- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Herkesin degeri farkli cnm sonucta hepimizin iliski gunleri yumurtlama ve dollenme gunleri ve regli gunleri farkli aklina kotu seyler getirmeInsallah hamile olmak istiyen bu gunlerde guzel haberleri alir ve haziran annesi olur... dualarm sizinle...
Benim degerm adetden 1 -2 gun snra 851 se cokmu yuksek bu ? Acaba dis gebelik falanmi ? Of aklima takildi cok fena. Cuma gunu olsada insallah keseyi görsek.
Bende istahliyim ozellikle sabah kahvaltilarinda hic doymuyorum:) bide minyonum cok yiyince gobusum cikiyor hemenben de cnm, baya iştahlıyım, daha ilk zamanlardan hemen kilo almasak bari...
Yeni tum hamilelerin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin InsaAllah ve darisi benim gibi isteyen herkezin başına InsaAllah
Canim ins bu sefer sagsalim kucagina alirsin bebisini. Benim adetimden birgun once 221di adet gunumde 300kusurdu belki senin gec dollenmedir guzel hbrlerini bekliyoruz :)slm kızlar benim günüm geçeli dördüncü gün bugün kan testi sonucu 313 değer düşük gibi perşembe tekrarlamayı düşünüyorum kızlar sizin değerleriniz nedir ben temmuzda kimyasal geçirdim ve şubatta da kürtaj olmuştum kalp durması sebebiyle şu an yine kimyasal olmasından korkuyorum sağlıkla gelsin de hayırlısı bakalım.Bu arada 2015 haziran annesi olmayı bekleyen bu güzel anne adaylarıma şimdiden kolaylıklar diliyorum rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Aaaa hosgeldin aramıza canım bende iştahlıyım göbüşüm cıkınca rahatsız oluyorum bide bnm hic bir belirtim yok kasıklarım agrıyor gece uyndryrlar bazen ..Bende istahliyim ozellikle sabah kahvaltilarinda hic doymuyorum:) bide minyonum cok yiyince gobusum cikiyor hemen
Aaaa hosgeldin aramıza canım bende iştahlıyım göbüşüm cıkınca rahatsız oluyorum bide bnm hic bir belirtim yok kasıklarım agrıyor gece uyndryrlar bazen ..
Bide kalp ritimlerim cok hızlı allahım ölüyorum sanıyorum bazen ...
Aynen canım yaa kasıklarım agrıdıgında korkuyorum .saol cnm:) bnmde sabahlari kasiklarimda cekilme oluyor sanki sizliyor bazen dunde sancim vardi doktorlar her ne kdr normal desede her agrida korkuyorum
Aynen canim hem hissedeyim istiyorum hemde korkuyorum agri cogalincaAynen canım yaa kasıklarım agrıdıgında korkuyorum .
kasıklarım agırmadıgı zamn agrısın istyrm ...
bide gögüslerim şiş
Gunaydin kizlar ne guzel hepimizin tahmini dogum gunleri arasinda bir iki gun fark var kismetse ayni haftada bebislerimizi kucagimiza alicaz rabbim herkese tattirsin bu duyguyu :)
Aslinda bu siteye takilmanin tek dezavantaji baskasinin dediginden durumundan cok etkileniyoruz gecenlerde hamile kalmak isteyenler topiginde birisine doktoru kese gorunmuyor dis gebelik demis onu okudugumdan beri doktor sorun yok herseyin normal demesine ragmen eyvah bnmkidemi ole yoksa die dusunmeye basladim birden kalp atislarim hizlandi tansiyonum felan dustu korkudan kac saat kendime gelemedim sonra zorla esimi ikna edip doktora goturtturdum doktor cok minikde olsa kese gozukuyor dis gebelik degil dedi icim rahatladi. suan il disindayim bayramdan sonra ilk kontrolumuze gidicez insallah daha netlescek herseyimiz:) Son adet tarihim 30agustostu.
yalnız söyle de bir durum var göğüslerim çok şişti ağrıyor adet olmadan da böyle durumlar yaşıyordum yani regl olmanın bütün belirtilerini yaşıyorum. o nedenle çok da umudum kalmıyor açıkcası...
merhaba cnm hosgeldın aramıza..degerın gayet ıyı bence benım ılk ogrendıgımde 44 du şimdi 117 ye çıktı..kimyasal gebelık nsl olmustu
merhaba cnm hosgeldın aramıza..degerın gayet ıyı bence benım ılk ogrendıgımde 44 du şimdi 117 ye çıktı..kimyasal gebelık nsl olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?