- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- Konu Sahibi adanamerkez
Bir başka 2014 kasım annesi olarak arkadaşımın mesajının altına imzamı atarım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah bende 2014 Kasım annesiyim kuzum kucağımda Rabbim sizinde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin 2014 anneleri bütün dertlerini endişelerini mutluluklarını birlikte yaşıyor bende bütün sorularıma cevap buluyorum sizinde iletişiminiz 2014 Kasım anneleri gibi olmasını dilerim bir arkadaş miğde bulantısını sormuş mesela ben bir kere bile miğde bulantısı çekmeden istifra etmeden hamileliğimi bitirdim en çok korktuğum şeydi çünkü hayatımda bîrkaç sefer istifra ettim ve arkasından bir hafta yemek yiyemiyordum halbuki burnum çok hassastır ve her kokuyu duyarım babam hep dalga geçer tazı gibisin seni tavşan avına götürmek lazım diye :)) tek sıkıntım miğde yanmaları ve hazımsızlıktı onuda renie çiğneme tabletleriyle çöZdüm sizlerde İnşallah benim gibi sorunsuz hamilelikler geçirsiniz :)
Bir kere bile midesi bulanmamış, istifra etmemiş, aşermemiş bir hamile idim. :) darısı başınıza mide yanması çoktu. Çözümü gaviscon idi
Hakkınızda hayırlısı sağ salim kucağınıza alın yavrularınızı
Bizim topikte kolay kolay hiç bir soru cevapsız kalmaz bolca online arkadaş vardır. 7/24 bekleriz topiğimize.
Sevgiler