2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhabalar kızlar ilk kan tahlili mi sağlık ocağına verdiğimde 8 haftalık demişti doktor sonra, h.sonu kadın doğum doktoru baktı 5 hafta 1 günlük çıktı bebeğim ben de KASIM annesiyim , kendim de KASIM doğumluyummmm.. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti ama 3 hafta sonra gitmek istiyorum net belli olur diye.

Çok heyecanlıyım , kızlar benim göbeğimin çevresinde gaz sancısı gibi sancılar oluyor sizlerde durumlar nasıl? Kabızlık sorunu çekmiyorum ama bebeğin rahmi genişlettikçe olurmuş dediler

Merhabalar kızlar ilk kan tahlili mi sağlık ocağına verdiğimde 8 haftalık demişti doktor sonra, h.sonu kadın doğum doktoru baktı 5 hafta 1 günlük çıktı bebeğim ben de KASIM annesiyim , kendim de KASIM doğumluyummmm.. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti ama 3 hafta sonra gitmek istiyorum net belli olur diye.

Çok heyecanlıyım , kızlar benim göbeğimin çevresinde gaz sancısı gibi sancılar oluyor sizlerde durumlar nasıl? Kabızlık sorunu çekmiyorum ama bebeğin rahmi genişlettikçe olurmuş dediler
hayırlı olsun canım kaç çıkmıştıki kan tahlilin

14 mart ta 6+2 oluyorum kese görünür değil mi ?? kalp atışı duyulur mu acaba ?? cevabınız için teşekkürler bu arada :)

Benim bebeğimin kesesi ultrasonda gözükmedi, alttan muayene ile gördük .1 hafta daha bekle istersen. Ultrasona sık girmekte iyi değil. Daha henüz kanıtlanmamış ultrasonun zararsız olduğu

14 mart ta 6+2 oluyorum kese görünür değil mi ?? kalp atışı duyulur mu acaba ?? cevabınız için teşekkürler bu arada :)
ne demek aklına takılan herşeyi sor. bildiğimiz kadarıyla cevaplarız :) normal şartlarda evet 6. haftada kese görünür ama dersen ki az daha beklerim kalp atışını da duyabilirsin. 75 km çok uzakmış allah kolaylık versin :KK43:

kızlar bendede afedersiniz ama böyle kimisi hava yutup geğirir ya cok :KK17: öyle oluyor midem kasılıyor yani birde kasıklarıma çok sancı giriyor :cry:
benim de midemde gaz olur hep. gastrit var zaten bende. doktorum metsil kullan dedi. çiğneme tableti zaten gazı dağıtıyor. bir sor istersen doktoruna sen de. bir çok hamilede gaz oluyor malum ühü

hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn :) bhcg değeri bazen yanıltabiliyor kesin bir hafta vermesi zor. en doğrusu ultrasonla verilen hafta..

ben şu an maltepede gülen tıp merkezine gidiyorum. doktorum bülent kars ve kendisi perinatolog. dolayısıyla çok kalabalık oluyor ben de dün akşam 3 saate yakın bekledim. normalde 1 1.5 saat beklediğim de olmuştu :KK43: ama çok iyi bir doktor kopamıyorum
bende maltepede oturuyorum ve ilk gebeliğim kısmetse sen hangi hastaneye gidiyorsun başk atavsiye edebileceğin biryer varmı? birde çalışıyorum cumartesılerı gıdebılırım rahat rahat

ay inşallahhhh :) ya millet hamile kaldı doğurdu çocuğun 1yaşını kutluyor toplasan 1 senede oldu sanki hepsi :KK70:ama şimdi bizimki 10 sene gibi gelir

ama eminim kasım ayı gelip de bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda (inşallahhh) ne kadar çabuk geçti ilk öğrendiğim gün dün gibi diyeceğizzz :)

ama eminim kasım ayı gelip de bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda (inşallahhh) ne kadar çabuk geçti ilk öğrendiğim gün dün gibi diyeceğizzz :)
inşallah canım inşallah
benim de midemde gaz olur hep. gastrit var zaten bende. doktorum metsil kullan dedi. çiğneme tableti zaten gazı dağıtıyor. bir sor istersen doktoruna sen de. bir çok hamilede gaz oluyor malum ühü
bakalım çok rahatsız edecek olursa danışırım :)

bende maltepede oturuyorum ve ilk gebeliğim kısmetse sen hangi hastaneye gidiyorsun başk atavsiye edebileceğin biryer varmı? birde çalışıyorum cumartesılerı gıdebılırım rahat rahat
aslında gülen tıp merkezinde 2 doktor daha var. cenk bey ve nevin hanım. hepsi birbirinden iyi bu doktorların. ama benimki çok yoğun işte. gece 1e kadar orda adam. çalışanlar için akşam ve haftasonu randevu seçenekleri de var. mesela ben çalışmıyorum ama eşim için akşamları gidiyorum hep. bu randevuyu da 14 ü cmt akşam 21:00e aldım.

Benim tüpbebekle oldu hamileliğim benim gibi olan varmı acaba bu forumda??
Benimde bulantı gibi değil de..sanki acıkmışım midem kazınıyor gibi bi şey oluyor..Birde halszilik var..Ayakta biraz kalsam yalpalamaya başlıyorum..İşe gidip gelirken yoruluyorum yani..Neyseki işyerim rahat ve oturuyorum. Göğüslerimde de ara ara iğneler batıyor sanki. Belirtiler böyle.. Tedavim esnasında da gıdama dikkat ediyordum ama şimdi daha temkinliyim. Günde bir avuç ceviz, kuru üzüm yiyorum.. Bol su içiyorum.Her sabah yumurta peynir yiyorum...
Bendeki durumlar böyle bayanlar :)[/Bende tup bebekle hamile kaldım gogus hassasiyeti dısında belirtim yok ben evdeyim raporluyum daha dogrusu ve hiç zaman gecmiyor

aslında gülen tıp merkezinde 2 doktor daha var. cenk bey ve nevin hanım. hepsi birbirinden iyi bu doktorların. ama benimki çok yoğun işte. gece 1e kadar orda adam. çalışanlar için akşam ve haftasonu randevu seçenekleri de var. mesela ben çalışmıyorum ama eşim için akşamları gidiyorum hep. bu randevuyu da 14 ü cmt akşam 21:00e aldım.
aaa cok güzel o zaman peki fiyatları ne şekilde muayene ultrsaon vs vs vs

aaa cok güzel o zaman peki fiyatları ne şekilde muayene ultrsaon vs vs vs
hımmm cenk bey ve nevin hanımı hiç sormadım ama bülent bey bu seneye kadar 100 tl idi. şimdi 130 tl oldu. ultrason için ayrıca bir ücret yok. ha ikili üçlü testler ne kadar henüz onu da sormadım. ama ultrason makineleri en iyilerinden biri. kesinlikle çok kaliteli. asla çatal yok, kullanmıyorlar. ve en güzel tarafı yazın 2 hafta kadar sanırım bir tatilleri var ona denk gelmezse doğuma kendileri geliyorlar. hatta bazen iki doktor birden de girebiliyor. ve senin doktorun tatildeyken diğer doktorlar seninle ilgileniyor. doğum için de bölge hastanesi ve central hospitalla çalışıyorlar.

herkese merheba ..benim bir sorum olacak bat 29 ocak 27 şubatta hcg 465 çıktı sonra da test yaptırmadım.. bulunduğum yere en yakın kadın doğum doktoru 75 km uzak :KK43:( bebeğim ne zaman karından ultrasonda görünür?? ona göre gideyim diyorum ... bilgisi olan varmı??

Canım benim hcg 461 çıktı ama herkeste farklı olabiliyor. Ben 5 haftalık hamileyim. Pazartesi günü Doktora gidicem. En son adetinden haftaları say. 5-6. haftada gidebilirsin.

şu an kendimde bir belirti daha keşfettim ve gülmekten yerlerdeyim resmen. koku canavarı olmuşum ben. ben salondayım annem mutfakta dolma yapıyor. ve aramızda en az 10-15 metre var yani. ve ben sürekli şu şekildeyim 'anneee su an soğan mı kestin?' 'anneee salçayı mı çıkardın?' hahaha :KK70:

Kızlar 5-6 haftalarda bulantı yaşayan var mı? Bende şuan biraz kasık ağrısı ve sanki normal adet geçiriyormuş gibiyim. Sulu gözlüyüm, herşeye ağlar oldum :cry:Bir de afedersiniz camış gibi tatlı yiyorum ;SÜREKLİ! Biri bana dur desin:stop:

Siz neler hissediyorsunuz ?

ne demek aklına takılan herşeyi sor. bildiğimiz kadarıyla cevaplarız :) normal şartlarda evet 6. haftada kese görünür ama dersen ki az daha beklerim kalp atışını da duyabilirsin. 75 km çok uzakmış allah kolaylık versin :KK43:
teşekkür ederim yaa:)

X