2015 Haziran Gelinleri

Kızlar gene dayanamadım kredi kartımın limitini doldurdum allahtan limit yüksek değil yoksa batardım ben kesin
internetten pijama takımları ev kıyafeti ( taytlı tunik takımlardan ) iç çamaşırı falan aldım.
bide bu tatlışı aldım dekor amaçlı
içini çiçek ve mumlarla süslemeyi düşünüyorum

englishhome dan mı aldın canım

çok tatlıymş canım güle güle kullan. pijama ve iç çamaşırı konusunda bende kendimi zor tutuyorum

çok tatlıymş canım güle güle kullan. pijama ve iç çamaşırı konusunda bende kendimi zor tutuyorum
teşekkür ederim canım
ya lazım sonuçta ben şimdiki kullandığım pijamalardan iç çamaşırlarından hiç birini yeni evime götürmicem oyüzden bol bol alıp koymak lazım sende tutma kendini bak ne güzel örnek oluyom masrafa sokcam şimdi seni

bende pijamalarımdan 2-3 tane belki götürürm hep eskidi almadımda çeyize almıştım genelde. bak baakkkk girme kanıma :)

bende pijamalarımdan 2-3 tane belki götürürm hep eskidi almadımda çeyize almıştım genelde. bak baakkkk girme kanıma :)
markafonide siyah inciye bi baksana canım çok uygun fiyatları ben 3 takım aldım ordan bugün 20 lira takımı

Günaydın herkese.... Hayırlı cumalar... 22 Nisana nikah tarihimizi aldık çok kolaymış.... Ögleden sonraya kaldık ama nişanlım kimliğini kaybetmiş onu çıkarmakla ugraştık o yüzden... Çok ugraştırıcı birşey yokmuş.....

Nasılsın canım

iyi walla canım ya akşamı bkliorm Grinin Elli Tonu'na gidicem çok heyecanlıııı

oo hadi hayırlı olsun tatlım yük kalkmştır üstünden. bizde kısmetse pazartesi gidicez artık ne zmndr işlerin yoğunluğundan fırsat bulamadık

kızlar bu arada yarın için var mı pilan? hediye falan aldınız mı naptınız?

biz 2,5 yıldr beraberiz kısmetse ilk defa yanyana kutlayacağız. ilk sene önemli bir iş için İstanbula gitmesi gerekti. geçen sene de askerdeydi ilk olacak yani

Sagol canım... Gerçekden büyük bir yük kalktı....Gün aldıktan sonra kendimi rahatlamış hissettim...

Hiç bir plan yapmadım daha hediye almak bile fırsat olmadı... Kısmetse bugun alacagım iş çıkışı :) Çok mu rahat davrandım bu sene bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…