- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
-
- Konu Sahibi adanamerkez
canım tiroidin fazla olmasını belirt doktoruna gidince bana şuan bir tahlil yapılmadı yarın tekrar gidicem öğrenince yazarım ama 9 haftada yapılıyor diye duydum kan idrar vs. yanlış bilmiyorsamKızlar size birşey sormak istiyorum. Vajinal ultrasondan falan bahsettiniz. Kaç aylıkken doktora gittiniz ve neler yapıldı? Şimdi ben gittiğimde ne beklemeliyim? Testler yapılacak mı? Tiroide falan bakılıyor mu? Benim daha önce tiroid hormonun çok az fazla çıkmıştı fakat bilindik hiç bir sağlık sorunum yok. Doktora gittiğimde bunların hepsine bakar mı?
benimki 14 şubatta oldu sanırım yasöylemesi ayıp tam 10 şubat çocuğu benimki
söylemesi ayıp tam 10 şubat çocuğu benimki
aşk çocuuuucanım tiroidin fazla olmasını belirt doktoruna gidince bana şuan bir tahlil yapılmadı yarın tekrar gidicem öğrenince yazarım ama 9 haftada yapılıyor diye duydum kan idrar vs. yanlış bilmiyorsam
benimki 14 şubatta oldu sanırım ya
bayılıyorum kız çocuklarına
oy onun temposuna ölürüm 2 yıl bekledim ben koştururum sağlıklı olalım da :)
gerçekten nasip kısmet biz totomuzu da yırtsak olacağı varsa oluyo :)Ahaha benimkide 13 subat cocuku. Aslinda bu ay nasil oldu anlamadim sadece 13 subatta korunmadik ve hamileymisim. Bu ay o kadar yordumki kendimi komsumun evi dubleks overlok makinasini tasidik ust kata beraber, hopladi zipladim, arnavut kaldirimda faytona bindim yarim saat surdu zingir zingir, uzun yol gittim, kizim 3 yasina yaklasti hep ustumde. Nasip iste Allah ol deyince oluyor.
aminnnn. cümlemize inşallah..ısırırım totolarını onlarınnn cimcimeler :) allahı var benim de gönlümden geçen o da işteAynen cok cilveli ve bilmis oluyorlar:)
İnsallah canim Allah hepimize yavrularimizla birlikte saglikli hayirli uzun omurler nasip etsin.
ben ne kadar kimseye sölemicem desem de anne ve babalarımıza, teyzeme ve 3 tane yakın arkadaşıma söyledim.Kızlar Ailesine söylemeyen var mı? Ben annem yanımdayken testi yapmıştım (kendi annem). Kardeşlerim, en yakın arkadaşım ve görümcem biliyor. Böyle şeylere inanmasam da acaba kimseye söylemesemiydimde diyorum. Siz ne düşünüyosunuz? Söyleyen var mı? Ve ya gizleyen?
ben ne kadar kimseye sölemicem desem de anne ve babalarımıza, teyzeme ve 3 tane yakın arkadaşıma söyledim.
yemin ettirdim söylemeyin diyeOnlar da 3er kişiye söylese zatenAmaan böyle birşey de saklanmıyor işte
kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyelim anneler babalar dışında dedim 7 sülale duyduKızlar Ailesine söylemeyen var mı? Ben annem yanımdayken testi yapmıştım (kendi annem). Kardeşlerim, en yakın arkadaşım ve görümcem biliyor. Böyle şeylere inanmasam da acaba kimseye söylemesemiydimde diyorum. Siz ne düşünüyosunuz? Söyleyen var mı? Ve ya gizleyen?
Ben Ocak ayının başından beri iğne ilaç... tedavideyim..İkinci kez anne olabilmek için yine başvurduk tüpbebeğe..Allaha şükürler olsun ki bu defa ilk denemede oldu. Kızım 3.de olmuştu..Şimdi de rakam yüksek çıktı ikiz gebelik şüphem var tabiki..Bakalım kese mi keselerimi göreceğim :???oh maşallaah hepsi şifa olsun inşallah. benim 2 düşük olunca genetik test yapıldı. kan pıhtılaşması çıktı. ben de hibor iğne, crinone jel, coraspin ve folbiol kullanıyorum. geçtiğimiz 3 ay boyunca da elevit ve decavit kullandım .. hepsi yavrularımıza feda olsunnn..alışabildin mi iğnelerine :)
ay ne güzel bizim ailedede ikiz var ama değerim normaldi yinede ihtimal varmıdır bilmem :)Ben Ocak ayının başından beri iğne ilaç... tedavideyim..İkinci kez anne olabilmek için yine başvurduk tüpbebeğe..Allaha şükürler olsun ki bu defa ilk denemede oldu. Kızım 3.de olmuştu..Şimdi de rakam yüksek çıktı ikiz gebelik şüphem var tabiki..Bakalım kese mi keselerimi göreceğim :???
ayyyy ne kadar güzel olur ikizlerrr :) rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.Ben Ocak ayının başından beri iğne ilaç... tedavideyim..İkinci kez anne olabilmek için yine başvurduk tüpbebeğe..Allaha şükürler olsun ki bu defa ilk denemede oldu. Kızım 3.de olmuştu..Şimdi de rakam yüksek çıktı ikiz gebelik şüphem var tabiki..Bakalım kese mi keselerimi göreceğim :???
ayyyy ne kadar güzel olur ikizlerrr :) rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
korkma iyi düşün iyi olsun doktorlar adet gibi yoğun kanama yoksa sorun olmaz diyormuş ama yinede sen randevunu erkene çekemezmisin yarın sabah git bol bol dua et bir şey olmaz inşallahYine kahverengi lekelenmelerim başladıYazmıştım ya daha önce 2 defa düşük yaşadım diye; böyle başlamıştı onlar da. Dua edin ne olur; sağlıkla kavuşayım bebeğime bu sefer . Cmt günü doktora gidicem ilk kontrol için. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
progestan falan kullanıyomusunYine kahverengi lekelenmelerim başladıYazmıştım ya daha önce 2 defa düşük yaşadım diye; böyle başlamıştı onlar da. Dua edin ne olur; sağlıkla kavuşayım bebeğime bu sefer . Cmt günü doktora gidicem ilk kontrol için. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
progestan falan kullanıyomusun
ben daha once 5 kez dusuk yaptım normalmi hamile kaldın