- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 34
-
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #59.441
Canım nasılsınCanım şurubun adı ne ben bir kaşık yemek yediremiyorum iyiyse bende alayım
merhaba canım bebeğim bir buçuk aylık oldu üzüm olan mi kullanmistik ondan ama pek fayda görmedim sen nasılsınCanım nasılsın
Ilacın ismi nutrigen
Doğum yaptın demi nasılsın nasıl gidiyor iki bebis
De iyiyim canımmerhaba canım bebeğim bir buçuk aylık oldu üzüm olan mi kullanmistik ondan ama pek fayda görmedim sen nasılsın
Ismini ne koydun bebisinmerhaba canım bebeğim bir buçuk aylık oldu üzüm olan mi kullanmistik ondan ama pek fayda görmedim sen nasılsın
Ay çok zor canım büyüğüm it dişlerini çıkartıyor çok huzursuz ateşi çıkıyor gece uyumuyo küçük te gece çok uyaniyo adını Akif koyduk sizin dişler ne durumdaIsmini ne koydun bebisin
Bizim baya oldu ateşi üç gün sürdü canımUzun bi aradan sonra merhaba kizlar bebisler nasillar? biz bugün 18ay asimizi olduk.inşallah bir sıkıntı olmadan geciririz... en cok ates yapan da bu asi diyorlar bakalim. yaptiran oldumu aranizda
Biz de de asi 3 gun ateş yapti malesef. Kac kilo canım. benim kiz 11kilo şuan . yemiyordu seninki. ondandir kilo almayisi. ins sonuclar temiz cikarKızlar bebisleriniz kilo boy durumu nasıl
Benim kızım çok zayıf en sonunda hastaneye gittik endokrine.8 tup kan aldılar.inşallah kötü bişey cikmaz
Kızlar bebisleriniz kilo boy durumu nasıl
Benim kızım çok zayıf en sonunda hastaneye gittik endokrine.8 tup kan aldılar.inşallah kötü bişey cikmaz
Biz de de asi 3 gun ateş yapti malesef. Kac kilo canım. benim kiz 11kilo şuan . yemiyordu seninki. ondandir kilo almayisi. ins sonuclar temiz cikar
beklenti içine girmemeye çalış canım hayirlisi.hersey için Allah hakkınızda hayirlisini versin inşallahBu arada kızlar yumurtalarm azalmış gelişmiyormus . Dr.um çocuk istayosan biran önce yap dedi. Çok üzüldüm şaşırdım eksildim.. Kararsız kaldım. Allah evlatlarımıza uzun sağlıklı hayırlı ömür Ler versin. . bu sıkıntılı sürece girmeye degermi sonucu hüsran olurmu. Karı koca bizi daha çok yıpratır mı bilemiyorum. Korunmayı bırak dedi. Ama bırakırsam beklenti içine gircem bu beni yeyip bitircek.. Poooffffff
Benim kızım 8.5 kilo 81 cm.asiri zayıf benimki de inadından yemiyo..çiğniyor geri cikariyirKızlar benim oğlunda çok zayıf yaa. 11.100 .. Hiçbirşey yeniyor ama iştahsiz değil inadından yemiyor . önceleri hic takmiyordum ama o kadar hızursuzki açlıktan sürekli biz dolabının kapısına dayaniyor AC diyor elleriyle açmaya çalışıyor ama yedirmeye kalkınca kıyameet koparıyor.