2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar Merhaba uzun zamandır okuyorum ama birsey yazmaya fırsatım olmuyor isim çok yoğun ve eve geldiğimde sabrim takatim kalmiyor aşırı gerginim kızım çok hareketli son enerjimi onunla parkta harciyorum akşam saatlerinde. Bu ara psikologa bile gitmeyi düşünüyorum bu gerginlik yetememezlik yüzünden. Ama ona bile vaktim yok.
Bu yoğunluğun icinde ani bir kararla bezi de bıraktık 3. Günümüz dışarı cikarken prima nun külot bezinden takıyorum ama bez olmadığını falan tembihledim şimdilik iyi gidiyor gibi.
Kızıma babannesi bakıyordu 2 haftadır beli rahatsız benimle ise geliyor babasıyla gidiyor ortada kaliverdik kreş arastirdim sorduğum yerler 3 yaş altı almıyor müdafaa olarak kabul ediyorlarmis ona da ben güvenemiyorum. Aslında çok istiyorum şu yaz dönemi bitince adam akıllı arastiricam kresi. oyalayamiyoruz evde telefona ve tv ye sarıyor babanne de pek disari cikamiyordu tabi ondayken. siz neler yapıyorsunuz fikir verin bana bu ara aşırı sıkışmış hissediyorum kendimi
Cocuk buuturken yanliz olmak cok zor malesef babanneler yada buyuklerlede bazen zor olabiliyor canim iyi yonunden gormwye calis seninle gelmesi onun acisindanda farkli aktivite gibi olhyordur . Sana tabii zor oluyordur ama bence yetemiyorum diye dusunme .ne yaparsan yap o duygu hep oluyor.
Hamur bu yaslari cok oyaliyor yapboz ,onceden aldigin ama gostermedigin farkli boya kalemleriyle boyama kitabi yaptirma .daha bisey aklima gelmiyor simdilik canim ama strese girip bugunlerin tadini cikarmamazlik etme

Sakin ol canim baya gerginsin burdan bile hissediliyor.
Baska bakacak biri yokmu. Kreslerin almamasida ilgincmis.
Ne is yapiyordun eminim zor oluyordur oyalamasi ama puzzle, boyama vs seviyorsa yanina alsan , oyun hamuru..
Yaptigin ise bagli gerci ama orda ona vakit ayirabiliyorsan sahsen biz evcilik gibi oyunlari cok seviyoruz oyle oyalayabilirsen anca :KK51:
Ne yazikki bakacak başka kimse yok annem babanneme bakıyor yatalak yoksa mutlaka gelirdi. Bakıcı desem şu saatten sonra zor alışır ve nasıl güvenirim diye tedirginim. Benim isim çok yoğun bu ara kamu sektöründeyim e sürekli olunca da göze batıyor. bu kadar yoğun bir dönem olmasa uzun süre izin kullanirdim zaten.
Isin stresi aşırı etkiliyor evdeki hayatımı bunun için özellikle gitmem gerekiyor psikoloğa.
M mambur hepsi var yani 15 dk.yi geçmiyor oynama süresi çocuk işte bilmiyorum aşırı büyütüyorum herseyi bu ara sanırım. Allah hepimize kolaylik ve guc kuvvet versin.

Bir de bu bez olayını ne kadar sürede oturtabiliriz dışarı çıkarken mecbur kulot bez kullanıyorum ama kacirdiginda rahatsiz olmuyor tabi bu durumdan bu yuzden de ilerleme kaydedemiyoruz sanki. e bi orda bir burda başka türlüde olmuyor. zamanlamam yanlış oldu baslamisken birakmakta istemiyorum

Bir de bu bez olayını ne kadar sürede oturtabiliriz dışarı çıkarken mecbur kulot bez kullanıyorum ama kacirdiginda rahatsiz olmuyor tabi bu durumdan bu yuzden de ilerleme kaydedemiyoruz sanki. e bi orda bir burda başka türlüde olmuyor. zamanlamam yanlış oldu baslamisken birakmakta istemiyorum
Keşke bu karışıklık ta bezi çıkarmasaydın zaten zor bi süreç bide senle geliyomuş ikiniz için de zor. Olur benim fikrim bi ilerleme kaydetmezsen çok zorlama

Selam kızlarrr..
Tatilimiz bitti dün gece döndük.çok ama çokkk güzel geçti.kerem beni utandırdı havuzdan denizden çıkmadı.kumda saatlerce oynadı.bida gidelimm anneee diyo :KK200: hiç bunaltmadı şükür.

Hasta bebişlerimize çok gecmiş olsun..

Tatilde olanlar keyfini çıkarın eve gelince üzüldük bitti diye..:mad:

Ne yazikki bakacak başka kimse yok annem babanneme bakıyor yatalak yoksa mutlaka gelirdi. Bakıcı desem şu saatten sonra zor alışır ve nasıl güvenirim diye tedirginim. Benim isim çok yoğun bu ara kamu sektöründeyim e sürekli olunca da göze batıyor. bu kadar yoğun bir dönem olmasa uzun süre izin kullanirdim zaten.
Isin stresi aşırı etkiliyor evdeki hayatımı bunun için özellikle gitmem gerekiyor psikoloğa.
M mambur hepsi var yani 15 dk.yi geçmiyor oynama süresi çocuk işte bilmiyorum aşırı büyütüyorum herseyi bu ara sanırım. Allah hepimize kolaylik ve guc kuvvet versin.

Allah kolaylik versin canim
Papatya cayi vs ic bari rahatlatiyor insani. Sende daha rahat olursun gerginligin gider.

Kolumuzda çıban cıkti :KK14:
Sinek isirigi sanmistik, ama agridan kiyafet degistirtmek istemiyodu bile.
Aksam gece daha dogrusu patlattik Allahim nasil pislik cikti icinden . Cok agrimistir ama daha cok agri yapiyomustur patlamamis hali
Insallah gecer artik pansuman vs yapiyoruz bakalim

L Limonice Rabbim kolaylik versin cnm. Yalnizlik cok zor. Kres icin kucukler evet. Yakin gordugun onun da sevdigi biri olsa keske evde bakabilecek. Cocuklarin duzeni bozulunca da cok huylari degisiyor.
Cis konusunun oturmasi cocuktan cocuga degisse de ortalama 1 hafta. Ben kisin alistirdim yazin daha cok disari cikma oluyor zor olur diye dusunmustum. 2gun evden cikmamistim. Sonra cisimizi yapio yagmurda dolasmaya cikmistik. Cisim geldi dediginde de 2 sokak arkadaydik eve kadar tutmustu. Yani Defne3 gunde alismisti. Disari giderken kulot bez degil de alistirma kulodu almistim ben. Kacirinca disari vermiyo ama ona rahatsizlik veriyor. 20 gun kadar da onu kullanmistik. Sonra iyice alisti zaten.
Aslinda anneye/bakicisi kimsr ona epey bir sabir gerekiyor. 2 3 gunde pes edersen ileride daha da zorlasir diye dusunuyorum. Is durumun da sıkıntıliymis ama sabredebilirsen guzel olur sonu insallah.
Allah kolaylik versin.

Kolumuzda çıban cıkti :KK14:
Sinek isirigi sanmistik, ama agridan kiyafet degistirtmek istemiyodu bile.
Aksam gece daha dogrusu patlattik Allahim nasil pislik cikti icinden . Cok agrimistir ama daha cok agri yapiyomustur patlamamis hali
Insallah gecer artik pansuman vs yapiyoruz bakalim
Yaa kiyamam onlarin biyeri acimasin.. gecmis olsun cnm.

Slm herkese nasilsiniz? Herkesler tatildemi ?:)
Slm.lar. bizim tatil yazin basindaydi. Bitti bile. Annemdeyim ben de 20gundur. Daha dogrusu annemler hacca gitti biz evinde kaliyoruz. Yazlik yer oldugu icin rahatiz burada. 1hafta daha kalip eve donucem. Sonra annemin gelmesine yakin tekrar gelip temizlik yapicam insallah.
Senin is nasil.gidiyo

X