- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.981
Canim bende seni merak ediyidum bayadr girmiyodunBizim tek sorunumuz uyku .. Malesef ayakta saalliyoruz ve ayaklarimizi cektigimiz anda uyaniyo.
Gece istedigi kadar emziriyorum. Gun boyu yaninda degilim zaten gecede kesmiyim dedim.
Birlikte yatiyoruz . kendi kendine uykuya dalmayi ogrenene kadar birlikte yaticam. Acelemiz yok.
Internetim cok yavas cogu zaman siteye bile giremiyorum. herkes 4.5 g ye gecince bize internet kalmadi:))
Çok dusuk değil de ben biraz daha iştahlı bi bebis olmasını istediğim için heraldedenizzeynep canım persentil hesaplarına baksana çok mu düşük değerleri? belki başka bir şehre gidip doktora görünmelisiniz.
Kilo konusu iyi kuzum benim oğlan hep üst sınıra yakındı yani iştahsızlık konusunda yardımcı olamayacağım malesef. Ama şu var mesela ben çalışıyorum annem bakıyo oğlana, herşeyi herkesten yiyo ama benden yemiyo. Beni direkt kocaman bi meme olarak görüyo zaarbiberonda annemne verirse alıyo benden almıyo suyu bile babası içiriyo.
Bide bi daha bebis dusunenler varmı arkadaşlar
Ay adet olmamak daha iyi bence.ben lohusaliktan beri düzenli oluyorum bi gün geçtikçe korkuyorumbende aynıyım. benden birşey yemiyor, sadece emiyor bir de elimden su içiyor o kadar.
ben varım. ama daha adet bile olmadım
Yürüteç mi o da nee
şaka bi yana benim oğlan artık hiç yürüteçi istemiyo koyacağımı anlayınca basıyo çığlığızapt edemiyorum, ille inecek tutuna tutuna sıralıycak evi komple
Gelişmeleri yazayım ben de epeydir yazmadım...
Bizle beraber her yemeği yiyo tabi bazıları hariç alerjikler domates yumurta akı gb henüz veremiyorum korkumdan ama deneme için verdiğimde de açıkçası çok ağır reaksiyonlar göstermiyo.
İki altta diş vardı ocakta çıkmıştı. Üst sağ kesicimiz de patladı üç gün önce onunla uğraştık bu kez ateş yapmadı çok şükür ama inanılmaz huysuzdu. Patlayınca rahatladı.
Emekliyo bi aydır falan, tutunarak kalkıyo artık ayakta tay tay yapıyo ellerini bırAkıp oyuncaklarıyla oynuyo eskiden düşerdi arkaya doğru şimdi daha bilinçli hareket ediyo.
Anne, ınne, annenne, baba, dede, gel, mama diyo.
Ellerini bir bir bir yapıp sonra kendini alkışlıyo.
Aferim diyince alkış yapıyo.
Bebeklerden ziyade büyük kızlara kur yapıyobenim arkadaşlarımdan falan bahsediyorum mesela bi utanıyo ellerini kavuşturup kafasını öne eğiyo sonra çapkın çapkın bakıyo kısacası gördüğü herkesi kendine aşık ediyo benim eşşolum
Bizde böyle durumlar sizlerdene var ne yok?
Beraber buyusunlerde ciksin aradan istiyosan 2 yas olsun aralarinda...eger Ikisininde ayri ayri ihtiyaclarini giderebilmek ve yetisebilmek icin birinin okula baslamadan ikinciyi yapmak daha dogruymus buda 4 yada 5 yas olmali. Yok biraz rahat edeyim biri okula baslasin diyosan . ilki 1.sinifi bitirmis olmaliymis buda 7 yada 8 yas eder. Gerisi sana kalmis:))))Ay adet olmamak daha iyi bence.ben lohusaliktan beri düzenli oluyorum bi gün geçtikçe korkuyorum
Bende ikinci için kaç yaş aralık daha iyi olur hala bunu dusunuyorum
Ay adet olmamak daha iyi bence.ben lohusaliktan beri düzenli oluyorum bi gün geçtikçe korkuyorum
Bende ikinci için kaç yaş aralık daha iyi olur hala bunu dusunuyorum
O zaman çalışmalara basla canımcanım hazır iyi bakıcı bulmuşken ikincisi de olsun istiyorum ama işte adet olamadım daha.
hem arkadaş olurlar birbirlerine :)
hem vücudum kilo olarak kendine gelmişken tekrar kilo almam hamilelikten dolayı. (uzun ara için söylüyorum önceki cümleyi. her şey tekrar sil baştan olacak, zor geliyor bana.)
hem hazır gece uyanıp durmaya, yorgunluğa, koşturmaya alışmışken ikinci bebeğimi de büyüteyim. 3-5 yıl sonra tamamen rahat edeyim.
bunları düşünüyorum, inşallah Allahım bir bebek daha nasip eder.
Bir de ilkini de 15 ayda yaptım ben. ikincisi de uzun sürer diye korkuyorum.
başladım zatenO zaman çalışmalara basla canım
Bende 1.5 yaşından sonra dusunuyorum İnsallah nasip
Uyku hallerinde emzirmeye çalışHanımlar yardımmmm. bebeğim emmek istemiyor.sağarak verdim sütü içiyor. bir kere memeyi ısırınca kızmıştım o yüzden bırakmış olabilir mi? korkmuş mudur?
Aynen canım bende emmeyi bırakınca senin gibi dusunup üzülüyor umdenizzeynep canım sağol cevabın için. kendimi çok kötü hissediyorum.bebeğimle aramızdaki bağ kopmuş gibi.gece uyku halinde denedim.istemedi,kafasını çeviriyor,ağlıyor.bazı bebekler bu aylarda bırakıyormuş memeyi.bazen de diş çıkardığı için istemiyormuş.ben yine de deneyeceğim.umarım emer.kiloda ve boyda da artış olmamış.bir de bahar alerjisi çıktı.ooff oofff
Selam Esmacım sayfaya bi goz atım dedim senide gorunce yazmak istedim nasıl gidiyor annelik nasılsın :) ozledim sizlerievet canım doğru hatırlıyorsun.
herkes bebeklerle meşgul olmaktan pc başına geçemez oldu .
açıkcası ben pc elime bile alamıyorum . bugün boş bir zaman buldum oturayım dedim basına baktım ismimi anmışssın :)
Nasıl kızın ve sen iyisinizdir inşaAllah :)?
boşveeerr insanlara laf yetiştiremezsin.herkesin bir bildiği var.sen annelik iç güdülerine güvenAy kızlar su milletin lqfindan gıcık geldi
Ay bebe biskuvisi ver
Ben veriyorum
Aman çorbalardan yedr
Cevap veriyorum zaten
Aman çorbalar senin sütten daha faydalıdır
İçimden cevap he kesin öyle Dr
Fenalık geldi yaniii
Aynen canım ama fenalık geliyor artık bu tiplerdenboşveeerr insanlara laf yetiştiremezsin.herkesin bir bildiği var.sen annelik iç güdülerine güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?