- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.161
etrafımda öyle biri yok ne yazıkki burda sadece kayınvalidem ve görümcem var. kayınvalide rahatsız görümceminde 2 küçük kızı var imkansız bakamaz. bu hafta annem geldi 3 günlüğüne haftaya yine benimle işe gelir. 2 haftayıda atlatırsak sonrası rahat inşallah izne ayrılıcam.L Limonice Rabbim kolaylik versin cnm. Yalnizlik cok zor. Kres icin kucukler evet. Yakin gordugun onun da sevdigi biri olsa keske evde bakabilecek. Cocuklarin duzeni bozulunca da cok huylari degisiyor.
Cis konusunun oturmasi cocuktan cocuga degisse de ortalama 1 hafta. Ben kisin alistirdim yazin daha cok disari cikma oluyor zor olur diye dusunmustum. 2gun evden cikmamistim. Sonra cisimizi yapio yagmurda dolasmaya cikmistik. Cisim geldi dediginde de 2 sokak arkadaydik eve kadar tutmustu. Yani Defne3 gunde alismisti. Disari giderken kulot bez degil de alistirma kulodu almistim ben. Kacirinca disari vermiyo ama ona rahatsizlik veriyor. 20 gun kadar da onu kullanmistik. Sonra iyice alisti zaten.
Aslinda anneye/bakicisi kimsr ona epey bir sabir gerekiyor. 2 3 gunde pes edersen ileride daha da zorlasir diye dusunuyorum. Is durumun da sıkıntıliymis ama sabredebilirsen guzel olur sonu insallah.
Allah kolaylik versin.
çiş eğitimi iyi gidiyor gibi ama 2 gecedir kaçırıyor sanırım gece wc ye kaldırma saatlerini uzun tutuyorum sanırım.
bu arada ben decatlhon dan aldım scooter çokta memnunum B1 oxelo diye bakarsan iskelet ve gövdesi ayrı satılıyor ve 4 rengi var çokta memnunum valla kızım severek sürüyor