2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim uzme kendini.cok gecmis olsun.hafif soguk alginligi ise aksama gecer atesi.gecmwzse goturursun doktora.
Kızlar çok teşekkür ederim
Götürdük doktora
Biraz boğazı kızarmış antibiyotiğe gerek yok dedi
Ateşi var ama dünkü gibi yüksek değil
Geçen sefer bademcikler çok kötü olmuştu iğne vs
Öyle olur diye çok korktum cok şükür değilmiş..

Götürdük doktora
Gecmis olsun cnm.

Kızlar biz hasta olduk
Yine benim hatam yüzünden.
Dün gece serindi cami kapatmadim yatarken.
Çok üzüldüm
Ateşi çıkıyor.
Dolven veriyorum düşüyor birkaç saat sonra yine cikiyor.
Kaç oluyor bilmiyorum annemlerdeyiz Ateş ölçerimiz yok. Kol altından var ona da izin vermiyor.
Bir gündür var.
Napim sizce doktora götüreyim mi antibiyotiksiz geçer mi
Geçmiş olsun canım düşmeyen ateş varsa götür bence

Şaka gibi :KK57:
Canım ne yazayım ne söyleyim.gözüm korkuyo sekizinci sınıfa gelincw napıcaz.git gide daha zorlaşıyo sistem.Aklımdasın hep canım.sen elinden geleni yaptın.inşallah sonu hayırlı olur.

Ay zor oluyor yanik .
Bende kareli givi mayo giymistim benim neyime ilk oyle cikmak gunese belim.nasil komik olmus ya :)

Dene canin ama doktora gitmeyide ihmal etme.
Sogani bende iciyordum son ictigimde sanki safra kesemde agri yapti icmemistim ama ayni zaman ilacta kullaniyodum.
Bi tekrar icsem iyi olacak yumurtaliklar temizlensin
Adetin kacinci gununde ictin oyle birseyler vardi

Bilmiyodum ogrendigim.iyi oldu canim

Hakkinizda hayirlisi olsun bu arada

M mambur Allah yardımcınız olsun. Çok büyük risk herşey.
Eğitim rezil halde.

Uyku konusu bizimde berbat.bilinçleri yerine geldi artık. Karanlık istemiyor kerem.önceden pat pat giderdi şimdi anne ışık aç diyor ..
Gece lambası uykuda iyi de akşamları ışık lamba her yer açma derdinde.
Gece de 2 ye doğru dalıyor resmen. O saate dek kaç kere uyanıyor .yatakta debeleniyor bunaldim.
sagolun kizlar yine gec cevap verebildim kusura bakmayin rabbim cocuklarimizin yolunu acik etsin .
tubaa1 tubaa1 canim seneye sistem degisiyormus saka gibi demi .yeni bakan boyle sistem olmaz demis... bugun bursluluk sinavlari belli oldu naptiniz canim.benim kiz 474 küsuratlı puan aldi ve kazanamadi .sınır puan 475 mis. Bir puan bile degil kacirdik biz

M Mavisu27 nasil oldunuz canim.

Bizde hastalandik.uyuyo simdi.ates ishal yok ama kusma var.mideyi usuttuk yine.cuma gece yola cikicaktik insallah cabuk toparlar.dua edin teyzeleri.
Cannim simdi gordum mesajini cok gecmis olsun insallah hemencik atlatirsiniz cumaya kadarda iyice toparlar paşa .. muz iyi geliyor olmadi yarin saglik ocagina falan gosterirsin cumaya onlem amacli olur

Götürdük doktora
Canim sizede cok gecmis olsun canim benim ya seninle ne alakasi var yaz gunu aciligor tabii camlar mecbur .. minik almistir biryerden mikrobu gelmis gecmis olsun insallah...

sagolun kizlar yine gec cevap verebildim kusura bakmayin rabbim cocuklarimizin yolunu acik etsin .
tubaa1 tubaa1 canim seneye sistem degisiyormus saka gibi demi .yeni bakan boyle sistem olmaz demis... bugun bursluluk sinavlari belli oldu naptiniz canim.benim kiz 474 küsuratlı puan aldi ve kazanamadi .sınır puan 475 mis. Bir puan bile degil kacirdik biz
Ayy canim saka gibi yaa.bende okudum degisecek diye.aklima geldin hemen.insallah teog geri gelir.

460 aldik.arkadas 470 le kazandik diyo.iki soruyla gitti galiba bizim.kizim cok uzuldu.ben uzulmedim.tek derdim su lise giris sinavlarini duzeltmeleri.o daha onemli.hayirlisi olsun

M mambur bu sene yine hazirlancaksiniz kolay gelsin canim.bizim okul hafta ici son siniflara kurs veriyomus.sinava hazirlik diye.hosuma gitti.
Bu yeni bakan egitimli bence duzelicek bazi seyler.beklentimiz buyuk bakalim.bu sene.bari rahat et

Merhaba arkadaslar.
Mavisu, tubaa çok ama çok geçmiş olsun. Şimdi nasıllar?
Cumaya dek Kerem toparlar bence.

Su eğitim sistemi gözümü çok korkutuyor.

Benim kurs haftaya cuma son tubaa.. Az kaldı inşallah. Gece uykusu duzelse daha rahat olurdum.o da çok yoruyor beni. Koltuk tepelerinden uyuyorum resmen.

Ayy canim saka gibi yaa.bende okudum degisecek diye.aklima geldin hemen.insallah teog geri gelir.

460 aldik.arkadas 470 le kazandik diyo.iki soruyla gitti galiba bizim.kizim cok uzuldu.ben uzulmedim.tek derdim su lise giris sinavlarini duzeltmeleri.o daha onemli.hayirlisi olsun
Olsun canım hiç üzülmesin gayet iyi puan almış ,her yıl deneme şansı var taa 12.sinifa kadar . Bizde yıllardır bir tutturamadik bize açılan kontenjan az biliyorsun her yıl bir-iki puanla kaciriyoruz

M mambur bu sene yine hazirlancaksiniz kolay gelsin canim.bizim okul hafta ici son siniflara kurs veriyomus.sinava hazirlik diye.hosuma gitti.
Bu yeni bakan egitimli bence duzelicek bazi seyler.beklentimiz buyuk bakalim.bu sene.bari rahat et
Bu bakan çok inatçı diyorlar aklına koyduğunu yapıyormuş inşallah koltuk sevdasına düşmeden düzeltir
Canım biz yine başladık çalışmaya oğlumla .okul kursu burada bu hafta da başladı .iki dönem olacakmış bir yaz dönemi bir kis dönemi .bu yaz dönemi kursuna ben yolluyorum valla hocalarda çok iyi ..
Benim kizim çok çalışkandır ama herkes gibi normal zeka seviyesindedir.oglum inanılmaz zeki ama çalışma disiplini yoktur maalesef çalışmak zekanın önüne geçiyor çalışan kazanıyor ama zeki olmakta öyle büyük bir artı ki . Çalışma disiplinini bir kazandirabilsem .konuları anlama yönünden hiccc yormuyor ama o disiplini vericem diye çok yoruluyorum çünkü tamda ergenlikteler ..
Varya ben bu sınav dertlerinden uyuyamadım bir süre şimdide uyku düzenini bozuldu ya kızlar hakikaten bunun bir ilacı falan yokmudur .gözlerim yanıyor uykusuzluktan gece uyuyamıyorum sabahta yağmur kalkmasada 6da kalkıyorum.cok sinir bozucu

Merhaba arkadaslar.
Mavisu, tubaa çok ama çok geçmiş olsun. Şimdi nasıllar?
Cumaya dek Kerem toparlar bence.

Su eğitim sistemi gözümü çok korkutuyor.

Benim kurs haftaya cuma son tubaa.. Az kaldı inşallah. Gece uykusu duzelse daha rahat olurdum.o da çok yoruyor beni. Koltuk tepelerinden uyuyorum resmen.
Tesekkur ederiz canim.gece gec uyudu ama cikarmadi sukur.
Kurs bitmis sayilir.sende dinlenirsin biraz canim.:KK200:

Çok teşekkür ederim kızlar.
Alıntı yapamadım iyiyiz şükür üç tane kocaman uçuk ve sıfır iştah dışında.
Bir de ben de zayıfladım
Beni acayip yoruyor oturtmuyor hiç
Hem de yemeyince üzülüyorum ben de yiyemiyorum.
Hamilelikten mi nedir çok da sinirli oldum bağırıyorum sonra oturup ağlıyorum.
WC işine giriştim annemlerdeyiz keşke evi bekleseydim diyorum çocuk bahçede oyuna dalıyor söylemiyor
İyice bunalımlardayim yani.
tubaa1 tubaa1 Kerem nasıl oldu canım toparlar inşaallah cumaya.

Bu bakan çok inatçı diyorlar aklına koyduğunu yapıyormuş inşallah koltuk sevdasına düşmeden düzeltir
Canım biz yine başladık çalışmaya oğlumla .okul kursu burada bu hafta da başladı .iki dönem olacakmış bir yaz dönemi bir kis dönemi .bu yaz dönemi kursuna ben yolluyorum valla hocalarda çok iyi ..
Benim kizim çok çalışkandır ama herkes gibi normal zeka seviyesindedir.oglum inanılmaz zeki ama çalışma disiplini yoktur maalesef çalışmak zekanın önüne geçiyor çalışan kazanıyor ama zeki olmakta öyle büyük bir artı ki . Çalışma disiplinini bir kazandirabilsem .konuları anlama yönünden hiccc yormuyor ama o disiplini vericem diye çok yoruluyorum çünkü tamda ergenlikteler ..
Varya ben bu sınav dertlerinden uyuyamadım bir süre şimdide uyku düzenini bozuldu ya kızlar hakikaten bunun bir ilacı falan yokmudur .gözlerim yanıyor uykusuzluktan gece uyuyamıyorum sabahta yağmur kalkmasada 6da kalkıyorum.cok sinir bozucu
Allah kolaylik versin canim.isimiz cok zor.cocuk okutmasi buyutmesi zor.boyle boyle yaslanicaz iste.

Çok teşekkür ederim kızlar.
Alıntı yapamadım iyiyiz şükür üç tane kocaman uçuk ve sıfır iştah dışında.
Bir de ben de zayıfladım
Beni acayip yoruyor oturtmuyor hiç
Hem de yemeyince üzülüyorum ben de yiyemiyorum.
Hamilelikten mi nedir çok da sinirli oldum bağırıyorum sonra oturup ağlıyorum.
WC işine giriştim annemlerdeyiz keşke evi bekleseydim diyorum çocuk bahçede oyuna dalıyor söylemiyor
İyice bunalımlardayim yani.
tubaa1 tubaa1 Kerem nasıl oldu canım toparlar inşaallah cumaya.
Yarin gece cikicaz insallah.sadece halsizlik var geciyo gibi.sicakta ne zor oluyo hastalik.rabbim korusun yavrularimizi

X