2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kızlarrr..
Tatilimiz bitti dün gece döndük.çok ama çokkk güzel geçti.kerem beni utandırdı havuzdan denizden çıkmadı.kumda saatlerce oynadı.bida gidelimm anneee diyo :KK200: hiç bunaltmadı şükür.

Hasta bebişlerimize çok gecmiş olsun..

Tatilde olanlar keyfini çıkarın eve gelince üzüldük bitti diye..:mad:
Tatillet hic bitmesin istiyo insan dimi. Hele bi de cocuklar rahat ettiyse ve ettirdiyse. Bizim de sanki cok kisa surdu ya. Yaz sonu yinr bi kacamak yapariz belki bakalim insallah.

Efira38 Efira38 nasil oldu
Hayırlı cumalar kızlar biz sabah a hafif ateşle başladık hafta başı tatile gitmeyi düşünüyorduk inş ilerlemez bu sene bütün kasım bebeleri tatil öncesi bi ateş çıkardılar doğdukların beri nasıl bi haberleşme yöntemleri var bilmiyorum
Nasil oldunuz iyilesti mi? Cikabildiniz mi yola?

Biz debu sabah hasta uyandik. Dun zaten hapsirip duruyodu gece de burnu tikanmis uyandi biraz agladi. Biraz gozu akiyo biraz da burnu. Yaz nezlesi sanirim. Ilerlemez insallah.
Ihlamur ve bal limon karisimi yaptim ikiz kez verdim. Ilac da almamisim yanima ates yok sanirim. Sicaktan ates bile anlasilmiyoki.
Neyse kizlar cok yazdim. Hastalara gecmis olsun tekrar.

Kizlar ben aslinda ne sormaya geldim sizi gorunce soracigimi unutuyodum.
Scotter veya kaykay tarzi bisey aldiniz mi?alan vars ne aldiniz resim ya da link atabilir misiniz? Herkes de goruyo scotter istiyo. Kucukler icin var baktim decatlonda. Ama siyah renkli sevemedim. Daha civil civil bisi olsa daha bi hos olurdu.. netten bakiyorum var da onlari alip bakmak lazim.

Biz debu sabah hasta uyandik. Dun zaten hapsirip duruyodu gece de burnu tikanmis uyandi biraz agladi. Biraz gozu akiyo biraz da burnu. Yaz nezlesi sanirim. Ilerlemez insallah.
Ihlamur ve bal limon karisimi yaptim ikiz kez verdim. Ilac da almamisim yanima ates yok sanirim. Sicaktan ates bile anlasilmiyoki.
Neyse kizlar cok yazdim. Hastalara gecmis olsun tekrar.
Gecmiş olsun kuzuma..bizimde hafif ateş var gibi..ağrı kesici verdim ilerlemez inşallah

Merhaba kızlar
Kurs bitti. Cumartesi wc eğitimine başladım..
Geceler zorlu gündüzler ara kacaklarla idare eder.
Dün gece biz de ateşli uyandık.hala ateş var. Ama 38.5 üstüne çıkmadığı için hemen doktora götürmek istemiyorum açıkçası.
Sürekli dondurma ve betonlarda olacağı buydu..
Kurstan sonra olması da birşey en azından.benim de kollarım dökülüyor özellikle. Boyunda duzlesme vardı.kendim için de doktora gideceğim.tüm acılar çıktı resmen şimdi.

Kolumuzda çıban cıkti :KK14:
Sinek isirigi sanmistik, ama agridan kiyafet degistirtmek istemiyodu bile.
Aksam gece daha dogrusu patlattik Allahim nasil pislik cikti icinden . Cok agrimistir ama daha cok agri yapiyomustur patlamamis hali
Insallah gecer artik pansuman vs yapiyoruz bakalim
Kıyamam nasıl acımıştır.batikon sür mutlaka mikrop kapmasın

Merhaba kızlar
Kurs bitti. Cumartesi wc eğitimine başladım..
Geceler zorlu gündüzler ara kacaklarla idare eder.
Dün gece biz de ateşli uyandık.hala ateş var. Ama 38.5 üstüne çıkmadığı için hemen doktora götürmek istemiyorum açıkçası.
Sürekli dondurma ve betonlarda olacağı buydu..
Kurstan sonra olması da birşey en azından.benim de kollarım dökülüyor özellikle. Boyunda duzlesme vardı.kendim için de doktora gideceğim.tüm acılar çıktı resmen şimdi.
Bende dondurmadan şüpheleniyorum günde iki tane yedi.ateş çıktı hemen..off ki ne off...

Gözünaydın canım kursu bitirdin.biraz dinlenirsin.tabi kerem bey müsade ederse

Bende dondurmadan şüpheleniyorum günde iki tane yedi.ateş çıktı hemen..off ki ne off...

Gözünaydın canım kursu bitirdin.biraz dinlenirsin.tabi kerem bey müsade ederse
Ben de .bir gün önce de karnim ağrıyor demişti. Soğuk sulara da atlıyor arada ilistirsak da. Pedifen veryrum şuan aabogaz sisse bilmiyorum..
Umarım o kadar yorgunum ki.. Su wc de otursa düzene ...

Iyi aksamlar kizlar
Tum hasta minnaklara gecmis olsun uzun zun yazamiyorum suan tekrar gelince yazcam insallah . fermante fermante bence donemsel oyuncaklari pahaliya alma ben şok tan buyuk ogluma oyle ucuza almistim simdi 5aydir yagmur kullaniyor

tubaa1 tubaa1 canim sirf haber verwyim merak etmissindir diye bes dakika ugrayayim dedim canim benim ya oyle ki gecede ruyamda seni gordum cunku tuba merak eder yarin haber vereyim diye uyumusum:)) rabbime sukur acikta kalmadik ama nitelikli liselerede giremedik .nitelikli olmayan mahallemizdeki tek anadolu lisesine yerlestik .su hale bak resmen acikta kalmadik diye seviniyoruz oyle cok kisi acikta kalmiski saskiniz resmen..rabbim onlerini acik etsin bu yeni gelen bakan tek umidimiz oldu umarim koltuk sevdasina dusmeden duzeltir bir seyleri

Iyi aksamlar kizlar
Tum hasta minnaklara gecmis olsun uzun zun yazamiyorum suan tekrar gelince yazcam insallah . fermante fermante bence donemsel oyuncaklari pahaliya alma ben şok tan buyuk ogluma oyle ucuza almistim simdi 5aydir yagmur kullaniyor

tubaa1 tubaa1 canim sirf haber verwyim merak etmissindir diye bes dakika ugrayayim dedim canim benim ya oyle ki gecede ruyamda seni gordum cunku tuba merak eder yarin haber vereyim diye uyumusum:)) rabbime sukur acikta kalmadik ama nitelikli liselerede giremedik .nitelikli olmayan mahallemizdeki tek anadolu lisesine yerlestik .su hale bak resmen acikta kalmadik diye seviniyoruz oyle cok kisi acikta kalmiski saskiniz resmen..rabbim onlerini acik etsin bu yeni gelen bakan tek umidimiz oldu umarim koltuk sevdasina dusmeden duzeltir bir seyleri
Ayy canım güldürdün beni.ruyada bile bırakmıyorum seni.kalbimiz birmiş canım çok dua ettim sana ve kızına.

Hayırlı olsun canım şükür anadalu lisesine girdiniz.burda ort.98 olan bi kız girememiş açıkta kalmış.gerçekten bu millet napıcak.inşallah değişir bu sistem bir an önce..yavrunuda öp yerime.seviyorum sizi :KK200:

Ayy canım güldürdün beni.ruyada bile bırakmıyorum seni.kalbimiz birmiş canım çok dua ettim sana ve kızına.

Hayırlı olsun canım şükür anadalu lisesine girdiniz.burda ort.98 olan bi kız girememiş açıkta kalmış.gerçekten bu millet napıcak.inşallah değişir bu sistem bir an önce..yavrunuda öp yerime.seviyorum sizi :KK200:
Her daim birakmayalim insallah kotu gunde iyi gunde merak edelim birbirimizi ne guzel ...
Operim teyzesi ne demek canim benim sagolasin insallah degisesecek mecbur degisecek ...

Merhabalr bugün ishal de başladı doktora gittik. Antibiyotik verdi. Boğazlar sis zaten.
Karnım ağrıyor diyordu hep .

Beze dönmedim.halılar kalktı . pes etmeyeceğim

Merhabalr bugün ishal de başladı doktora gittik. Antibiyotik verdi. Boğazlar sis zaten.
Karnım ağrıyor diyordu hep .

Beze dönmedim.halılar kalktı . pes etmeyeceğim
Geçmiş olsun canım.iyileşir çabucak inşallah..
Bizde ateş geçti şükür.gece 39 u gördü hemen duşa soktum.şimdi yok gibi.

X