- 21 Nisan 2015
- 2.397
- 4.806
- 41
- Konu Sahibi adanamerkez
- #87.021
Bana uyar pudracimMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Birkaç gündür yazmak sormak istediğim birşey var.
Bu sayfada kemik kadro kaldık belli kişileriz .. Wp grubu oluşturalım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana uyar pudracimMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Evet canım uzaktan eğitim Teşekkür ederim gerçekten çok keyifli bölüm derslerden geçebilirsem anatomi zorluyor biraz.kaç kilo verdin Buarada resimlerde gözle görülür değişim var ama fıstık gibisin maşallah hayırlı zamanda isteyen herkese verdin rabbim . Wp grubunu sormuşun canım oluştur .Merhaba canım , açıktan mi okuyorsun ? Çok keyifli ve güzel bir karar almışsın Bence.hayırlı olsun.
Kardeş konusu bende çok muamma inan ki asla istemiyorum da diyemiyorum. Ama şuan hazır değilim yeni depresyondan çıkmış haldeyim keremden sonra .. Ve onceligim uykusuz gecelerimde bana yoldaş olan çikolataların bedenimden arınması eski kiloma dönmem.
Eşim kardeş güzel olur diyor .evet güzel olur ama bakımının sorumluluğunun yüzde 90ı yine ben de olacak. Bu anlamda hiç istemiyorum şuan.
Ben de bazen o bölümü okusaydım diyorum .tam kıyısından dönmüştüm tercih döneminde . onu secswydim şuan atanmış öğretmen olacaktım vardır bunda da bir hayır .Evet canım uzaktan eğitim Teşekkür ederim gerçekten çok keyifli bölüm derslerden geçebilirsem anatomi zorluyor biraz.kaç kilo verdin Buarada resimlerde gözle görülür değişim var ama fıstık gibisin maşallah hayırlı zamanda isteyen herkese verdin rabbim . Wp grubunu sormuşun canım oluştur .
Tek çocuk kalan arkadaşlar G GCA DonukPudra @tutkku aklıma siz geldiniz ikinci çocuk hakkı da ne düşünüyorsunuz plan var mı bana arada bi geliyo kafam çok karışık bide ben bu sene hiçç işim yokmuş gibi İstanbul üniv ikinci üniversite hakkından çocuk gelişim başladım 2 hafta sonra vizeler var ders çalıştığım da Yok 4 yıl nasıl geçecek bakalım
İkinci çocuk için kafam çok karışık. Eşim istiyor, ben ise hazır değilim. Mira beni uyku konusunda çok yormadı ama, yemek ve özellikle bu ara artan huysuzluk seviyesi aşırı zorluyor. Anneliğimi sorgular oldum. Bebek de severim aslında, hamileliği be çok sevmiştim :) ama tek çocuk yeter gibi geliyor.
@DonukPudra valla tebrik ederim ben çok güzel vermiştim ama bu ara tekrar aldım ve zihnimde vermem gerek dedikçe daha çok yiyorum
Bana uyar canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Hiçbişey için geç değil değil seneye başvuru yap bence . Eşim hep çok istiyor kardeş ama ben hamilelik ye günlük iğne vurdum o hallerimi düşününce sen istersen olacak istemezsen olmasın dio bende kardeşsiz bırakmak istemiyorum aslında seneye düşünüyorum iyi ama bu okul biraz planımı değiştirdi 4.sınıfta staj var sonrasında iş olursa en azında 2.ocukta baya büyümüş okur kreş yaşı gelir bebekken bırakmak İstemiyorum bende bırakacak annane babane yok Maalesef babane varda Yok öle söyleyimBen de bazen o bölümü okusaydım diyorum .tam kıyısından dönmüştüm tercih döneminde . onu secswydim şuan atanmış öğretmen olacaktım vardır bunda da bir hayır .
6kilo verdim . inşallah devamı da gelecek . ne kadar kötülük yapmışım bedenime ve kendime inanamıyorum.şuan yeni yeni görüyorum açıkçası kendimi .o zaman normal geliyordu halim kendime .
Saçımı da kestirdim o da iyi geldi.değişim başladı yani bende
İyi geldi hem evle ilgili ufak değişiklikler hem de kendimle ilgili.
Peki senin esin ne düşünüyor 2.çocuk fikrine ..
Wp için özelden numaralarınızı atar mısınız bana ya da Ig'den.
2. De denk gelsek süper olur hastaneler de buluşuruz yineBen de bazen o bölümü okusaydım diyorum .tam kıyısından dönmüştüm tercih döneminde . onu secswydim şuan atanmış öğretmen olacaktım vardır bunda da bir hayır .
6kilo verdim . inşallah devamı da gelecek . ne kadar kötülük yapmışım bedenime ve kendime inanamıyorum.şuan yeni yeni görüyorum açıkçası kendimi .o zaman normal geliyordu halim kendime .
Saçımı da kestirdim o da iyi geldi.değişim başladı yani bende
İyi geldi hem evle ilgili ufak değişiklikler hem de kendimle ilgili.
Peki senin esin ne düşünüyor 2.çocuk fikrine ..
Wp için özelden numaralarınızı atar mısınız bana ya da Ig'den.
Bazen ben de bakıyorum çok vefalı çok güzel kalpli yavrum.kardeş güzel olur diyorum amasi korkutuyor..Hiçbişey için geç değil değil seneye başvuru yap bence . Eşim hep çok istiyor kardeş ama ben hamilelik ye günlük iğne vurdum o hallerimi düşününce sen istersen olacak istemezsen olmasın dio bende kardeşsiz bırakmak istemiyorum aslında seneye düşünüyorum iyi ama bu okul biraz planımı değiştirdi 4.sınıfta staj var sonrasında iş olursa en azında 2.ocukta baya büyümüş okur kreş yaşı gelir bebekken bırakmak İstemiyorum bende bırakacak annane babane yok Maalesef babane varda Yok öle söyleyim
Geriden takip ediyorum canım. Hamilelik iyi çok şükür. 3 kilo almama rağmen hantallaştım, zorlanıyorum artık. Tam 3 hafta kaldı oğlumun gelmesine. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?Nerelerdesin canım hamilelik nasıl gidiyor?
Masaallah sadece 3 kilo mu aldın ??Geriden takip ediyorum canım. Hamilelik iyi çok şükür. 3 kilo almama rağmen hantallaştım, zorlanıyorum artık. Tam 3 hafta kaldı oğlumun gelmesine. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
3 kilomu aldin masallah sana saglicakla kucagina alirsin kolay dogum olur insallahGeriden takip ediyorum canım. Hamilelik iyi çok şükür. 3 kilo almama rağmen hantallaştım, zorlanıyorum artık. Tam 3 hafta kaldı oğlumun gelmesine. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
ne dogru dedin kiz.Ben de erkek diyorum
Lisanın hakkından ancak bi erkek kardeş gelir
basarilar canim ikinci icin acele etmeyin ,biraz daha bagimsiz olsunlar ,yasinizda genc dahaTek çocuk kalan arkadaşlar G GCA DonukPudra @tutkku aklıma siz geldiniz ikinci çocuk hakkı da ne düşünüyorsunuz plan var mı bana arada bi geliyo kafam çok karışık bide ben bu sene hiçç işim yokmuş gibi İstanbul üniv ikinci üniversite hakkından çocuk gelişim başladım 2 hafta sonra vizeler var ders çalıştığım da Yok 4 yıl nasıl geçecek bakalım
Canım WhatsApp grubu kuruldu gelmek istersen donukpudraya müracaat :)Kizlar nasilsiniz ? Bezi birakmayan bizmi kaldik ,
Canim biz biraktik mi desem birakmadikmi desem bilemedim..unutuyo soylemiyi..ben sorarsam var diyo gidip yapiyo.sormasam altina kaciriyo.duzene girmedi wcKizlar nasilsiniz ? Bezi birakmayan bizmi kaldik ,
Sabahin.Korunde beni uyandirmayin diye vermedim Lisa biliyo .cikolata veriyo gobusume :) 2 kilo almisim simdilikCanım WhatsApp grubu kuruldu gelmek istersen donukpudraya müracaat :)
Nasılsın? Kilolarla aran nasıl?
Lisa ya söylediniz mi kardeşi olacağını?
Ben hatırladım seni.gözün aydın canım güle güle büyüt..Slm arkadaşlar beni hatirlamazsiniz coooook oldu girmeyeli 2015 doğumlu oğlum vardı ..tekrar hamileydim veeee şükürler olsun bi kızım oldu adı ipek 50 günlüğüz darısı isteyenlerin basina