2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İlk Dr Randevunuz ne zaman ben ne zaman gitsem karar veremedim acele etmek istemiyorum kese görünür görünmez panik olmak istemiyorum en ideal tarihi bilen varmı

Bende de bugun yogun bi kasik agrisi var.isyerindeyim ve bugun temizlik yaptik isyerinde sonrasinda batmalar oldu ama bi leke hic bisi yok cok sukur. Uykm var ama calisiyorum iste dort gozle cumayi bekliyorum hem randevum var hemde 5 gun evde yatmak iyi gelicek.
Pazartesi degerim 851 di cuma gel keseyi gorelim dedi . Belki pazartesi de gorebilirdi ama musait degildm vajinal ultrasonla baktirmadm. Yani bence emin olmak icin 5 haftaliklen gidip keseye baktirmali vajinal ultrasondan muhakak gorulur kucuk de olsa. Dua edin kizlar insallah cuma gunu gorurum... ilk gebeligim bi seferlik iliskiyle oldu ve nedense cok buyuk korkularim var

ben de cnm, baya iştahlıyım, daha ilk zamanlardan hemen kilo almasak bari...

aynen cnm yaa ama bıraz yıyınce mıdem bulanıyor..aman mıde bulantımız olmasında bunada şükür

merhaba ben de varım.hamile olduğumu dün öğrendim 2. bebişim olacak.
durun ben de ekliyim şu hamilelik takviminden çok özendim görünce :)

hayırlı olsun cnm hoşgeldin aramıza

reglden kaç gün geçti benim dün 4.günümdü

5. gün 117.9 du cnm

kimyasalda battan birgün sonra 120 olan değerim gecikmenin 3.günü 60 a düşmüştü dr u aradım kimyasal dedi zaten 6 gün sonrada regl oldum kendiliğinden sıfırlandı.

hmm anladım cnm..inşallah değerlerimiz hep yükselir

merhaba cnm hoşgeldın aramıza..bende senın gııbıyım bel agrım var bıraz ve hafıf kasık batmaları dünden berıde yoğun akıntım var onun harıcınde herşey normal

Hoşbuldum arkadaşla:)Genbelik Bellirtileri topiğinden geldim :) tam bir haftadadır ordaya yazdım aca hamilemiyim diye Allahım İsteyen herkeze nasip etsin 34 yaşındayım bir 13 yıllık prpfesyönel iş hayatım oldu kariyer adına ama ben hiç bu kadar tatmin dolu olmadım hepsinin üstüne çıktı bu gebelik :)

Evet canim hatta tatile cikarken cok minik gozukmustu bugun tatildeyken leke gibi bisey geldi esimle icimiz rahat etmedi doktora gittik kese tam gozukuyor dedi bide her ihtimale karsi igne verdi dusuk tehlikesi olmasin die bi daha bisey gelmedi gerci ama yinede takipteyim

Korkma canim InsaAllah hamile sinir bende butun adet belirtilerini yasiorum hatta o kadar emindimkibugun test yaoarkem bile amann negatif nasilsa dedim hatta testi de hasta olcagimdan emin olayimda ped kullanayim die yaptim ama birde baktim cift cizgi sok gittim hemen ayri bir markanin testini yaptim oda cift sok okdum bende 27 gunde bir okurum yani bugundu regkigunum ama bakalim bu tutunacakmi benim icin suanlik onemli olan 6. Yada 7.haftlari atlatabilmek cunju 3 bebisimide bu haftalarda kayip ettim ondan hamilelikte taplosu yapmicam hayirlisi bakalim InsaAllah sende hamilesindir

Bu arada hanimlar benim yasadigim ulkede hamilelere 6. Haftasindan once bakilmio cunku 6. Haftada hem.keseyi hemde kalp atisini goruluo die zqten o haftalara kadar dusuk cok oldugu icin oyle bir onlem.alinmis vede burda ilk 3 ay hep alttan kontrol yapilio oninda sebebi olcumleri tam alabilmek icin vede alttan bakilmasi hic bir dusuge neden olmuo oyle olsa bu ulkede bir tane hamile olmazdi . Benim de dogumum tabiki nasip okursa haziranim 12 si bakalim sag saglim kucagima alabilcemmi hayırlısı

İnşallah canım bekliyorum Cuma günü güzel haberler veririm inşallah sizlere

İnşallah canım... Sana da baya sürpriz olmuş inşallah tutunur bebişin sana...

günaydın güzel anneler bugün kan testini tekrarlamak için hastaneye gidiyorum dua edermisiniz inşallah değerim katlanarak artmıştır bende bi ohh çekerim içim rahatlar inşallah

Dualarimiz seninle... icini ferah tut.
Ben tektar kan aldirmadm.
Aldirsamiydim acaba ?
Ben yarin doktora gidicem kese icin. Ins gorunur.

Ay ne guzel insallah goruruz ikimizde.
Ya bilemiyorum cumartesi pazar adetim gelmeliydi gelmedi. Pazartesi kan testi sonucum 851 cikti.
Ama korkuyorum iste yuksek oldugu icin gerci doktor cok iyi dedi ama keseyi gormrden rahat edemiyorum.

Senin kacdi ????

Merhaba Arkadaşlar.İdrar testi ve kan testi sonuçlarıma göre 5 haftalık hamileyim.Bu 2. Bebeğim olucak kısmetse.5.5 yaşında bir oğlum var.Doktor randevum 13 Ekim de henüz gebelik kesesini görmedik ama tüm belirtileri yaşıyorum.Hepimiz için hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde tamamlarız.

Kan degerin kac cikti canim ?
Acaba ben erken mi gidiyorum?
Keseyi gormezsem cok uzulurum. Bayram tatilim kotu gecee yaaaaa

ADETİN İKİNCİ GÜNÜ 408 Dİ

Dualarimiz seninle... icini ferah tut.
Ben tektar kan aldirmadm.
Aldirsamiydim acaba ?
Ben yarin doktora gidicem kese icin. Ins gorunur.
Canım benimki tüp bebek ilaç kullandığım icin değeri' tekrarlayacagim artis guzel olursa ona gore ilaç belirlenecek. Simdi kani versim bekliyorun insallah rabbik yüzüme güler

İnşallah canım... Sana da baya sürpriz olmuş inşallah tutunur bebişin sana...

Cok saol cnm teşekkür ederim ewet bayagi bir surpriz oldu InsaAllah bu sefer bebegiki kucagima alirim topikce hepimiz yawrularimizi kucagmiza aliriz rabbin seninde gonlune gore versin InsaAllah

günaydın güzel anneler bugün kan testini tekrarlamak için hastaneye gidiyorum dua edermisiniz inşallah değerim katlanarak artmıştır bende bi ohh çekerim içim rahatlar inşallah

rabbim yar ve yardimcin olsun cnm insaALlah hersey gonlunce olur sewindirici guzel haberler alirsin

Hayirli olsun cnm dedigin gibi InsaAllah sag sagkim jucagimiza akiriz yawrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…