2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
alınganlık ve herşeye ağlama da çok görülen belirtilerden valla :KK70: evet evet yakın zamanda vermek daha doğru. şöyle yapabilirsin gitmeden 4 gün önce bir verip 2 gün sonra randevuna gitmeden bir daha verirsen. elinde 2 sonuç olur ve 2 günde 2 katına çıkıp çıkmadığına bakabilirsin. doktorum benden öyle istemişti
Hımm evet mantıklı. Sonuçta her dr un isteyeceği yaklaşık aynıdır :KK66:

tüp bebekte kan sulandırıcı iğne kullanıyor bazıları size de verdiler mi acaba?
Evet canım Cleaxene iğne oluyorum yaklaşık 1 aydır her gün.. Ayrıca Climara bant( Rahim kalınlığı İçin), Crinone jel, Coraspin, Prednol , Elevit, D Vitamini... Bunlar ilaçlarımın azalmış hali elbette..Tedavi esnasında daha fazlaydı.

yaa ben de 10 şubatta gittim doktora ovulasyonu öğrenmek için. bana demez mi 2 gün önce yumurtlamışsın diye. çok üzüldüm çünkü bu son denememdi. olmazsa işe başlıcaktım. yine de bu akşamı boş geçirme birliktelik olsun kısmet işi dedi ve olduuu inanamadık. o sebeple ben de erkek diye düşünüyorum :KK70:
Senin daha yüksek ihtimal o zaman :) Çünkü ben ilk olarak ovulasyondan bir gün önce çalıştım, ertesi gün bir çalışma daha derken meyvemiz yeşerdi :KK70:

Bence benim ki erkek olucakk :emir_bebek:
ay bende öyle hissediyorum evlendiğimden beri ilki erkek olcak diye bir his var içimde halbuki eskiden kızım olsun isterdim :)
Annem çok yoğun yaşamış umarım ben yaşamayanlardan oluruz :)
benim annemde de cok kasık ağrısı olmuş bendede öyle bakalım inşallah rahat geçer

tabiki önce sağlıklı olsun rabbim ne verirse kabulüm ama bana erkek gibi geliyor. bir de ben tam olarak ne zaman olduğunu bildiğimden dolayı öyle düşünüyorum. yumurtlamadan sonra olduğunda erkek olması daha yüksek ihtimalmiş.
senle zaten benim aynı gün muhtemelen aşk cocukları 13-14 şubat :KK70:

Ben ovulasyon günü ilişki yaşadım erkek olsun diye ama nasip neyse o tabi ki. Sağlıklı olsun cinsiyeti gerçekten önemli değil
öyle tabi önce sağlık :)

hımmm cenk bey ve nevin hanımı hiç sormadım ama bülent bey bu seneye kadar 100 tl idi. şimdi 130 tl oldu. ultrason için ayrıca bir ücret yok. ha ikili üçlü testler ne kadar henüz onu da sormadım. ama ultrason makineleri en iyilerinden biri. kesinlikle çok kaliteli. asla çatal yok, kullanmıyorlar. ve en güzel tarafı yazın 2 hafta kadar sanırım bir tatilleri var ona denk gelmezse doğuma kendileri geliyorlar. hatta bazen iki doktor birden de girebiliyor. ve senin doktorun tatildeyken diğer doktorlar seninle ilgileniyor. doğum için de bölge hastanesi ve central hospitalla çalışıyorlar.
çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için :)

Ama ama ama neden kimse bana cevap yazmadı ki :KK43:

Canim bu benim ikinci bebisim ama simdilik bendede fazla bir belirti yok arada goguslerim sizliyor, uyku hali arada kasikta batma oluyor coj fazla degil ama.

hahah hiç valla göz açıp kapayana kadar geçer diolar ama daha henüz geçmedi .. inşallah biz de 1 gün kaldı yazdığını görürüz :KK70:

ay inşallahhhh :) ya millet hamile kaldı doğurdu çocuğun 1yaşını kutluyor toplasan 1 senede oldu sanki hepsi :KK70:ama şimdi bizimki 10 sene gibi gelir

Canim gercekten geciyor ama bu zamanlari mumkun oldugunca kaliteli degerlendirin dogduktan sonra tempo basliyor.

14 mart ta 6+2 oluyorum kese görünür değil mi ?? kalp atışı duyulur mu acaba ?? cevabınız için teşekkürler bu arada :)

Kese gorunur canim.

kızlar bendede afedersiniz ama böyle kimisi hava yutup geğirir ya cok :KK17: öyle oluyor midem kasılıyor yani birde kasıklarıma çok sancı giriyor :cry:

Bende de oluyor aynisindan:)

Evet canım Cleaxene iğne oluyorum yaklaşık 1 aydır her gün.. Ayrıca Climara bant( Rahim kalınlığı İçin), Crinone jel, Coraspin, Prednol , Elevit, D Vitamini... Bunlar ilaçlarımın azalmış hali elbette..Tedavi esnasında daha fazlaydı.
oh maşallaah hepsi şifa olsun inşallah. benim 2 düşük olunca genetik test yapıldı. kan pıhtılaşması çıktı. ben de hibor iğne, crinone jel, coraspin ve folbiol kullanıyorum. geçtiğimiz 3 ay boyunca da elevit ve decavit kullandım .. hepsi yavrularımıza feda olsunnn.. :anneadayı::anneadayı:alışabildin mi iğnelerine :)

Bizim günlerimiz aynı görünüyor. Ultrasound'a girdiniz mi? Ben dünbeta hcg testi yaptırdım 461 çıktı o_OSiz 5 bin üstü diyorsunuz.

Belki de 500 üstüydü ya hatırlamıyorum kesesini görünce ben çok mutlu oldum gerisini de hiç bakmadım.benim hafızam zaten zayıf ama bugün 5 hafta 6 gün oldu :KK68:

ay bende öyle hissediyorum evlendiğimden beri ilki erkek olcak diye bir his var içimde halbuki eskiden kızım olsun isterdim :)
benim annemde de cok kasık ağrısı olmuş bendede öyle bakalım inşallah rahat geçer

senle zaten benim aynı gün muhtemelen aşk cocukları 13-14 şubat :KK70:

öyle tabi önce sağlık :)
söylemesi ayıp tam 10 şubat çocuğu benimki :KK70:

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Vajinal ultrasondan falan bahsettiniz. Kaç aylıkken doktora gittiniz ve neler yapıldı? Şimdi ben gittiğimde ne beklemeliyim? Testler yapılacak mı? Tiroide falan bakılıyor mu? Benim daha önce tiroid hormonun çok az fazla çıkmıştı fakat bilindik hiç bir sağlık sorunum yok. Doktora gittiğimde bunların hepsine bakar mı?

Canim bu benim ikinci bebisim ama simdilik bendede fazla bir belirti yok arada goguslerim sizliyor, uyku hali arada kasikta batma oluyor coj fazla degil ama.

Canim gercekten geciyor ama bu zamanlari mumkun oldugunca kaliteli degerlendirin dogduktan sonra tempo basliyor.

kurban olurum ben onların temposunaaaa :KK70:

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Vajinal ultrasondan falan bahsettiniz. Kaç aylıkken doktora gittiniz ve neler yapıldı? Şimdi ben gittipğimde ne beklemeiyim? Testler yapılacak mı? Tiroide falan bakılıyor mu? Benim daha önce tiroid hormonun çok az fazla çıkmıştı fakat bilindik hiç bir sağlık sorunum yok. Doktora gittiğimde bunların hepsine bakar mı?
ben dün 4+6ydım sanırım ve karnımdan gözüktü. ultrason makinesi kaliteliyse görünür diye düşünüyorum. bir parça eski modelse vajinal bakılması da gerekebilir. normalde tüm kan tahlili bakarlar ama benden istemedi sanırım 14ünde allahın izniyle kalp atışı duyarsak isteyecek. hoş o istemese bile aile hekimim yapar zaten

Kese gorunur canim.
oy onun temposuna ölürüm 2 yıl bekledim ben koştururum sağlıklı olalım da :)

X