-
- Konu Sahibi adanamerkez
hayırlı uğurlu olsunn. ben de geçen sene iki düşük yaşadım. 2015 senesi bize uğurlu gelsin inşallahhh
bendede hiç belirti yoktu adet olcak gibi kasıklarım ağrıyordu bazen ağrı şiddetleniyordu doktora gittim sağlık ocağına ben beta hcg yaptırıcam birde kum taş düşürüyor olabilirim onun için ne yapmam lazım demiştim meğer bebişmiş :)Ama ama ama neden kimse bana cevap yazmadı ki
Zaten haftaya dr.a gidicem. Olmazsa yarın özelde tekar test vereyim. Teşekkürler :) Zaten idrar testlerim hergün biraz daha kaoyulaşıyor muhtemelen değerim artıyor :)bendede hiç belirti yoktu adet olcak gibi kasıklarım ağrıyordu bazen ağrı şiddetleniyordu doktora gittim sağlık ocağına ben beta hcg yaptırıcam birde kum taş düşürüyor olabilirim onun için ne yapmam lazım demiştim meğer bebişmiş :)
yani kanda baktır belirti herkesde hemen olmuyor zaten bulantı 6. haftadan sonra olurmuş genelde ve herkes yaşamazmış
sağlık ocağından ücretsiz yaptırabilirsn çünkü doktorda ister heralde :)Zaten haftaya dr.a gidicem. Olmazsa yarın özelde tekar test vereyim. Teşekkürler :) Zaten idrar testlerim hergün biraz daha kaoyulaşıyor muhtemelen değerim artıyor :)
hii ne ayıp görmemişizAma ama ama neden kimse bana cevap yazmadı ki
aminnn inşallah hep hayırlı haberler veririz.. bebeklerimiz allaha emanetaminnn mariapdr ; ; sizin bebeğiniz de hayırlı, uğurlu olsun ve sağlıkla gelsin inşallah. hep güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle...
yaaa ben de çok sabırsızımmm. bloglara bakıyorum hafta hafta yazmışlar 19. haftalar 28. haftalar falan bana öyle uzak geliyor kiyarın olsada gitsme meraktan ölüceem
dimi ya hele şu 247 gün kaldı demiyormuyaaa ben de çok sabırsızımmm. bloglara bakıyorum hafta hafta yazmışlar 19. haftalar 28. haftalar falan bana öyle uzak geliyor ki
hahah hiç valla göz açıp kapayana kadar geçer diolar ama daha henüz geçmedi .. inşallah biz de 1 gün kaldı yazdığını görürüzdimi ya hele şu 247 gün kaldı demiyormuhafta daha kısa geliyor halbuki aynı şey
herkese merheba ..benim bir sorum olacak bat 29 ocak 27 şubatta hcg 465 çıktı sonra da test yaptırmadım.. bulunduğum yere en yakın kadın doğum doktoru 75 km uzak( bebeğim ne zaman karından ultrasonda görünür?? ona göre gideyim diyorum ... bilgisi olan varmı??
2. hamileliğimde ben de oraya gidiyordum şükriye leyla altuntaşa.Ben Medipol hastahanesine gidiyorum. Nagehan Kaya doktorum.
aaa bek mide kazınması bende de var. normalde günde 2 öğünle doyan ben şimdi sürekli bir mide kazınması bir guruldama bir acıkma hali :)Benim tüpbebekle oldu hamileliğim benim gibi olan varmı acaba bu forumda??
Benimde bulantı gibi değil de..sanki acıkmışım midem kazınıyor gibi bi şey oluyor..Birde halszilik var..Ayakta biraz kalsam yalpalamaya başlıyorum..İşe gidip gelirken yoruluyorum yani..Neyseki işyerim rahat ve oturuyorum. Göğüslerimde de ara ara iğneler batıyor sanki. Belirtiler böyle.. Tedavim esnasında da gıdama dikkat ediyordum ama şimdi daha temkinliyim. Günde bir avuç ceviz, kuru üzüm yiyorum.. Bol su içiyorum.Her sabah yumurta peynir yiyorum...
Bendeki durumlar böyle bayanlar :)
14 mart ta 6+2 oluyorum kese görünür değil mi ?? kalp atışı duyulur mu acaba ?? cevabınız için teşekkürler bu arada :)canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. şöyle bir hesap yapabiliriz. bhcg değeri 2 günde bir iki katına çıkar. bu değer 2000lere eldiğinde de kese görünmeye başlar. tabi bireysel farklılılar da var ama genelde kese 5-6 haftada görünüyor
bu hafta gözükür heralde 1500 ü geçince diyorlar ama senin 2 katına cıktığını düşünürsek 3000 i geçmiştir kan tahlilini tekrarlatabilirseniz gitmeden tekrarlatınherkese merheba ..benim bir sorum olacak bat 29 ocak 27 şubatta hcg 465 çıktı sonra da test yaptırmadım.. bulunduğum yere en yakın kadın doğum doktoru 75 km uzak( bebeğim ne zaman karından ultrasonda görünür?? ona göre gideyim diyorum ... bilgisi olan varmı??
kızlar bendede afedersiniz ama böyle kimisi hava yutup geğirir ya cokaaa bek mide kazınması bende de var. normalde günde 2 öğünle doyan ben şimdi sürekli bir mide kazınması bir guruldama bir acıkma hali :)
ay inşallahhhh :) ya millet hamile kaldı doğurdu çocuğun 1yaşını kutluyor toplasan 1 senede oldu sanki hepsihahah hiç valla göz açıp kapayana kadar geçer diolar ama daha henüz geçmedi .. inşallah biz de 1 gün kaldı yazdığını görürüz