2015 Haziran Gelinleri

Ben aldım hediyemi. ve yanyana olacağız bu sevgililer gününde akşam uçağım var

Canım hayırlı olsun çok sevdindim büyük bir yük daha kalktı ben demiştim çok uğraştırıcı değil diye bende korkmuştum çünkü
iyi walla canım ya akşamı bkliorm Grinin Elli Tonu'na gidicem çok heyecanlıııı

Canım çıktımı ben nasıl kaçırdımYarınki planımız nişanlım kursta geç çıkacak gibi akşam buluşuruz muhakkak sinema ya da yemek yeriz burada bir yer ayarlanacakmış orada takılabiliriz gibi evlerde değiliz yani dışarıdayız hediye konusunu bilemiyorum artık nişanlıyız almayalım diyoruz borç çok o yüzden

aslında bende almama taraftatarıydım ama dayanamadım anahtarlık aldım anlamlı olur diye evimiz için :) beraber olmak ennnn önemlisi zaten hediyesi fasa fiso :)

Hayırlı olsuuun

Belediyeden belediyeye fark var.. Biz çok ugraşmadık... Belediyeye gittik ne gerekli diye bilgi almak için. Bizi toplum saglıgı merkezine yönlendirdi rapor için... Kan alındı bir kaç evrak doldurduk... Ordan başvuru yapabilmemiz için bir belge verdi ( kan sonuçları 2 gün sonra çıkıyor ) Bu belge ile gidip başvurumuzu yaptık gün aldık.... Bu kadar çok birşey yok.... 175 TL bir ödeme yaptık birde...

aslında bende almama taraftatarıydım ama dayanamadım anahtarlık aldım anlamlı olur diye evimiz için :) beraber olmak ennnn önemlisi zaten hediyesi fasa fiso :)

Anahtarlık aldım önceden evimiz için yoksa alırdım olmadı ufak birşey alayım alma dedi de

Biz 380 TL yaptık canım düğün mekanında kıydırmak istediğimiz için biraz 200 TL cik fark etti

Salonda için sordum 14 haziran zaten akşam saatleri doluymuş salonda isteseydim hüsranla karşılaşacakmıştım ...
Doldurmuşlar hemen ya bizim daha vardı hatta 8 istedik ama dedi ki yetişsin herkes daha erken gelir kıyarız ama geçikirseniz beklemeyiz 8:30 yaptık bizde saati İyi ki niyetlenmemişsiniz o zaman Haziran için canım

canım bende anahtarlık ve kapı yazısı aldım evimizin kapısında ismimiz yazcak bide atkı ördüm
dün akşam sevdiceğin bana aldığı hediyeyi öğrendim altın kolye almış benim hediyelerim basit kaldı gibi yanında napcam bilmiyorum

kızlar biraz önce bi haber aldım
düğünümüzün olacağı mekan yıkılcakmış kır düğünü olcaktı belediye sorun çıkarmış orda
allahtan kiraladığımız adamın başka mekanıda var orası daha güzel aslında kocaman ormanlık bi alan ırmak akıyo falan ilk tuttuğumuz yerden daha büyük ve güzel
tek sıkıntı var ilk tuttuğumuz yer yol üstündeydi bulması çok kolaydı bu seferki yer arada kalıyo tarif etmesi zor olucak
sevdicekte ben telaş ederim diye söyleyememiş bana kendi halletmeye çalışmış kayınvalidemden öğrendim ilk önce biraz üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır

olsun yawrum telaş etmeyin bak adamın başka yeride varmış ayarlanmş ya olmasaydı mağdur olacaktınız olsun bak daha güzeli olmuş işte

olsun yawrum telaş etmeyin bak adamın başka yeride varmış ayarlanmş ya olmasaydı mağdur olacaktınız olsun bak daha güzeli olmuş işte
aynen canım yaa bide olmasaydı başka yeri bu saatten sonra nereyi bulcaktık
ona şükür ediyorum oyüzden herşeyde bi hayır vardır gelecek olanlarda sora sora bulurlar artık napalım

Canım üzülme lütfen bak kendinde diyorsun orası daha büyük çok güzel ırmak falan geçiyor hayal ettimde nefis bir yere benziyor dert etme herşeyde bir hayır vardır emin ol daha güzel olacak insanlara tarif edilir davetiyelerin altına yol tarifi iyi yapabilecek 2 kişiyi ekleyin düğün günü sizi rahatsız etmeyip onlarla halletsinler
Canım sen istanbuldaydın dimi..
380 iyi vermişsiniz biz 600 verdik

Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Evet canım İstanbuldayız herşey içinde o kadar aldılar ekstradan çıkmayacak birşey dendi sanırım belediyeden belediyeye fark ediyor bizde acaba fazlamı verdik diye düşündük bi içimize oturdu öteki türlü 100 TL gibi birşey ödeyecektik salonda yapsaydık ama o gün yapacağım saç makyaj ee özel kıyafet alacağım bir kaç insanı götüreceğiz araçla aynı paraya gelecekti geneli böyleymiş hatta bir arkadaş 700-800 TL ye yakın ödemiş

ay canım iyi fikir verdin ya tarif edecek kişinin numarasını yazarız onu ararlar davetiyenin arkasına küçük bide harita koyarız hallolur oda allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…