2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ama ama ama neden kimse bana cevap yazmadı ki
bendede hiç belirti yoktu adet olcak gibi kasıklarım ağrıyordu bazen ağrı şiddetleniyordu doktora gittim sağlık ocağına ben beta hcg yaptırıcam birde kum taş düşürüyor olabilirim onun için ne yapmam lazım demiştim meğer bebişmiş :)

yani kanda baktır belirti herkesde hemen olmuyor zaten bulantı 6. haftadan sonra olurmuş genelde ve herkes yaşamazmış

Zaten haftaya dr.a gidicem. Olmazsa yarın özelde tekar test vereyim. Teşekkürler :) Zaten idrar testlerim hergün biraz daha kaoyulaşıyor muhtemelen değerim artıyor :)

Ama ama ama neden kimse bana cevap yazmadı ki
hii ne ayıp görmemişiz bu arada bende de belirti sıfır. yani adet gecikmese hamileyim demem bir tek hafif uyuşukluk halim var uyku basıyor bazen bir anda :) ben derim ki sen bi özele git 20-30 tl arası değişiyor ama 40 dkda sonuç veriyorlar. zaten doktorun da isteyecektir bu kan testini senden. sen önceden vermiş ol

herkese merheba ..benim bir sorum olacak bat 29 ocak 27 şubatta hcg 465 çıktı sonra da test yaptırmadım.. bulunduğum yere en yakın kadın doğum doktoru 75 km uzak ( bebeğim ne zaman karından ultrasonda görünür?? ona göre gideyim diyorum ... bilgisi olan varmı??

Benim tüpbebekle oldu hamileliğim benim gibi olan varmı acaba bu forumda??
Benimde bulantı gibi değil de..sanki acıkmışım midem kazınıyor gibi bi şey oluyor..Birde halszilik var..Ayakta biraz kalsam yalpalamaya başlıyorum..İşe gidip gelirken yoruluyorum yani..Neyseki işyerim rahat ve oturuyorum. Göğüslerimde de ara ara iğneler batıyor sanki. Belirtiler böyle.. Tedavim esnasında da gıdama dikkat ediyordum ama şimdi daha temkinliyim. Günde bir avuç ceviz, kuru üzüm yiyorum.. Bol su içiyorum.Her sabah yumurta peynir yiyorum...
Bendeki durumlar böyle bayanlar :)

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. şöyle bir hesap yapabiliriz. bhcg değeri 2 günde bir iki katına çıkar. bu değer 2000lere eldiğinde de kese görünmeye başlar. tabi bireysel farklılılar da var ama genelde kese 5-6 haftada görünüyor

aaa bek mide kazınması bende de var. normalde günde 2 öğünle doyan ben şimdi sürekli bir mide kazınması bir guruldama bir acıkma hali :)

14 mart ta 6+2 oluyorum kese görünür değil mi ?? kalp atışı duyulur mu acaba ?? cevabınız için teşekkürler bu arada :)

bu hafta gözükür heralde 1500 ü geçince diyorlar ama senin 2 katına cıktığını düşünürsek 3000 i geçmiştir kan tahlilini tekrarlatabilirseniz gitmeden tekrarlatın

aaa bek mide kazınması bende de var. normalde günde 2 öğünle doyan ben şimdi sürekli bir mide kazınması bir guruldama bir acıkma hali :)
kızlar bendede afedersiniz ama böyle kimisi hava yutup geğirir ya cok öyle oluyor midem kasılıyor yani birde kasıklarıma çok sancı giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…