- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.301
Herkes farklı birşey diyor canım... Demekki belediyeden belediyeye fark var... :)Canım sadece sağlık raporuna gidiyor fotoğraf ekstradan birşey istemiyorlarsa 5 adet yeterlidir ama 2-3 tane fazladan olsun tabi ki her belediyenin istediği belgelerde farklıKan sonucu bir gün sonra çıkıyor bazı arkadaşlar mesela kan vermiş ama doktorları raporlarını yazmışlar hemen o gün başvuru yapabilmişler ama bizim aile hekimlerimiz bir gün kan aldı sonraki gün yazdı raporu kan sonucunu beklediler yani Benden akciger filmi istemediler ama nişanlımdan istemişler hemograt gibi bir test vardı erkeklerden istenen onuda istemişler onunki biraz daha ugraştırıcıydı doktoruna göre değişiyor işte Düğün mekanınızın bağlı olduğu belediyeye ikinizden birisi bağlıysa diğer belediyeden izin belgesi istemeye gerek yok aklınızda bulunsun çünkü ona da 30 TL istemişlerdi neyseki yırttık gerek yokmuş ben o belediyeye bağlı olduğum için
Evet farkediyor canım gerçekten fiyatlar istedikleri falanHerkes farklı birşey diyor canım... Demekki belediyeden belediyeye fark var... :)
Günaydın kızlar nefis soğuk ve karlı bir hava var etraf bembeyaz gelin gibi
Canım eve geri dönün eğer böyle devam edecekse beklemenin bir mantığı yok kigünaydın canımm bizim iş yeri biraz dağ başında gibi fırtına var birde çok zor geldik sabahsistemlerde yok sabahtan beri boş boş oturuorz canım sıkıldı vallahi :)
nehirnil111 Martle Günaydın kızlar.
Evet hava buz gibi çok rüzgar ve kar var istanbulda..
Bende netten tupperware bakıyorum. Dün arkadaşımla konuşurken günlük yemek yapmadığını kalan yemekleri tupperware ile buzluga attığını 1 hafta sonra çıkarıp yediklerini falan söyledi. Tadı falan hiç bozulmuyormuş.
Bizim gibi çalışan gelincikler için çok uygun değil mi?
Canım eve geri dönün eğer böyle devam edecekse beklemenin bir mantığı yok ki
Evet tupperware kaplarını duymuştum genelde tercih ediliyor canım bende hafta sonundan bazı yiyecekleri yapıp buzlukta saklamayı düşünüyorum ama genelde poşette de saklayabileceğim şeyler olduğundan hiç düşünmedim tupperwareleri bir düşüneyim biraz pahalı yalnız
Bence bulunabilir canım vakumlu saklama kaplarının aynı işi göreceği düşüncesindeyim ben yeterki buzluğunda yer olsunEvet canım bende hafta sonundan depolarım buzluğa..
Bu arada hiç lezzetli yemek yapamam umarım ona da alışırım
Ben sebzeleri saklamak için güzel büyük kapları var. Hemen bozulmasını engelliyormuş o setten almayı düşünüyorum.
Salatalarını falan yapıp koyuyorlarmış dolaba hafta içi yiyecekleri kadarını soslayıp yiyorlarmış. Çok pratik geldi bana.
Yağdanlıkları hiç yağ akıtmıyormuş.
Birde buzluğa koymak için şeffaf kapları gördüm. Birde birde peynir kabı var :))
Acaba aynı işi yapan daha uygun fiyatlı bir şeyler bulamaz mıyız?
Fikri olan var mı?
canım bende alıcam annemde kullanıyo evde gerçekten çok güzel ürünleri var bazen evden yemek getiriyorum işyerime saklama kabına katıp çantama atıyorum hiç bi şekilde dökülmüyoEvet canım bende hafta sonundan depolarım buzluğa..
Bu arada hiç lezzetli yemek yapamam umarım ona da alışırım
Ben sebzeleri saklamak için güzel büyük kapları var. Hemen bozulmasını engelliyormuş o setten almayı düşünüyorum.
Salatalarını falan yapıp koyuyorlarmış dolaba hafta içi yiyecekleri kadarını soslayıp yiyorlarmış. Çok pratik geldi bana.
Yağdanlıkları hiç yağ akıtmıyormuş.
Birde buzluğa koymak için şeffaf kapları gördüm. Birde birde peynir kabı var :))
Acaba aynı işi yapan daha uygun fiyatlı bir şeyler bulamaz mıyız?
Fikri olan var mı?
canım bende alıcam annemde kullanıyo evde gerçekten çok güzel ürünleri var bazen evden yemek getiriyorum işyerime saklama kabına katıp çantama atıyorum hiç bi şekilde dökülmüyo
aynı işi yapan ben başka ürün göremedim şimdiye kadar
parası çok gibi geliyo ama yıllarca kullanılıyo hiç bişey olmadan o yönden hesaplayınca pahalı değil aslında
canım instagramda çok uyguna satan birini buldum.
Bunların sahtesi yoktur diye düşünüyorum. Ondan sipariş vereceğim
Eltim üye olcak benimde canım geliş fiyatından alcaz kendi ihtiyaçlarımızı alırız dedikcanım instagramda çok uyguna satan birini buldum.
Bunların sahtesi yoktur diye düşünüyorum. Ondan sipariş vereceğim
Eltim üye olcak benimde canım geliş fiyatından alcaz kendi ihtiyaçlarımızı alırız dedik
bu ay üye olucak istediğin bişey olursa haber ver bana sanada getirtirim geliş fiyatından kargoyla gönderirim kargo ücreti olur extra sadece
tamam canım bende akşam eltimle konuşayım üyelik konusunu bende bi an önce almaya başlamam lazım sonraya kalırsa diğer masraflarla birlikte bide onları almak zor olur şimdiden alıp koymak lazım
canım dün eltimle konuştum üye oldu tupper a en azından kendi ihtiyaçlarımızı geliş fiyatından alırız dedik
canım dün eltimle konuştum üye oldu tupper a en azından kendi ihtiyaçlarımızı geliş fiyatından alırız dedik
istediğin şeyleri bana özelden yada instagramdan yazarsın geliş fiyatından getirtirim sanada bende kendi ihtiyaçlarımı alcam
seninkileride kargoya veririm
burdan başka isteyen olursa söyleyin kızlar
yok canım ne ayıbı uzun zamandır burda sohbet ediyoruz arkadaş gibi olduk hepimizin derdi aynı çeyiz telaşındayızaslında bende istiyorum desem ayıp etmiş olur muyum :):)
yok canım ne ayıbı uzun zamandır burda sohbet ediyoruz arkadaş gibi olduk hepimizin derdi aynı çeyiz telaşındayız
bende uzun zamandır tupper almak istiyorum eltimde istiyomuş dedik madem birimiz üye olalım en azından geliş fiyatından alırız diye düşündük istediğin bişey olursa söylersin bana getirtirim geliş fiyatından kargoyla gönderirim sana
tamam canım :)tamam canım ben bir genel ihtiyaç listeme bakiim sana özelden mesaj olarak atarım. teşekküler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?