2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Biz de sütü çok seviyoruz. Yani versem günde 5-6 defa içecek.. oyalayip unuttiruyorum da anca. Bir de bizimki az yemekten de kaynaklı. Çok yese bağırsak çalışacak da..
Allah yardımcımız olsun inşaallah biraz daha büyüyünce gecer canım napalim
Amin canim.cevremde arastiriyorum 4 yasindan sonra geciyo diyolar.

İki tane adam her gün aynı şeyi yaşıyoruz ya.
İki kişi bir çocuğu uyutamiyoruz. Uyutmaya ikna etmek,uyutmaya çalışmak ve dil dokmeler, hikayeler, sallamalar... Uyuyor ama biz de btiyoruz
Bir biz mi böyleyiz yaa.. her gece aynı senfoni :işsiz:
Uyutma isini babaya devrettim:KK76:.ben lisadan once uyuyorum :uykucu:. kolay gelsin kuzum uykusuz kalcaz yine uyuyabilseydin keske:mad:

İki tane adam her gün aynı şeyi yaşıyoruz ya.
İki kişi bir çocuğu uyutamiyoruz. Uyutmaya ikna etmek,uyutmaya çalışmak ve dil dokmeler, hikayeler, sallamalar... Uyuyor ama biz de btiyoruz
Bir biz mi böyleyiz yaa.. her gece aynı senfoni :işsiz:
Olur mu canım bizim için de uyutmak bi savaş çocuk doğdu uyumam allah uyumam 3 yıldır kolayca kendine uyuduğunu görmedik daha

Tek çocuk kalan arkadaşlar G GCA DonukPudra DonukPudra tutkku tutkku aklıma siz geldiniz ikinci çocuk hakkı da ne düşünüyorsunuz plan var mı bana arada bi geliyo kafam çok karışık bide ben bu sene hiçç işim yokmuş gibi İstanbul üniv ikinci üniversite hakkından çocuk gelişim başladım 2 hafta sonra vizeler var ders çalıştığım da Yok 4 yıl nasıl geçecek bakalım :işsiz:

Tek çocuk kalan arkadaşlar G GCA DonukPudra DonukPudra tutkku tutkku aklıma siz geldiniz ikinci çocuk hakkı da ne düşünüyorsunuz plan var mı bana arada bi geliyo kafam çok karışık bide ben bu sene hiçç işim yokmuş gibi İstanbul üniv ikinci üniversite hakkından çocuk gelişim başladım 2 hafta sonra vizeler var ders çalıştığım da Yok 4 yıl nasıl geçecek bakalım :işsiz:
Merhaba canım , açıktan mi okuyorsun ? Çok keyifli ve güzel bir karar almışsın Bence.hayırlı olsun.
Kardeş konusu bende çok muamma inan ki asla istemiyorum da diyemiyorum. Ama şuan hazır değilim yeni depresyondan çıkmış haldeyim keremden sonra .. Ve onceligim uykusuz gecelerimde bana yoldaş olan çikolataların bedenimden arınması eski kiloma dönmem.
Eşim kardeş güzel olur diyor .evet güzel olur ama bakımının sorumluluğunun yüzde 90ı yine ben de olacak. Bu anlamda hiç istemiyorum şuan.

X