2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Mazef aaa naber canım? Evet görüşemedik bdv ye takılıp kaldım bu ara gene oyunlara giremedim bayadır anne grubuma da yazmıyodum, dün bi ara yine alttakine soru sor'a yazdım da bizim gibi ikili soru cevaplaşma vardı içine ettim kaçtım

Bende bayadir ne oyuna nede başka bir yere bilmiyorum.anne gruplarına tepeden bakıp kaciyorum.hastayım ben

sinaz hevek benim
Mazef canım geçmiş olsuunnn, ne hastasısın
Birazcık ruh hastasi birazcıkta soğuk algınlığı.bademcikler sis bogazim btik.oksur oksur bir hal oldum.doktor ilaç yazdı antibiyotik kullanıyorum ama soğuk algınlığına cesaret edemedim emziriyoruz diye.surunmelerdeyim

Gece yatmadan önce Ayaklarının altına viks sür ve çorap giy yat ertesi güne hiç bişeyciğin kalmıcak
Mazef

Psikolojik olarak da benden hastası olamaz heraldeğ Mazef

Masaallah kuzucuna canim. Bende seker ve tuz haric herseyi yediriyorum. Ustte 4 altta 2 vardi dis. Birkac gundur huzursuzdu meger alttakilerde 4 oluyomus:))

Cnm kasikla yemeyi benimkide reddediyor elimle yediriyorum corbalari bardakla iciriyorum ama corbayi sevmiyor. Bende corbaya organik un koyup pankek yapiyorum. Pankeke bayiliyor. Yemesini istedigim ne varsa pankeke katip veriyorum. Tatliya duskun anasi gibi . kuru meyvelerden kek yapip veriyorum boyle iste...

ya benim kiza anneanne ve teyzeleri bakiyor ilk kelimesi teyze oldu. cok zoruma gidiyor :))))))

Ah benimki gibi var mi diyecektim meger varmis. Bizimde ilk kelime deyyzzee oldu... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…