2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kendi isteğiyle emzirme yi birakn varmı.hemsire bana bıraktır diyorda bende bi kaç ay daha emsin istiyorum
ya neden biraktiriyo neyin kafasini yasiyolar anlamiyorum. emzirmek gibi bir nimet lutuf olabilir mi. kurani kerimde 2 yil diyor demekki bu sut bu bebeklere 2 yil yeter. yeterli geliyor demekki. dinleme sen onu sakin. yedirmenin baska yollarini bulacagiz baska yolu yok.

birkac gundur kurabiye yapiyorum cok severek yemeyebasladi. icinde sut tere yagi yumurta tuzsuz lor peynir. tarcin zencefil zerdecal bolca tahin ve ev yapimi pekmez hindistan cevizi findik badem ceviz kuru meyveler (az koyuyorum kuru meyve agizina gelince tukuruyo) biraz beyaz un biraz cavdar yulaf tam bugday karisik un. bazen keciboynuzu unu da koyuyorum az miktar hos bir tat veriyor. bazen bebek mamasi katiyorum bazen musli katiyorum... iste size bomba kurabiye... istege gore malzeme ekleyin cikarin. olcu yok kulak memesinden daha yumusak olcak. tahin ve pekmezi bol koyun ...

Benim kızımın kilosu daha 8 anca oldu boyuda 80 faln.corba faln hiç yemiyi.demekki bütün bebişler aynı bu dönemde
benimkide 10 kilo. takmiyorum artik. corbayi birer yudum bardakta veriyorum daha fazla icmiyo. bende sevmiyom corbayi zaten. yemeyiz oglusum istemiyosa napalim...

krep yada muffin: tere yagi lor peynir yumurta sut tam bugday unu corek otu maydanoz dere otu nane kasar peyniri domates rendesi yesil sogan (bazeeen kiyma) ... krep daha sulu ve tavada muffin kek kivaminda muffin kabinda yada tavada...

Evt bende yapıyorum krep biraz yiyor.kurabiye tarzı hiç bisey yemiyo sadece parça lamaktan zevk alıyor .hiç yemiyo
Tabi emzirme yi bende çok istiyorum inşallah iki yasa kadr emerler

Bdnim cadi da yiyordu yemesine ama cok kotu bi hiy edindi agzina ne versem cikariyor. Bunu midesi bulandigindan degil sadece keyfi oyun oynuyor benle resmen PaytiPo bomba kurabiyeyi en kisa zamanda deneyecegim ins tutar

Kızlar bebişlerin kilo ve boy durumu nasıl
Ve emzirme yi bıraktıran varmi
Emziriyorum canım 15.ayımıza girdik cok sukur 2 yaşına kadar inşallah emzirebilirim kilomuz 12.5 boyumuzda 82 falandi yeme sorunumuz yok maşallah her yemekten tattiriyorum sabah kalmhvaltibda mutlaka domates olmalı severek yiyor vatan kaşık tutmayı öğreniyor pek hevesliyiz kendimiz yemeye

Selam kızlar ben de haziran annesiyim bi zamanlar buradan çıkmıyoduk bebişler doğduktan sonra malum pek giremez oldum. Kısmetse şubat annesi olacağım şimdi de. Hamile olanlar var galiba benim gibi.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

hayırlı olsun ikinci bebiş canım.. cinsiyetleri neydi bebişlerinin???
bende çok istiyorum ikinci bebeği ama kuzuma kıyamıyorum o kadar bağlı ki bana .. nasıl cesaret ediyosunuz banada verin şu cesaret haplarından :)))

Sagol canım bi kızım var bi de oğlum olacak kısmetse. Cesaret işi zor canım biraz plansız oldu bizim. Kızımı görsen bi dakika yerinde durmaz cesaret olsa da kaçar yani ☺

Slm kızlar hamiş arkadaslara hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bende istyrum ikinci bebisi ikisi birlikte buyusun diye ama cesaret edemiyrum. Cok zor bi kızım var beslenmesi cok sıkıntili. Ufak bi saglik problemi var onu da asıcaz insallah. Ama ne bilym off cok kararszim annem bu 3 cocuga bedel sakın bu buyumeden cocuk yapma diyo

benim de tek sıkıntım asla bensiz bir şey yapmıyor .. tuvalete dahi gidemiyorum. yemek birlikte oyun birlikte banyo birlikte uyku birlikte .. kendi başına televizyona dahi bakmıyor. kuyruğum oldu çıktı... kız çocukları gibi nazlı sürekli sevilmek ve ilgilenilmek istiyor. eğer aramızda bir şey konuşurda onunla ilgilenmezsek kendini yere atıp kahkahalar atıyor dikkat çekmek için.. şimdi bu çocuğu nasıl bırakıp bir bebekle ilgilenecem bilemiyorum. .

zaten kolay hamile kalamıyorum bide bunun sitresi var ... hangisini düşünmeliyim.. artılar eksiler iyi düşünmek lazım...

Hayirli olsjn bebegin cnm valla ne yapayim ben iste kizla ugras ise git ev isi gücü bir dakika durdugum yok valla. Aynen bende bebise cok merakliyim ama ah su hamileligim yatalak gibi gecmese bir dakika durmam :) yani hamileligim tehlikeli olmasa 4 tane yapardim okadar seviyorum :))))) ama malesef en fazla iki tane yapacagim gibi gözüküyor. O da 3 yasi gecince kizim...

Sağol canım.Allah herkesin gönlüne göre versin. Evet hatırlıyirum senin sıkıntılı geçmisti.Benim ilk hamileligimde bi sıkıntı olmadı şükür bunda da iyi gibi de kızımın peşinde koşmaktan dinlenemiyorum hiç. Biraz ağrılarım var doktor ağır kaldırmıcan dedi kızım var nasıl kaldırmıcam dikkat etcen dinlencen diyo. Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun.

merhabalar. hayırlı olsun bebeğiniz. ben de 2015 haziran annesiyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim. siz hemen bıraktınız mı emzirmeyi? benim kızım çok seviyor nasıl bıraktıracağımı bilemiyorum.

Sağol canım size de hayırlı olsun. Aslında bıraktırmak istemiyodum kıyamıyodum ikisini birden emzirenler var ama etraftan çok baskı aldım herkes bişey söyledi zararlı falan diye Allah korusun bi gerilik olsa acaba ondan mı demiyeyim diye 5.ayda bıraktırdım genelde 5.ayda sutün tadı degisiyomus kendiliginden de bırakabiliyolarmış gittigim iki doktordan biri sakinca yok biri zararlı demisti ben de biraz halsiz kalıyodum o yüzden biraktırdim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…