maşallah
yanlışsa diye düşünme ben de aynı marka erken gebelik testiyle yaptım yanlışlıkla bu kadar kırmızı çizgi çıkaramaz rahat ol canım

Sen de nehir koyarsin kiz olursa erkek olursa deniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…