- 5 Aralık 2014
- 126
- 48
- 38
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
işteee o benimmm :) şafak 6 ay 4 gün :) heyecan basma işine daha giremedik canım şu sıralar balayı yeri bakıyoruz 1-2 yer var aklımızda ona göre karar vereceğiz sonrada soraya koyduk işleri ama sağolsun nişanlım o kadar rahat bir insan ki herşeyi ben düşünüp araştırmak durumunda kalıyorum
Kolay gelsin eee daha bunlar neki düğüne yakin daha çok yorulcazBen varımNasipse 14 Haziran geliniyim Her hafta sonu full mesaideyiz her haftaya bir işi koyduk sırayla hayırlısıyla yapıyoruz çok yorucu işlermiş hiç uzun uzun uyuyamıyorum artık ama keyifli
Kolay gelsin eee daha bunlar neki düğüne yakin daha çok yorulcazbekarlık suktanlikmis sanki
Kolay gelsin eee daha bunlar neki düğüne yakin daha çok yorulcazbekarlık suktanlikmis sanki
Ben varımNasipse 14 Haziran geliniyim Her hafta sonu full mesaideyiz her haftaya bir işi koyduk sırayla hayırlısıyla yapıyoruz çok yorucu işlermiş hiç uzun uzun uyuyamıyorum artık ama keyifli
oo canımm çok yakınmış benimki de 12 haziranaynen bizde sürekli şu zaman şunu yaparız bu zaman bunu yaparız diyoruz ama nedense yapma zamanı gelince hep bende patlıyor sağolsun nişanlım hiiçç zora gelemiyor :)
Bende aynen :))) 6 haziran benimki de :)))Sanırım Marttan sonra kendimi görememCümlemize kolay gelsin canım sizin tarih ne zaman Haziran kısıtlı gibi zaten ilk 2 hafta var Ramazana dikkat edilirse
6 Haziran düşünmüştük bizde ama okullu çok var içimizde mezuniyeti olanda vardı o yüzden 14 Hazirana kaldık herşeyin hayırlısıBende aynen :))) 6 haziran benimki de :)))
Evet okullar var bizde onu düşündük neyse ki mezun durumunda olan akraba yok6 Haziran düşünmüştük bizde ama okullu çok var içimizde mezuniyeti olanda vardı o yüzden 14 Hazirana kaldık herşeyin hayırlısı
Gelmek isteyen elbet gelir canım artık bizde o tarz olayları düşünmeyi bıraktık kınanı Cuma günü mü yapacaksın Perşembe günü müEvet okullar var bizde onu düşündük neyse ki mezun durumunda olan akraba yokaynen canım hayırlısı tabiki de
Cuma yapmayı düşünüyorum canım nasipseGelmek isteyen elbet gelir canım artık bizde o tarz olayları düşünmeyi bıraktık kınanı Cuma günü mü yapacaksın Perşembe günü mü
İnşallah çok yorulmazsın canım bende o yorgunluğu düşünürekten Cuma istiyorum nasipse Pazar düğünCuma yapmayı düşünüyorum canım nasipse
İnşallah canım, hayırlısıylaİnşallah çok yorulmazsın canım bende o yorgunluğu düşünürekten Cuma istiyorum nasipse Pazar düğün
Superrrr sende mi cuma harika :)) herşey güzel olacak hissediyorumBende varımmmm 14 haziran geliniyimkınamıda cuma günü yapıyorum
Aynı gündeyizBende varımmmm 14 haziran geliniyimkınamıda cuma günü yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?