- 7 Aralık 2012
- 582
- 596
-
- Konu Sahibi adanamerkez
aman tanrııııımmm yememeliyiiiiizzzKızlar 5-6 haftalarda bulantı yaşayan var mı? Bende şuan biraz kasık ağrısı ve sanki normal adet geçiriyormuş gibiyim. Sulu gözlüyüm, herşeye ağlar oldumBir de afedersiniz camış gibi tatlı yiyorum ;SÜREKLİ! Biri bana dur desin
Siz neler hissediyorsunuz ?
aman tanrııııımmm yememeliyiiiiizzzama çok zor vallahi can çekiyor yaaa. bende hiç bulantı yok şu an için çok şükür. kasık ağrısı regl olacakmışım gibi batımda olmuştu ama geçti şükür.
yanlış söylemiş demekki 8 nere 5 nere çünkü 8de 80.binin üstünde cıkardı beta hcg hemde hemen kalp atısını filan duyardın :) neyse sonuc olarak Allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
ben tam 5+0 dayım doğum tarihimiz de aynı görünüyor hcg lerimiz de çok yakın pazartesi muayeneni merak ettim sonucunu yazarmısınCanım benim hcg 461 çıktı ama herkeste farklı olabiliyor. Ben 5 haftalık hamileyim. Pazartesi günü Doktora gidicem. En son adetinden haftaları say. 5-6. haftada gidebilirsin.
Yok canım akşamüzeri gitmiştim doktor söylemeden hemşire yanıtladı ama 5 bin lerdeydi sanırım.
ben tam 5+0 dayım doğum tarihimiz de aynı görünüyor hcg lerimiz de çok yakın pazartesi muayeneni merak ettim sonucunu yazarmısın
işin kötüsü meyveyi de daha doğru kış meyvelerini de hiç sevmemSorma ya.. Duramıyorum. Bugün evi sebze ve meyve ile dolduracağım. Tüm çikolataları eşimle iş yerine yollayacağım. Artık miğdem bulanıyor ama tatlı yemekten ) Onun dışında süperim. Bu arada Tebrikler canım. Yakın tarihlerde olacak doğumlarımız inşallah. Hayırlısıı
Beta hcg sonucunuz kactı ve ne zaman yaptırdınız ogrenebilirmiyim bu aradaBenim tüpbebekle oldu hamileliğim benim gibi olan varmı acaba bu forumda??
Benimde bulantı gibi değil de..sanki acıkmışım midem kazınıyor gibi bi şey oluyor..Birde halszilik var..Ayakta biraz kalsam yalpalamaya başlıyorum..İşe gidip gelirken yoruluyorum yani..Neyseki işyerim rahat ve oturuyorum. Göğüslerimde de ara ara iğneler batıyor sanki. Belirtiler böyle.. Tedavim esnasında da gıdama dikkat ediyordum ama şimdi daha temkinliyim. Günde bir avuç ceviz, kuru üzüm yiyorum.. Bol su içiyorum.Her sabah yumurta peynir yiyorum...
Bendeki durumlar böyle bayanlar :)
Ben alıngan değilim ama alınganlık başlamış bu bir belirti mi kihii ne ayıp görmemişizbu arada bende de belirti sıfır. yani adet gecikmese hamileyim demem bir tek hafif uyuşukluk halim var uyku basıyor bazen bir anda :) ben derim ki sen bi özele git 20-30 tl arası değişiyor ama 40 dkda sonuç veriyorlar. zaten doktorun da isteyecektir bu kan testini senden. sen önceden vermiş ol
Eee kızlar içinizde cinsiyet ile ilgili bir his var mı :)
Annem çok yoğun yaşamış umarım ben yaşamayanlardan oluruz :)bendede hiç belirti yoktu adet olcak gibi kasıklarım ağrıyordu bazen ağrı şiddetleniyordu doktora gittim sağlık ocağına ben beta hcg yaptırıcam birde kum taş düşürüyor olabilirim onun için ne yapmam lazım demiştim meğer bebişmiş :)
yani kanda baktır belirti herkesde hemen olmuyor zaten bulantı 6. haftadan sonra olurmuş genelde ve herkes yaşamazmış
tabiki önce sağlıklı olsun rabbim ne verirse kabulüm ama bana erkek gibi geliyor. bir de ben tam olarak ne zaman olduğunu bildiğimden dolayı öyle düşünüyorum. yumurtlamadan sonra olduğunda erkek olması daha yüksek ihtimalmiş.Eee kızlar içinizde cinsiyet ile ilgili bir his var mı :)
Ben ovulasyon günü ilişki yaşadım erkek olsun diye ama nasip neyse o tabi ki. Sağlıklı olsun cinsiyeti gerçekten önemli değilEee kızlar içinizde cinsiyet ile ilgili bir his var mı :)
Ben alıngan değilim ama alınganlık başlamış bu bir belirti mi kiKan vericemde hastaneye gideceğim tarihe yakın versem daha iyi olur sanırım. Şimdilik beklemedeyim bakalım belirtisiz belirtisiz
yaa ben de 10 şubatta gittim doktora ovulasyonu öğrenmek için. bana demez mi 2 gün önce yumurtlamışsın diye. çok üzüldüm çünkü bu son denememdi. olmazsa işe başlıcaktım. yine de bu akşamı boş geçirme birliktelik olsun kısmet işi dedi ve olduuu inanamadık. o sebeple ben de erkek diye düşünüyorumBen ovulasyon günü ilişki yaşadım erkek olsun diye ama nasip neyse o tabi ki. Sağlıklı olsun cinsiyeti gerçekten önemli değil
alınganlık ve herşeye ağlama da çok görülen belirtilerden vallaevet evet yakın zamanda vermek daha doğru. şöyle yapabilirsin gitmeden 4 gün önce bir verip 2 gün sonra randevuna gitmeden bir daha verirsen. elinde 2 sonuç olur ve 2 günde 2 katına çıkıp çıkmadığına bakabilirsin. doktorum benden öyle istemişti
2 Mart pazartesi günü transferimin 12.gününde yaptırdım 608.80 di..Beta hcg sonucunuz kactı ve ne zaman yaptırdınız ogrenebilirmiyim bu arada
hormonlar yüzünden oluyor hepsi geçecek. ben bu tarz belirtileri çok severim hormonların düzgün salgılandığını yani hamileliğin sağlıklı ve düzgün gittiğini gösterir :)Kızlar ben eşime dedimki çok kilo aldım ben, çok çirkin oldum. O da hayır hem senin Kalbin güzel, güzel kalplim dedi. Sen beni beğenmiyormusun diyip hüngür hüngür ağladım.Birinci denememizde hamile kalmama rağmen hamileliği öğrendiğim gün bile tüm gün ağladım. Nasıl olucak bilmiyorum.. Eşime çok acıyorum.
tüp bebekte kan sulandırıcı iğne kullanıyor bazıları size de verdiler mi acaba?2 Mart pazartesi günü transferimin 12.gününde yaptırdım 608.80 di..