- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.821
İnşallah canımCanim benim cok gecmis olsun.rabbim korusun senide yavrularinida.bisey olmaz Allahin izniyle.
Allah razı olsun..
Hepimizinkini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımCanim benim cok gecmis olsun.rabbim korusun senide yavrularinida.bisey olmaz Allahin izniyle.
Teşekkur ederim canımCanım dualarımız seninle bize de habersiz bırakma
Yok plesanta asagida değilmiş canımAllah korusun ,kotu bisey yoktur umarim ,gecmis olsun canim plecantasi asagidami acaba niye kanama olduki ,cokmu yorusun kendini dikkat et lutfen .
Gecmis olsun cnm. Yeni gordum yazini. Iyimisiniz ikinizde ciktinmi hstden? Allahim sifa versin insallah. Korkma Allahin izniyle bisey olmaz insallah.Kızlar duaniza ihtiyacım var
Hastanedeyim. Sabah kalkınca kanamam başladı.
Sabah yatısim yapıldı.
Kanamayı durdurmak için ilaç yapıldı.
Ama durmadı ara ara oluyor adet kanı gibi.
Çok korkuyorum inşaallah bir şey olmaz. hepinizden dua istiyorum ,:///
Bu arada herkese merhaba. Ben @Berenimbo.linkimi degistirmistim. Umarim siz ve kuzular iyidir. 3 sene nasilda cabucak gecti hatta biz 3. Kizi bekliyoruz bugun yarin dogacak eli kulaginda.
Şimdi nasılsın kanama kesildimiÇok teşekkür ederim canım
Evet kayinvalidemler geldi babası da yanında şükür.
Doktor bebek iyi diyor kanamaya sebep olacak bir şey yok diyor
Bilemiyorum .
Ablamın da tam bu haftada olmuştu ve geçmişti sorunsuz olarak 38de doğum yapmıştı.
O da uzanmış kapıyı silmiş.
Bilmiyorum ben de kendimi fazla yordum ondan mı oldu
İnşallah tek sebep budur ve geçer gider.
Vaay eskilerden görmek sevindirici:) hayırla al kucağına canım
Teşekkür ederim canım.Gecmis olsun cnm. Yeni gordum yazini. Iyimisiniz ikinizde ciktinmi hstden? Allahim sifa versin insallah. Korkma Allahin izniyle bisey olmaz insallah.
Teşekkür ederim canım
Sağolasın canım.Şimdi nasılsın kanama kesildimi
Birazcık daha yorma kendini canım az zamanın kaldı
Evde bir tane daha ilgiye muhtaç çocuk varken yorulmamak elde değil biliyorum
Hem de en dibine kadar yaşadım bunu
Sırf onun da gönlü olsun diye kendimi hiç düşünmedim bende
Ama sona yaklaştın inşallah sağlıcakla doğsun da yavru sonra zaten bir şekilde su akıp yolunu buluyor
Gozun aydin.gule gule buyutTesekkurler canim, cok sukur cuma gunu dogdu kizim.
Canim dikkat et kendine.hicte moralini bozma.30 hafta olmus bile.az kaldi.Allah yardimcin olsunSağolasın canım.
Bugün çıktık hastaneden
Yoğun kahverengi leke devam ediyor doktor kana dönerse gel dedi
Moralim çok bozuliyor kızıyorum kendime.niye dikkat etmedim ne hakkım var onu riske atmaya diye.
Evet aynı dediğin gibi.
O da ilgi bekliyor o da çocuk.
Bugün suyunu benden istiyor ağlıyor sen ver diye oğlum hastayım kalkamam diyorum dinlemiyor.. kıyamıyorum kalkıp veriyorum.
Seni daha iyi anlıyorum şimdi.
Allah yardımcımız olsun .
Güldürdün beni :))
Canimm teşekkürlerCanim dikkat et kendine.hicte moralini bozma.30 hafta olmus bile.az kaldi.Allah yardimcin olsun