- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 34
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.341
Ben aldım hediyemi. ve yanyana olacağız bu sevgililer gününde akşam uçağım varkızlar bu arada yarın için var mı pilan? hediye falan aldınız mı naptınız?
biz 2,5 yıldr beraberiz kısmetse ilk defa yanyana kutlayacağız. ilk sene önemli bir iş için İstanbula gitmesi gerekti. geçen sene de askerdeydi ilk olacak yani
Canım hayırlı olsun çok sevdindim büyük bir yük daha kalktı ben demiştim çok uğraştırıcı değil diye bende korkmuştum çünküGünaydın herkese.... Hayırlı cumalar... 22 Nisana nikah tarihimizi aldık çok kolaymış.... Ögleden sonraya kaldık ama nişanlım kimliğini kaybetmiş onu çıkarmakla ugraştık o yüzden... Çok ugraştırıcı birşeyyokmuş.....
iyi walla canım ya akşamı bkliorm Grinin Elli Tonu'na gidicem çok heyecanlıııı
kızlar bu arada yarın için var mı pilan? hediye falan aldınız mı naptınız?
biz 2,5 yıldr beraberiz kısmetse ilk defa yanyana kutlayacağız. ilk sene önemli bir iş için İstanbula gitmesi gerekti. geçen sene de askerdeydi ilk olacak yani
Canım hayırlı olsun çok sevdindim büyük bir yük daha kalktı ben demiştim çok uğraştırıcı değil diye bende korkmuştum çünkü
Canım çıktımı ben nasıl kaçırdımYarınki planımız nişanlım kursta geç çıkacak gibi akşam buluşuruz muhakkak sinema ya da yemek yeriz burada bir yer ayarlanacakmış orada takılabiliriz gibi evlerde değiliz yani dışarıdayız hediye konusunu bilemiyorum artık nişanlıyız almayalım diyoruz borç çok o yüzden
Günaydın herkese.... Hayırlı cumalar... 22 Nisana nikah tarihimizi aldık çok kolaymış.... Ögleden sonraya kaldık ama nişanlım kimliğini kaybetmiş onu çıkarmakla ugraştık o yüzden... Çok ugraştırıcı birşeyyokmuş.....
Canım hayırlı olsun çok sevdindim büyük bir yük daha kalktı ben demiştim çok uğraştırıcı değil diye bende korkmuştum çünkü
Canım çıktımı ben nasıl kaçırdımYarınki planımız nişanlım kursta geç çıkacak gibi akşam buluşuruz muhakkak sinema ya da yemek yeriz burada bir yer ayarlanacakmış orada takılabiliriz gibi evlerde değiliz yani dışarıdayız hediye konusunu bilemiyorum artık nişanlıyız almayalım diyoruz borç çok o yüzden
aslında bende almama taraftatarıydım ama dayanamadım anahtarlık aldım anlamlı olur diye evimiz için :) beraber olmak ennnn önemlisi zaten hediyesi fasa fiso :)
Biz 380 TL yaptık canım düğün mekanında kıydırmak istediğimiz için biraz 200 TL cik fark ettiBelediyeden belediyeye fark var.. Biz çok ugraşmadık... Belediyeye gittik ne gerekli diye bilgi almak için. Bizi toplum saglıgı merkezine yönlendirdi rapor için... Kan alındı bir kaç evrak doldurduk... Ordan başvuru yapabilmemiz için bir belge verdi ( kan sonuçları 2 gün sonra çıkıyor ) Bu belge ile gidip başvurumuzu yaptık gün aldık.... Bu kadar çok birşey yok.... 175 TL bir ödeme yaptık birde...
Salonda için sordum 14 haziran zaten akşam saatleri doluymuş salonda isteseydim hüsranla karşılaşacakmıştım ...Biz 380 TL yaptık canım düğün mekanında kıydırmak istediğimiz için biraz 200 TL cik fark etti
Doldurmuşlar hemen ya bizim daha vardı hatta 8 istedik ama dedi ki yetişsin herkes daha erken gelir kıyarız ama geçikirseniz beklemeyiz 8:30 yaptık bizde saatiSalonda için sordum 14 haziran zaten akşam saatleri doluymuş salonda isteseydim hüsranla karşılaşacakmıştım ...
canım bende anahtarlık ve kapı yazısı aldım evimizin kapısında ismimiz yazcakaslında bende almama taraftatarıydım ama dayanamadım anahtarlık aldım anlamlı olur diye evimiz için :) beraber olmak ennnn önemlisi zaten hediyesi fasa fiso :)
canım hayırlı olsun darısı bizim başımızaSalonda için sordum 14 haziran zaten akşam saatleri doluymuş salonda isteseydim hüsranla karşılaşacakmıştım ...
kızlar biraz önce bi haber aldım
düğünümüzün olacağı mekan yıkılcakmış kır düğünü olcaktı belediye sorun çıkarmış orda
allahtan kiraladığımız adamın başka mekanıda var orası daha güzel aslında kocaman ormanlık bi alan ırmak akıyo falan ilk tuttuğumuz yerden daha büyük ve güzel
tek sıkıntı var ilk tuttuğumuz yer yol üstündeydi bulması çok kolaydı bu seferki yer arada kalıyo tarif etmesi zor olucak
sevdicekte ben telaş ederim diye söyleyememiş bana kendi halletmeye çalışmış kayınvalidemden öğrendim ilk önce biraz üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır
aynen canım yaa bide olmasaydı başka yeri bu saatten sonra nereyi bulcaktıkolsun yawrum telaş etmeyin bak adamın başka yeride varmış ayarlanmş ya olmasaydı mağdur olacaktınız olsun bak daha güzeli olmuş işte
Çok teşekkürler canım...canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza
inşallah canımm teşekkür ederimmÇok teşekkürler canım...
Canım yer içince hayırlısı buymuş.... Umarım herşey dilediğin gibi geçer....
Biz 380 TL yaptık canım düğün mekanında kıydırmak istediğimiz için biraz 200 TL cik fark etti
Canım üzülme lütfen bak kendinde diyorsun orası daha büyük çok güzel ırmak falan geçiyor hayal ettimde nefis bir yere benziyor dert etme herşeyde bir hayır vardır emin ol daha güzel olacak insanlara tarif edilir davetiyelerin altına yol tarifi iyi yapabilecek 2 kişiyi ekleyin düğün günü sizi rahatsız etmeyip onlarla halletsinlerkızlar biraz önce bi haber aldım
düğünümüzün olacağı mekan yıkılcakmış kır düğünü olcaktı belediye sorun çıkarmış orda
allahtan kiraladığımız adamın başka mekanıda var orası daha güzel aslında kocaman ormanlık bi alan ırmak akıyo falan ilk tuttuğumuz yerden daha büyük ve güzel
tek sıkıntı var ilk tuttuğumuz yer yol üstündeydi bulması çok kolaydı bu seferki yer arada kalıyo tarif etmesi zor olucak
sevdicekte ben telaş ederim diye söyleyememiş bana kendi halletmeye çalışmış kayınvalidemden öğrendim ilk önce biraz üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır
Evet canım İstanbuldayız herşey içinde o kadar aldılar ekstradan çıkmayacak birşey dendi sanırım belediyeden belediyeye fark ediyor bizde acaba fazlamı verdik diye düşündük bi içimize oturdu öteki türlü 100 TL gibi birşey ödeyecektik salonda yapsaydık ama o gün yapacağım saç makyaj ee özel kıyafet alacağım bir kaç insanı götüreceğiz araçla aynı paraya gelecekti geneli böyleymiş hatta bir arkadaş 700-800 TL ye yakın ödemişCanım sen istanbuldaydın dimi..
380 iyi vermişsiniz biz 600 verdik
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
ay canım iyi fikir verdin ya tarif edecek kişinin numarasını yazarız onu ararlar davetiyenin arkasına küçük bide harita koyarız hallolur oda allahın izniyleCanım üzülme lütfen bak kendinde diyorsun orası daha büyük çok güzel ırmak falan geçiyor hayal ettimde nefis bir yere benziyor dert etme herşeyde bir hayır vardır emin ol daha güzel olacak insanlara tarif edilir davetiyelerin altına yol tarifi iyi yapabilecek 2 kişiyi ekleyin düğün günü sizi rahatsız etmeyip onlarla halletsinler
Evet canım İstanbuldayız herşey içinde o kadar aldılar ekstradan çıkmayacak birşey dendi sanırım belediyeden belediyeye fark ediyor bizde acaba fazlamı verdik diye düşündük bi içimize oturdu öteki türlü 100 TL gibi birşey ödeyecektik salonda yapsaydık ama o gün yapacağım saç makyaj ee özel kıyafet alacağım bir kaç insanı götüreceğiz araçla aynı paraya gelecekti geneli böyleymiş hatta bir arkadaş 700-800 TL ye yakın ödemiş
Aynen öyle canım dert edilecek şeyler değil mutluluğunuza odaklan canını sıkmaya değmezay canım iyi fikir verdin ya tarif edecek kişinin numarasını yazarız onu ararlar davetiyenin arkasına küçük bide harita koyarız hallolur oda allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?