2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba hanimlar ben de 2015 haziran annesiydim ve buraya yaziyordum.simdi oglum 17 aylik ve kardesi yolda ama hala emziriyorum.nasil kiyicam sutten kesmeye bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar hamiş olanlar nasıl gidiyor hamilelik zor geçiyor mu bebislerle bende şu aralar ikinci gebeliği düşünüyorum ama ister istemez hareketler kısıtlanck kızimada yalnız bakıyorum kucağa almakta ilgilenmekte sorun yaşar mıyım korkuyorum

Merhaba annislerrrr oy ooyy anılarım depreşti sayfanın en başlarındaki konuşmalarımız aman kalp atışı olacak mı aman bebis iyi mi kilosu boyu ne oldu bilmem neler derken şimdi yavrum 17 ayını dolduruyor zaman hızla akıyor sizler ne yapıyorsunuz canlar kimler kaldı kimler gitti hiç bilmiyorum sayfayı henüz inceleyemedim ikinci kez annis adayı kimler neler yapıyorsunuz bakiimmmm

Bizim de tam saya ma san da 10 ata ne dışı var canım.geceleri hiç uymuyor..
Ismiyoe yaşasın inşallah küçük bey
Allah yardimcim olsun canım.iki bebekle uğraşmak zordur.. @melegim66

arkadaslar yakin zamanda trabzon imperyalde epidural anestezi ile norml dogum yapan yani prenses dogum yapan var mi tavsiye ettigi doktor yada fiyati hakkinda bilgisi olan paylasirmi

Uzun bi aradan sonra merhaba kizlar bebisler nasillar? biz bugün 18ay asimizi olduk.inşallah bir sıkıntı olmadan geciririz... en cok ates yapan da bu asi diyorlar bakalim. yaptiran oldumu aranizda

Slm kızlar bayadir girmedim foruma hamislere selam hayırlı doğumlar olsun. Ben daha cesaret edemiyorum. Soyle 7 8 yaşına gelsin anca.Valla tebrik ederim sizi. Geniz akıntısı problemimiz var geceleri hep ayaktayim emerken bile uyumuyo. Çok Yorgunum.
Baya konuşmaya başladık derdini anlatıyor artık.

Kızlar bebisleriniz kilo boy durumu nasıl

Benim kızım çok zayıf en sonunda hastaneye gittik endokrine.8 tup kan aldılar.inşallah kötü bişey cikmaz

Benim kızım çok zayıf en sonunda hastaneye gittik endokrine.8 tup kan aldılar.inşallah kötü bişey cikmaz
Biz de de asi 3 gun ateş yapti malesef. Kac kilo canım. benim kiz 11kilo şuan . yemiyordu seninki. ondandir kilo almayisi. ins sonuclar temiz cikar

Biz de de asi 3 gun ateş yapti malesef. Kac kilo canım. benim kiz 11kilo şuan . yemiyordu seninki. ondandir kilo almayisi. ins sonuclar temiz cikar

Kızlar benim oğlunda çok zayıf yaa. 11.100 .. Hiçbirşey yeniyor ama iştahsiz değil inadından yemiyor . önceleri hic takmiyordum ama o kadar hızursuzki açlıktan sürekli biz dolabının kapısına dayaniyor AC diyor elleriyle açmaya çalışıyor ama yedirmeye kalkınca kıyameet koparıyor.

Bu arada kızlar yumurtalarm azalmış gelişmiyormus . Dr.um çocuk istayosan biran önce yap dedi. Çok üzüldüm şaşırdım eksildim.. Kararsız kaldım. Allah evlatlarımıza uzun sağlıklı hayırlı ömür Ler versin. . bu sıkıntılı sürece girmeye degermi sonucu hüsran olurmu. Karı koca bizi daha çok yıpratır mı bilemiyorum. Korunmayı bırak dedi. Ama bırakırsam beklenti içine gircem bu beni yeyip bitircek.. Poooffffff

beklenti içine girmemeye çalış canım hayirlisi.hersey için Allah hakkınızda hayirlisini versin inşallah

B
Benim kızım 8.5 kilo 81 cm.asiri zayıf benimki de inadından yemiyo..çiğniyor geri cikariyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…