2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım tiroidin fazla olmasını belirt doktoruna gidince bana şuan bir tahlil yapılmadı yarın tekrar gidicem öğrenince yazarım ama 9 haftada yapılıyor diye duydum kan idrar vs. yanlış bilmiyorsam
söylemesi ayıp tam 10 şubat çocuğu benimki
benimki 14 şubatta oldu sanırım ya

söylemesi ayıp tam 10 şubat çocuğu benimki

Ahaha benimkide 13 subat cocuku. Aslinda bu ay nasil oldu anlamadim sadece 13 subatta korunmadik ve hamileymisim. Bu ay o kadar yordumki kendimi komsumun evi dubleks overlok makinasini tasidik ust kata beraber, hopladi zipladim, arnavut kaldirimda faytona bindim yarim saat surdu zingir zingir, uzun yol gittim, kizim 3 yasina yaklasti hep ustumde. Nasip iste Allah ol deyince oluyor.

gerçekten nasip kısmet biz totomuzu da yırtsak olacağı varsa oluyo :)

Aynen cok cilveli ve bilmis oluyorlar:)

İnsallah canim Allah hepimize yavrularimizla birlikte saglikli hayirli uzun omurler nasip etsin.
aminnnn. cümlemize inşallah..ısırırım totolarını onlarınnn cimcimeler :) allahı var benim de gönlümden geçen o da işte

Son düzenleme:
Kızlar Ailesine söylemeyen var mı? Ben annem yanımdayken testi yapmıştım (kendi annem). Kardeşlerim, en yakın arkadaşım ve görümcem biliyor. Böyle şeylere inanmasam da acaba kimseye söylemesemiydimde diyorum. Siz ne düşünüyosunuz? Söyleyen var mı? Ve ya gizleyen?

ben ne kadar kimseye sölemicem desem de anne ve babalarımıza, teyzeme ve 3 tane yakın arkadaşıma söyledim.

Onlar da 3er kişiye söylese zaten Amaan böyle birşey de saklanmıyor işte
yemin ettirdim söylemeyin diye ya bişey olur diye düşünmüyorum da allah korusun düşük olursa insanlar çok üzülüyor beni teselli etmeye çalışıyorlar ben ona deli oluyorum. sırf ondan söylemiyorum.

kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyelim anneler babalar dışında dedim 7 sülale duydu aman duysunlar varsınlar biz nazar duamızı her türlü duamızı okuruz tedbirlerimizi alırız.. Allah bebişlerimizi ve bizleri kötü gözlerden nazarlardan korusun

Ben Ocak ayının başından beri iğne ilaç... tedavideyim..İkinci kez anne olabilmek için yine başvurduk tüpbebeğe..Allaha şükürler olsun ki bu defa ilk denemede oldu. Kızım 3.de olmuştu..Şimdi de rakam yüksek çıktı ikiz gebelik şüphem var tabiki..Bakalım kese mi keselerimi göreceğim :???

ay ne güzel bizim ailedede ikiz var ama değerim normaldi yinede ihtimal varmıdır bilmem :)

ayyyy ne kadar güzel olur ikizlerrr :) rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

ayyyy ne kadar güzel olur ikizlerrr :) rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

Yarın akşam öğrenirim umarım..Noramlde dr'la testi 2 kez tekrarlatır tüpbebekte.Benim Dr'um gerek yok dedi..
Benim yaşım 40..Bir tanecik kızımda var 10 yaşında...Allah hayırlısını versin ben hep tek istedim ama..KAderimizde varsa ona da Allah güç verir demekki.

Yine kahverengi lekelenmelerim başladı Yazmıştım ya daha önce 2 defa düşük yaşadım diye; böyle başlamıştı onlar da. Dua edin ne olur; sağlıkla kavuşayım bebeğime bu sefer . Cmt günü doktora gidicem ilk kontrol için. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?

korkma iyi düşün iyi olsun doktorlar adet gibi yoğun kanama yoksa sorun olmaz diyormuş ama yinede sen randevunu erkene çekemezmisin yarın sabah git bol bol dua et bir şey olmaz inşallah

progestan falan kullanıyomusun
ben daha once 5 kez dusuk yaptım normalmi hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…