2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Allah korusun ,kotu bisey yoktur umarim :KK43: ,gecmis olsun canim plecantasi asagidami acaba niye kanama olduki ,cokmu yorusun kendini dikkat et lutfen .
Yok plesanta asagida değilmiş canım
Evet kendimi çok yormustum son iki gündür bilemiyorum ona mi bağlı...

Kızlar duaniza ihtiyacım var
Hastanedeyim. Sabah kalkınca kanamam başladı.
Sabah yatısim yapıldı.
Kanamayı durdurmak için ilaç yapıldı.
Ama durmadı ara ara oluyor adet kanı gibi.
Çok korkuyorum inşaallah bir şey olmaz. hepinizden dua istiyorum ,:///
Gecmis olsun cnm. Yeni gordum yazini. Iyimisiniz ikinizde ciktinmi hstden? Allahim sifa versin insallah. Korkma Allahin izniyle bisey olmaz insallah.

Çok teşekkür ederim canım ❤️
Evet kayinvalidemler geldi babası da yanında şükür.
Doktor bebek iyi diyor kanamaya sebep olacak bir şey yok diyor
Bilemiyorum .
Ablamın da tam bu haftada olmuştu ve geçmişti sorunsuz olarak 38de doğum yapmıştı.
O da uzanmış kapıyı silmiş.
Bilmiyorum ben de kendimi fazla yordum ondan mı oldu
İnşallah tek sebep budur ve geçer gider.
Şimdi nasılsın kanama kesildimi
Birazcık daha yorma kendini canım az zamanın kaldı
Evde bir tane daha ilgiye muhtaç çocuk varken yorulmamak elde değil biliyorum
Hem de en dibine kadar yaşadım bunu
Sırf onun da gönlü olsun diye kendimi hiç düşünmedim bende
Ama sona yaklaştın inşallah sağlıcakla doğsun da yavru sonra zaten bir şekilde su akıp yolunu buluyor

Günaydın kızlar epeydir yazamadım özledim sizi, hepiniz iyisinizdir inşallah. Biz haftasonu kısa bir tatil yaptık. Çok şükür iyiydi ama sabah boğazım ağrıyor diye uyandı, başı da sıcak gibi geldi :KK43: bakalım nasıl ilerleyecek. Doğum günleri konuşulmuş valla ilk defa bu kadar plansızım. Benim çekirdek ailem 16 kişiyiz, en yakın arkadaşlarımıza desek 30 oluyoruz ama istemiyorum o kadar kalabalık, geçen sene ayrı ayrı yapmıştım, o da epey yorucu oluyor. Bilmiyorum ya sadece aile arasında ya da ayrı ayrı yapacağım. Bizim cadı da dinazor pasta istiyorum diyor :) bilmem ne yaparım

Gecmis olsun cnm. Yeni gordum yazini. Iyimisiniz ikinizde ciktinmi hstden? Allahim sifa versin insallah. Korkma Allahin izniyle bisey olmaz insallah.
Teşekkür ederim canım.
Evet iyiyiz bugün çıktım.
Lekelenme hala devam ediyor ama beklemekten başka yapacak bir şey yok.
İnşallah o da biter ve her şey yoluna girer..

Şimdi nasılsın kanama kesildimi
Birazcık daha yorma kendini canım az zamanın kaldı
Evde bir tane daha ilgiye muhtaç çocuk varken yorulmamak elde değil biliyorum
Hem de en dibine kadar yaşadım bunu
Sırf onun da gönlü olsun diye kendimi hiç düşünmedim bende
Ama sona yaklaştın inşallah sağlıcakla doğsun da yavru sonra zaten bir şekilde su akıp yolunu buluyor
Sağolasın canım.
Bugün çıktık hastaneden
Yoğun kahverengi leke devam ediyor doktor kana dönerse gel dedi
Moralim çok bozuliyor kızıyorum kendime.niye dikkat etmedim ne hakkım var onu riske atmaya diye.

Evet aynı dediğin gibi.
O da ilgi bekliyor o da çocuk.
Bugün suyunu benden istiyor ağlıyor sen ver diye oğlum hastayım kalkamam diyorum dinlemiyor.. kıyamıyorum kalkıp veriyorum.
Seni daha iyi anlıyorum şimdi.
Allah yardımcımız olsun .

Sağolasın canım.
Bugün çıktık hastaneden
Yoğun kahverengi leke devam ediyor doktor kana dönerse gel dedi
Moralim çok bozuliyor kızıyorum kendime.niye dikkat etmedim ne hakkım var onu riske atmaya diye.

Evet aynı dediğin gibi.
O da ilgi bekliyor o da çocuk.
Bugün suyunu benden istiyor ağlıyor sen ver diye oğlum hastayım kalkamam diyorum dinlemiyor.. kıyamıyorum kalkıp veriyorum.
Seni daha iyi anlıyorum şimdi.
Allah yardımcımız olsun .
Canim dikkat et kendine.hicte moralini bozma.30 hafta olmus bile.az kaldi.Allah yardimcin olsun

M Mavisu27 kuzum benim cok gecmis olsunn
yorma ama kendini nolur, yaninda kalsin biri sen yat dinlen.

Allah buyuk, hic moralini bozma, huzursuz oldugunu hisseder bak. hadi bi gulsun bakayim yuzun, gul gul gul.. hah soyle :)

hayirli zamanda sag saglim kavusursun insaAllah yavruna :KK68:

kizlar uyku sirasinda terlemeleriniz nasil?
yani normal terleme tamam ama yastiga kadar terleme, gozlerinin alti yuzu falan bile terleme normalmidir acaba.

Birde oda isisini kac tutuyorsunuz, odam orta buyuklukte 23-25 arasi duruyor, kapi acik ben usuyorum ama o terliyor /ben genelde usuyem biriyim gerci/

M Mavisu27 kuzum benim cok gecmis olsunn
yorma ama kendini nolur, yaninda kalsin biri sen yat dinlen.

Allah buyuk, hic moralini bozma, huzursuz oldugunu hisseder bak. hadi bi gulsun bakayim yuzun, gul gul gul.. hah soyle :)

hayirli zamanda sag saglim kavusursun insaAllah yavruna :KK68:
Güldürdün beni :))
Sağolasın canım :KK200::KK200::KK200:

X