- 3 Aralık 2010
- 371
- 175
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #3.321
tamam canım ben bir genel ihtiyaç listeme bakiim sana özelden mesaj olarak atarım. teşekküler :)
Nee özeli burdan yazz.. Bakalım neler alıyorsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ben bir genel ihtiyaç listeme bakiim sana özelden mesaj olarak atarım. teşekküler :)
Kızlar gene dayanamadım kredi kartımın limitini doldurdum allahtan limit yüksek değil yoksa batardım ben kesin
internetten pijama takımları ev kıyafeti ( taytlı tunik takımlardan ) iç çamaşırı falan aldım.
bide bu tatlışı aldım dekor amaçlı
içini çiçek ve mumlarla süslemeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 1411796
Kızlar gene dayanamadım kredi kartımın limitini doldurdum allahtan limit yüksek değil yoksa batardım ben kesin
internetten pijama takımları ev kıyafeti ( taytlı tunik takımlardan ) iç çamaşırı falan aldım.
bide bu tatlışı aldım dekor amaçlı
içini çiçek ve mumlarla süslemeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 1411796
Markafoniden aldım canım ACR sanırım markasıenglishhome dan mı aldın canım
teşekkür ederim canımçok tatlıymş canım güle güle kullan. pijama ve iç çamaşırı konusunda bende kendimi zor tutuyorum
teşekkür ederim canım
ya lazım sonuçta ben şimdiki kullandığım pijamalardan iç çamaşırlarından hiç birini yeni evime götürmicem oyüzden bol bol alıp koymak lazım sende tutma kendini bak ne güzel örnek oluyom masrafa sokcam şimdi seni
markafonide siyah inciye bi baksana canım çok uygun fiyatları ben 3 takım aldım ordan bugün 20 lira takımıbende pijamalarımdan 2-3 tane belki götürürm hep eskidi almadımda çeyize almıştım genelde. bak baakkkk girme kanıma :)
markafonide siyah inciye bi baksana canım çok uygun fiyatları ben 3 takım aldım ordan bugün 20 lira takımı
teşekkür ederim canımm sende güle güle kullanevet gördüm canım geçen bende 3 takım almıştım ordan şimdilik kendimi frenliorm :) güle güle kullan tatlım.
günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın herkese hayırlı cumalar
Nasılsın canımgünaydın canım hayırlı cumalar
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Nasılsın canımgünaydınn canımmm hayırlı cumalar :)
Nasılsın canım
Günaydın herkese.... Hayırlı cumalar... 22 Nisana nikah tarihimizi aldık çok kolaymış.... Ögleden sonraya kaldık ama nişanlım kimliğini kaybetmiş onu çıkarmakla ugraştık o yüzden... Çok ugraştırıcı birşey yokmuş.....
Sagol canım... Gerçekden büyük bir yük kalktı....Gün aldıktan sonra kendimi rahatlamış hissettim...iyi walla canım ya akşamı bkliorm Grinin Elli Tonu'na gidicem çok heyecanlıııı
oo hadi hayırlı olsun tatlım yük kalkmştır üstünden. bizde kısmetse pazartesi gidicez artık ne zmndr işlerin yoğunluğundan fırsat bulamadık
Hiç bir plan yapmadım daha hediye almak bile fırsat olmadı... Kısmetse bugun alacagım iş çıkışı :) Çok mu rahat davrandım bu sene bilmiyorum...kızlar bu arada yarın için var mı pilan? hediye falan aldınız mı naptınız?
biz 2,5 yıldr beraberiz kısmetse ilk defa yanyana kutlayacağız. ilk sene önemli bir iş için İstanbula gitmesi gerekti. geçen sene de askerdeydi ilk olacak yani