2015 Haziran Gelinleri

Kızlar yatak örtüsü konusunda fikrinizi alıcam
ben normalde istemiyodum böyle çok süslü abartılı bişey ama annem illa olcak diyo yeni gelinin yatağıda gelin gibi olur diyo
herneyse mecbur alcam yani bayadır bakıyorum hiç beğendiğim olmadı bugün bitanesini beğendim yada artık bakmaktan gözüm alıştı bilmiyorum sizce nasıl fikir verir misiniz ? eve gidince bide anneme gösterip almayı düşünüyorum ayrıca indirime girmiş 660 tl den 300 tl ye

Aslında şirin güzel duruyor canım ben sadeci olduğum için bana fazla geldi tabi fırfırları falan sen benim pike setimi gördün mü karahome da da çok güzel setler var yine dediğin fiyatlara bulabileceğin yatak örtüsü değilde pike seti düşünmez misin içinde ayrıca nevresimi falanda oluyor daha kullanışlı yatak örtüsü misafirden ya da özel günlerden günlere sereceksin sadece ben o pike setini bile almayacaktım ama dediğin gibi çeyiz zamanı ev görme zamanı gerekiyormuş

canım pike setim var ayrıca pike setide diktiricem kumaşları almaya gidicez yarın ( örgü dantelli falan olmicak tabi )
banada çok mantıksız geliyo bu yatak örtüleri kullanmam bile ben bunu ama annemle artık tartışma derecesine geldik alcaz diyo illa yani mecbur kaldım açıkcası en sade bunu bulabildim şimdiye kadar
pembeyide seviyorum rengide etkiledi beni off napsam yaa daha araştırmaya devam mı etsem ki ?
annem gidip kendi kafasına göre alcak daha beklersem

Canım o kadar setin var diktiriyorsun onlardan birini serersin neden gereksiz masraf yaparak almaya kalkıyorsun bence anneni ikna et bir şekilde alma yazıktır kullanmayıp kenara kaldıracaksın ki pike setin süslü örtülerinde varmış

evet canım söylüyorum anneme bi türlü dinletemedim boşuna masraf diyorum ben vericem parasını ben alcam diyo napim mecbur kaldım bende kullanmam ki bunu alcam kenarda yer kaplicak bugünde çarşıya bakıcaz orda daha çok içime sinen bişey bulursam onu alcam yoksa bu internettekini alcam artık

Bende bu ütüyü tercih ettim canım buharlı ütü olarak en iyisi diye düşünüyorum çok araştırdım genel olarak herkes memnun az şikayet okumuşumdur

İlla verecekse başka bir eksiğine harcarsın ya 300 TL az para değil inşallah bakarda vazgeçer annen canım ya

bende öyle diyorum canım ama zaten bütün eksiklerini alcaz diyo
bugün son defa şansımı denicem illada alcam derse alsın napim evlenince alır götürürüm annemin evine okadar istedin al sende dursun derim

Bende bu ütüyü tercih ettim canım buharlı ütü olarak en iyisi diye düşünüyorum çok araştırdım genel olarak herkes memnun az şikayet okumuşumdur

Evet bende 1-2 ay once cok arastirmistim. En one cikan buydu ama sonra daha vakit var hemen almiyim da biraz yorum yapan cogalsin diye dusundum :) malum yeni cikan modeller guzel gorunuyor fakat kullanıcısı az olunca emin olamiyosun. Baska modeller cikiyor ya da.
Sen aldin mi yoksa almaya mi karar verdin canm bunu. Deneme sansin oldumu hic?

Aldım canım denemedim evlenince inşallah ama genel ütüde sorun yoksa bu modelde sorun yok gayet güzel yapıyor

Günaydın herkese hayırlı haftalarNe kadar Gün aydın oldu bilmiyorum Türkiye de kadın olmak zor Rabbim Özgecanın ailesine sevenlerine sabır versin kelime bulmakta çok zor

Günaydın herkese hayırlı haftalarNe kadar Gün aydın oldu bilmiyorum Türkiye de kadın olmak zor Rabbim Özgecanın ailesine sevenlerine sabır versin kelime bulmakta çok zor
günaydın canımm
cidden söylenecek ailesini teselli edebilecek hiç bi kelime yok o insanlıktan uzak yaratıkların allah belasını versin en yakın zamanda hakettiklerini bulurlar inşallah

günaydın canımm
cidden söylenecek ailesini teselli edebilecek hiç bi kelime yok o insanlıktan uzak yaratıkların allah belasını versin en yakın zamanda hakettiklerini bulurlar inşallah
İnşallah canım şeytanlarından bulsunlar çıkamasınlar o delikten aynılarını görsünler inşallah

İnşallah canım şeytanlarından bulsunlar çıkamasınlar o delikten aynılarını görsünler inşallah
cezaevinde yaşatmazlar zaten onları ama olan özgecana oldu çok üzülüyorum ya gerçekten bayan olmak çok zor yolda yürürken bile korkuyorum etraf pislik dolu

cezaevinde yaşatmazlar zaten onları ama olan özgecana oldu çok üzülüyorum ya gerçekten bayan olmak çok zor yolda yürürken bile korkuyorum etraf pislik dolu
Evet ölseler yaratıklar temizlenir ama giden geri gelir mi hiç mi dışarı çıkmayalım hep korkuylamı yaşayalım

Evet ölseler yaratıklar temizlenir ama giden geri gelir mi hiç mi dışarı çıkmayalım hep korkuylamı yaşayalım
idam cezası gelmesi lazım böyle pisliklere o bile az gerçi ama giriyolar cezaevine bide devlet onlara bakıyo besliyo ekmek elden su gölden yaşıyolar caydırıcı bi ceza getirmeleri lazım artık çünkü her geçen gün kadına şiddet kadın cinayetleri tecavüz olayları artıyo

Kadının değer gördüğün bir ülkede yaşamak istiyorumAslında bende idam istiyorum ama içeride daha güzel ifadelerini alacaklarsa o da güzel

kızlar hafta sonu alışveriş yaptım bayaaa sizinde yorumlarınızı almak istedim hemde fikir olur belki bakanlarada aldıklarımın çoğu burda ama bazılarının resimlerini bulamadım ve hatırlamadıklarım var
alacağım daha çok şey var ama bunlar bile hesapladım 3500 tl tuttu ne zor işler bunlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…