2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hımm evet mantıklı. Sonuçta her dr un isteyeceği yaklaşık aynıdır

tüp bebekte kan sulandırıcı iğne kullanıyor bazıları size de verdiler mi acaba?
Evet canım Cleaxene iğne oluyorum yaklaşık 1 aydır her gün.. Ayrıca Climara bant( Rahim kalınlığı İçin), Crinone jel, Coraspin, Prednol , Elevit, D Vitamini... Bunlar ilaçlarımın azalmış hali elbette..Tedavi esnasında daha fazlaydı.

Senin daha yüksek ihtimal o zaman :) Çünkü ben ilk olarak ovulasyondan bir gün önce çalıştım, ertesi gün bir çalışma daha derken meyvemiz yeşerdi

Bence benim ki erkek olucakk
ay bende öyle hissediyorum evlendiğimden beri ilki erkek olcak diye bir his var içimde halbuki eskiden kızım olsun isterdim :)
Annem çok yoğun yaşamış umarım ben yaşamayanlardan oluruz :)
benim annemde de cok kasık ağrısı olmuş bendede öyle bakalım inşallah rahat geçer

senle zaten benim aynı gün muhtemelen aşk cocukları 13-14 şubat

Ben ovulasyon günü ilişki yaşadım erkek olsun diye ama nasip neyse o tabi ki. Sağlıklı olsun cinsiyeti gerçekten önemli değil
öyle tabi önce sağlık :)

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için :)

Ama ama ama neden kimse bana cevap yazmadı ki

Canim bu benim ikinci bebisim ama simdilik bendede fazla bir belirti yok arada goguslerim sizliyor, uyku hali arada kasikta batma oluyor coj fazla degil ama.

hahah hiç valla göz açıp kapayana kadar geçer diolar ama daha henüz geçmedi .. inşallah biz de 1 gün kaldı yazdığını görürüz

ay inşallahhhh :) ya millet hamile kaldı doğurdu çocuğun 1yaşını kutluyor toplasan 1 senede oldu sanki hepsi ama şimdi bizimki 10 sene gibi gelir

Canim gercekten geciyor ama bu zamanlari mumkun oldugunca kaliteli degerlendirin dogduktan sonra tempo basliyor.

14 mart ta 6+2 oluyorum kese görünür değil mi ?? kalp atışı duyulur mu acaba ?? cevabınız için teşekkürler bu arada :)

Kese gorunur canim.

kızlar bendede afedersiniz ama böyle kimisi hava yutup geğirir ya cok öyle oluyor midem kasılıyor yani birde kasıklarıma çok sancı giriyor

Bende de oluyor aynisindan:)

oh maşallaah hepsi şifa olsun inşallah. benim 2 düşük olunca genetik test yapıldı. kan pıhtılaşması çıktı. ben de hibor iğne, crinone jel, coraspin ve folbiol kullanıyorum. geçtiğimiz 3 ay boyunca da elevit ve decavit kullandım .. hepsi yavrularımıza feda olsunnn.. alışabildin mi iğnelerine :)

Bizim günlerimiz aynı görünüyor. Ultrasound'a girdiniz mi? Ben dünbeta hcg testi yaptırdım 461 çıktı Siz 5 bin üstü diyorsunuz.

Belki de 500 üstüydü ya hatırlamıyorum kesesini görünce ben çok mutlu oldum gerisini de hiç bakmadım.benim hafızam zaten zayıf ama bugün 5 hafta 6 gün oldu

söylemesi ayıp tam 10 şubat çocuğu benimki

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Vajinal ultrasondan falan bahsettiniz. Kaç aylıkken doktora gittiniz ve neler yapıldı? Şimdi ben gittiğimde ne beklemeliyim? Testler yapılacak mı? Tiroide falan bakılıyor mu? Benim daha önce tiroid hormonun çok az fazla çıkmıştı fakat bilindik hiç bir sağlık sorunum yok. Doktora gittiğimde bunların hepsine bakar mı?

kurban olurum ben onların temposunaaaa

ben dün 4+6ydım sanırım ve karnımdan gözüktü. ultrason makinesi kaliteliyse görünür diye düşünüyorum. bir parça eski modelse vajinal bakılması da gerekebilir. normalde tüm kan tahlili bakarlar ama benden istemedi sanırım 14ünde allahın izniyle kalp atışı duyarsak isteyecek. hoş o istemese bile aile hekimim yapar zaten

oy onun temposuna ölürüm 2 yıl bekledim ben koştururum sağlıklı olalım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…