2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba arkadaslar.
Mavisu, tubaa çok ama çok geçmiş olsun. Şimdi nasıllar?
Cumaya dek Kerem toparlar bence.

Su eğitim sistemi gözümü çok korkutuyor.

Benim kurs haftaya cuma son tubaa.. Az kaldı inşallah. Gece uykusu duzelse daha rahat olurdum.o da çok yoruyor beni. Koltuk tepelerinden uyuyorum resmen.

Ya canım biz napıcaZ bu uykusuz sıpaları
3 yaşlarına yaklaştılar hiçmi düzelme olmaz
Gecelerden nefret eder oldum

Selam canlar az biraz okudum sizi
Hasta kuzulara geçmiş olsun
mavisu cinsiyet belli oldumu
Tuvalet eğitimine başlayanlara kolay gelsin
Bizde başladık bakalım sonumuz hayır olsun
Ben iyiyim yazamadım bayadır kızlar yoğunluktan
Tek çocuğa bakmak hiçbir şey değilmiş
İki taneyle feleğin şaşıyor
Ama dünyalara bedel
Göktug hala dövüyor duruyu
Bazen sinirden çatlayacak gibi oluyorum ona vurunca deliriyorum resmen ama mümkün olduğunca sabırlı olmaya çalışıyorum
Göktug beni hala çok zorluyor yemek ve uyku konusunda
Böyle işte çok öpüyorum herkesi

Ya canım biz napıcaZ bu uykusuz sıpaları
3 yaşlarına yaklaştılar hiçmi düzelme olmaz
Gecelerden nefret eder oldum
Ah bir bilsem arkadaşım . ah! Şuan koltukta üstümde uyuklamaya çalışıyor ... Tam bir koala. Sıcakta fenalık geliyor bana artık.
Derdi ne bilmiyorum...

Allah yardımcın olsun Canım.. 2 çocuk zordur elbet hala uykusuz ve yorgun tempo ile..
Öpüyorum çok seni ve evlatlarını.

Ama dünyalara bedel
Bazen sinirden çatlayacak gibi oluyorum ona vurunca deliriyorum resmen ama mümkün olduğunca sabırlı olmaya çalışıyorum
Tek çocuk hiç çocuk dio herkes ama bize teki bile yetti hala ne uyku düzeni ne yemek sana da allah kolaylık versin :KK200:

Nasilsiniz kizlar
wakewake wakewake sendemi Brutus :KK53:
sinir oluyorum ya tek cocuk hic cocuk deniyor ya.
Tamam dogrulugu vardirda hamileyken gozunu nasil korkuturlar buda bana oyle geliyor insan ikinci icin bi etkilenmiyor degil .
Zormu gercekten o kadar :/

Hala alisamamis kardese baya etkilenmis kiyamam , ama sabret canim okula vs gidince daha farkli olur bence. Birde minnak buyuyup onunla oynayinca belki daha farkli gozle bakar .. belki tabi :)

Kızlar selam ya canım çok sıkkın. Yarın tatile gidiyoruz Mira hanımın ateşi var. 37.5 hep çok artmıyor ama Boğaz’ı kırmızı gibi geldi inşallah yanlış görmüşümdür. Son üst azılar yarılmak üzere. Başka bir sıkıntı YÖK. Doktoru çıkmış, acile gitmek istemedim i. Artmaz inşallah nolur bana moral verin

Kızlar selam ya canım çok sıkkın. Yarın tatile gidiyoruz Mira hanımın ateşi var. 37.5 hep çok artmıyor ama Boğaz’ı kırmızı gibi geldi inşallah yanlış görmüşümdür. Son üst azılar yarılmak üzere. Başka bir sıkıntı YÖK. Doktoru çıkmış, acile gitmek istemedim i. Artmaz inşallah nolur bana moral verin
Sıkma canini cnm. Bala alerjisi yoksa eger biraz limonla bali karstir ver. Bogaza cok iyi geliyor. 37.5 ates bisey degil merak etme iner o da insallah.
Guzel gecer umarim tatiliniz de. Ne tarafa yolculuk?

• Beğen
Reactions: GCA
Sıkma canini cnm. Bala alerjisi yoksa eger biraz limonla bali karstir ver. Bogaza cok iyi geliyor. 37.5 ates bisey degil merak etme iner o da insallah.
Guzel gecer umarim tatiliniz de. Ne tarafa yolculuk?

İnşallah teyzesi dur vereyim bir kaşık yerse tabi cadı. Biz Antalya’ya gideceğiz canım Tekirovaya inşallah

Ama dünyalara bedel
Doktor büyük ihtimalle erkek dedi canım.
Sana da Allah kolaylıklar ve sabır versin..

Çok geçmiş olsun Canım.yükselen bir ateş değilse endişelenme bence.
Git tatile de .. Kerem 1 yaşındayken öyle olmuştu dr denize de girsin sakınca yok demişti .sıcakta durulmadigi sürece.
Boğaz için daha önce kullandığın bir şurubu yanına alırsın.
Şimdiden hayırlı yolculuklar. Keyifli tatiller.umarım hiç olmaz ateş daha.

• Beğen
Çok geçmiş olsun Canım.yükselen bir ateş değilse endişelenme bence.
Git tatile de .. Kerem 1 yaşındayken öyle olmuştu dr denize de girsin sakınca yok demişti .sıcakta durulmadigi sürece.
Boğaz için daha önce kullandığın bir şurubu yanına alırsın.
Şimdiden hayırlı yolculuklar. Keyifli tatiller.umarım hiç olmaz ateş daha.

Dün yine de acile götürdüm canım, doktor Boğaz hafif kızarmış ama antibiyotiklik değil siz yanınıza alın ateş devam ederse verin dedi. Eve de gelince bi kustu. Terliksiz geziyordu üşüttü galiba. Şimdi De yoldayız ateş 37,5 tan yükselmedi bakalım inşallah böyle gelmiş geçmiştir canım, çok teşekkür ederim

Ateş çok yüksek değil aslında yine de sen ilaçları al yanına keyfili tatiller :KK59:

• Beğen
Kızlar Merhaba uzun zamandır okuyorum ama birsey yazmaya fırsatım olmuyor isim çok yoğun ve eve geldiğimde sabrim takatim kalmiyor aşırı gerginim kızım çok hareketli son enerjimi onunla parkta harciyorum akşam saatlerinde. Bu ara psikologa bile gitmeyi düşünüyorum bu gerginlik yetememezlik yüzünden. Ama ona bile vaktim yok.
Bu yoğunluğun icinde ani bir kararla bezi de bıraktık 3. Günümüz dışarı cikarken prima nun külot bezinden takıyorum ama bez olmadığını falan tembihledim şimdilik iyi gidiyor gibi.
Kızıma babannesi bakıyordu 2 haftadır beli rahatsız benimle ise geliyor babasıyla gidiyor ortada kaliverdik kreş arastirdim sorduğum yerler 3 yaş altı almıyor müdafaa olarak kabul ediyorlarmis ona da ben güvenemiyorum. Aslında çok istiyorum şu yaz dönemi bitince adam akıllı arastiricam kresi. oyalayamiyoruz evde telefona ve tv ye sarıyor babanne de pek disari cikamiyordu tabi ondayken. siz neler yapıyorsunuz fikir verin bana bu ara aşırı sıkışmış hissediyorum kendimi

Kızlar Merhaba uzun zamandır okuyorum ama birsey yazmaya fırsatım olmuyor isim çok yoğun ve eve geldiğimde sabrim takatim kalmiyor aşırı gerginim kızım çok hareketli son enerjimi onunla parkta harciyorum akşam saatlerinde. Bu ara psikologa bile gitmeyi düşünüyorum bu gerginlik yetememezlik yüzünden. Ama ona bile vaktim yok.
Bu yoğunluğun icinde ani bir kararla bezi de bıraktık 3. Günümüz dışarı cikarken prima nun külot bezinden takıyorum ama bez olmadığını falan tembihledim şimdilik iyi gidiyor gibi.
Kızıma babannesi bakıyordu 2 haftadır beli rahatsız benimle ise geliyor babasıyla gidiyor ortada kaliverdik kreş arastirdim sorduğum yerler 3 yaş altı almıyor müdafaa olarak kabul ediyorlarmis ona da ben güvenemiyorum. Aslında çok istiyorum şu yaz dönemi bitince adam akıllı arastiricam kresi. oyalayamiyoruz evde telefona ve tv ye sarıyor babanne de pek disari cikamiyordu tabi ondayken. siz neler yapıyorsunuz fikir verin bana bu ara aşırı sıkışmış hissediyorum kendimi

Sakin ol canim baya gerginsin burdan bile hissediliyor.
Baska bakacak biri yokmu. Kreslerin almamasida ilgincmis.
Ne is yapiyordun eminim zor oluyordur oyalamasi ama puzzle, boyama vs seviyorsa yanina alsan , oyun hamuru..
Yaptigin ise bagli gerci ama orda ona vakit ayirabiliyorsan sahsen biz evcilik gibi oyunlari cok seviyoruz oyle oyalayabilirsen anca :KK51:

X