- 16 Nisan 2007
- 190
- 96
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
ben de cnm, baya iştahlıyım, daha ilk zamanlardan hemen kilo almasak bari...
merhaba ben de varım.hamile olduğumu dün öğrendim 2. bebişim olacak.
durun ben de ekliyim şu hamilelik takviminden çok özendim görünce :)
reglden kaç gün geçti benim dün 4.günümdü
kimyasalda battan birgün sonra 120 olan değerim gecikmenin 3.günü 60 a düşmüştü dr u aradım kimyasal dedi zaten 6 gün sonrada regl oldum kendiliğinden sıfırlandı.
merhabalar,
bende haziran annesi olcam allah nasip ederse :) allaha çok şükür benim hiç bir şikayetim yok şimdilik umarım böle devam eder :) Hatta fazla normal gibiyim Hayırlısı artık sorun yaşan varmı yoksa herkes normal mi merak ettim :)
Evet canim hatta tatile cikarken cok minik gozukmustu bugun tatildeyken leke gibi bisey geldi esimle icimiz rahat etmedi doktora gittik kese tam gozukuyor dedi bide her ihtimale karsi igne verdi dusuk tehlikesi olmasin die bi daha bisey gelmedi gerci ama yinede takipteyimBenimde son adet tarihim 30 agustos:))) ayni hafta dogurcaz hepberaber :))) ne guzel sen keseyi gormussun...bende cuma gidicem insallah gorunur. Vajinal baktirmadm pazartesi gunu karindan da gozukmedi haliyle. Vajinismus hastasiydm ben 1 bucuk yil. 1 yil oldu duzeleli ama hala ufak tefek korkularm var ama cuma gunu vajinal baktircam keseyi gormezsem bayram tatilinde rht edemicem. Hemde artik ailelere soylemek istiyorum.
Hayirlisi bakalm
yalnız söyle de bir durum var göğüslerim çok şişti ağrıyor adet olmadan da böyle durumlar yaşıyordum yani regl olmanın bütün belirtilerini yaşıyorum. o nedenle çok da umudum kalmıyor açıkcası...
İnşallah canım... Sana da baya sürpriz olmuş inşallah tutunur bebişin sana...Korkma canim InsaAllah hamile sinir bende butun adet belirtilerini yasiorum hatta o kadar emindimkibugun test yaoarkem bile amann negatif nasilsa dedim hatta testi de hasta olcagimdan emin olayimda ped kullanayim die yaptim ama birde baktim cift cizgi sok gittim hemen ayri bir markanin testini yaptim oda cift sok okdum bende 27 gunde bir okurum yani bugundu regkigunum ama bakalim bu tutunacakmi benim icin suanlik onemli olan 6. Yada 7.haftlari atlatabilmek cunju 3 bebisimide bu haftalarda kayip ettim ondan hamilelikte taplosu yapmicam hayirlisi bakalim InsaAllah sende hamilesindir
BENDE YARIN KESEYİ GÖRMEK İÇİN GİDECEĞİM. İNŞALLAH İKİMİZDE KESELERİMİZİ GÖRÜRÜZ. :) SENİN KAN DEĞERİN KAÇINCI GÜN KAÇ ÇIKMIŞTI.Dualarimiz seninle... icini ferah tut.
Ben tektar kan aldirmadm.
Aldirsamiydim acaba ?
Ben yarin doktora gidicem kese icin. Ins gorunur.
Merhaba Arkadaşlar.İdrar testi ve kan testi sonuçlarıma göre 5 haftalık hamileyim.Bu 2. Bebeğim olucak kısmetse.5.5 yaşında bir oğlum var.Doktor randevum 13 Ekim de henüz gebelik kesesini görmedik ama tüm belirtileri yaşıyorum.Hepimiz için hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde tamamlarız.
ADETİN İKİNCİ GÜNÜ 408 DİAy ne guzel insallah goruruz ikimizde.
Ya bilemiyorum cumartesi pazar adetim gelmeliydi gelmedi. Pazartesi kan testi sonucum 851 cikti.
Ama korkuyorum iste yuksek oldugu icin gerci doktor cok iyi dedi ama keseyi gormrden rahat edemiyorum.
Senin kacdi ????
Canım benimki tüp bebek ilaç kullandığım icin değeri' tekrarlayacagim artis guzel olursa ona gore ilaç belirlenecek. Simdi kani versim bekliyorun insallah rabbik yüzüme gülerDualarimiz seninle... icini ferah tut.
Ben tektar kan aldirmadm.
Aldirsamiydim acaba ?
Ben yarin doktora gidicem kese icin. Ins gorunur.
İnşallah canım... Sana da baya sürpriz olmuş inşallah tutunur bebişin sana...
günaydın güzel annelerbugün kan testini tekrarlamak için hastaneye gidiyorum dua edermisiniz inşallah değerim katlanarak artmıştır bende bi ohh çekerim içim rahatlar inşallah
Merhaba Arkadaşlar.İdrar testi ve kan testi sonuçlarıma göre 5 haftalık hamileyim.Bu 2. Bebeğim olucak kısmetse.5.5 yaşında bir oğlum var.Doktor randevum 13 Ekim de henüz gebelik kesesini görmedik ama tüm belirtileri yaşıyorum.Hepimiz için hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde tamamlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?