Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhba uzun bir aradan sonra bende burdayım...ama ben işe çoktan başladım 15 temmuzdan sonra..merhabaaaa nerde burayı yıkan annıslerrrrrr :) ben ıse dondum hadı toplanalımmmm
öyle diyorlar Allah yardımcınız olsun..Kıskançlık falan vardır muhtemelen..Maşallah oğluna erken yürümüş.merhaba hoşgeldin. benim oğluşta 8 mart doğumlu.. 11 aylık olduk.. 1 ay oldu yürümeye başlayalı.. zaptedilecek gibi değil:) amam çok zor bir çocuk değil allaha şükür. bende 15 temmuzda başladım mecburen izinler iptal olunca.. izinler açılınca bir süre daha izin aldım. ekim gibi başladım tamamen .. zor oluyor tabi hem iş hem bebek. benim bir tane de 5 yaşında var.. abimiz bebekten daha zor bize
Merhaba canım malesef bizde var. Yumurta, Muz, zeytin, brokoli, kuruyemiş Salatalık vs birçok şeye alerjimiz var ne yazık kiMerhaba,bebeğinde gıda alerjisi olan var mı aranızda?
Sonunda birini buldum. Öncelikce geçmiş olsun. Çok yıpratıcı bir süreç maalesef. Ne zaman farkettiniz? İyileşme var mı?neler yediriyorsınuz ufaklığa? Benim oğlum kolikti. 3.ayında alerji teşhisi kondu. İnek sütü, yumurta,susam,bezelye,pazı,armut vs karşı alerjisi var. Öğün hazırlamakta zorlanıyorum. Ne vereceğimi düşünüyorum sürekli. Okuduğuma göre 5 yaşa kadar sürebiliyormuş. sizde durumlar nasıl?Merhaba canım malesef bizde var. Yumurta, Muz, zeytin, brokoli, kuruyemiş Salatalık vs birçok şeye alerjimiz var ne yazık ki
Ewet çok zor bir durum ama inşallah geçici bugünler. malesef tepkiler önceden vardı ama ilk çocuk olduğu için nedenini bilemiyordum. Çocuk dr ları atopik dermatit diyip ilaç verip geçiştiriyorlardı. Evet öğün hazırlamakta zorlanıyorum bnde. Yine tepki verir korkusuyla hemen hemen aynı şeyleri veriyorum. Çok zor bir süreç ama geçecek inşallah.Sonunda birini buldum. Öncelikce geçmiş olsun. Çok yıpratıcı bir süreç maalesef. Ne zaman farkettiniz? İyileşme var mı?neler yediriyorsınuz ufaklığa? Benim oğlum kolikti. 3.ayında alerji teşhisi kondu. İnek sütü, yumurta,susam,bezelye,pazı,armut vs karşı alerjisi var. Öğün hazırlamakta zorlanıyorum. Ne vereceğimi düşünüyorum sürekli. Okuduğuma göre 5 yaşa kadar sürebiliyormuş. sizde durumlar nasıl?
merhabaaa :) benım kız 1 yasında oldu cok sukur :) bızımııde emeklıyor masallah we tutabılene ask olsun. ayakta desteksız duruyoruz ama henuz yurume yok korkuyor daha :)merhba uzun bir aradan sonra bende burdayım...ama ben işe çoktan başladım 15 temmuzdan sonra..
gunaydınnnngünaydınlarrr
napıyosun çalışıyomusungunaydınnnn
benim bebeğimde çoklu gıda alerjisi var malesef.Merhaba,bebeğinde gıda alerjisi olan var mı aranızda?