- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.961
Merhaba oyun arkadaşım.gorusemedik ne zamandırCanım benim doktorun ne diyo kilosuna?
Bebiş düşünen var mı demişsin ben düşünmüyorum hiç hiç hiç hem de
he canm okuyordum bizim kızlar buralardamı diye.uzun zamandır bakmayınca şöyle bir göz attım:)bebişler büyüyor iştahsız hasta uykusuz günlerde geçecek inşallh merak etmeyin
İnsallah sabırla bekliyorum bendehe canm okuyordum bizim kızlar buralardamı diye.uzun zamandır bakmayınca şöyle bir göz attım:)bebişler büyüyor iştahsız hasta uykusuz günlerde geçecek inşallh merak etmeyin
Bende bayadir ne oyuna nede başka bir yere bilmiyorum.anne gruplarına tepeden bakıp kaciyorum.hastayım benMazef aaa naber canım? Evet görüşemedik bdv ye takılıp kaldım bu ara gene oyunlara giremedim bayadır anne grubuma da yazmıyodum, dün bi ara yine alttakine soru sor'a yazdım da bizim gibi ikili soru cevaplaşma vardı içine ettim kaçtım
kız pinoş senmişsin bu allah tependen baksın emi. bende diyorum kim bu
Birazcık ruh hastasi
Tesekkur ederim.deneyim bakalım.inşallah geçer.o değil kızı uyuturken bi oksuruk tutuyor. Kizida uyutamiyorum.Gece yatmadan önce Ayaklarının altına viks sür ve çorap giy yat ertesi güne hiç bişeyciğin kalmıcak
Mazef
Deli deliyi görünce değneğini saklarmis
Masaallah kuzucuna canim. Bende seker ve tuz haric herseyi yediriyorum. Ustte 4 altta 2 vardi dis. Birkac gundur huzursuzdu meger alttakilerde 4 oluyomus:))Yürüteç mi o da nee
şaka bi yana benim oğlan artık hiç yürüteçi istemiyo koyacağımı anlayınca basıyo çığlığızapt edemiyorum, ille inecek tutuna tutuna sıralıycak evi komple
Gelişmeleri yazayım ben de epeydir yazmadım...
Bizle beraber her yemeği yiyo tabi bazıları hariç alerjikler domates yumurta akı gb henüz veremiyorum korkumdan ama deneme için verdiğimde de açıkçası çok ağır reaksiyonlar göstermiyo.
İki altta diş vardı ocakta çıkmıştı. Üst sağ kesicimiz de patladı üç gün önce onunla uğraştık bu kez ateş yapmadı çok şükür ama inanılmaz huysuzdu. Patlayınca rahatladı.
Emekliyo bi aydır falan, tutunarak kalkıyo artık ayakta tay tay yapıyo ellerini bırAkıp oyuncaklarıyla oynuyo eskiden düşerdi arkaya doğru şimdi daha bilinçli hareket ediyo.
Anne, ınne, annenne, baba, dede, gel, mama diyo.
Ellerini bir bir bir yapıp sonra kendini alkışlıyo.
Aferim diyince alkış yapıyo.
Bebeklerden ziyade büyük kızlara kur yapıyobenim arkadaşlarımdan falan bahsediyorum mesela bi utanıyo ellerini kavuşturup kafasını öne eğiyo sonra çapkın çapkın bakıyo kısacası gördüğü herkesi kendine aşık ediyo benim eşşolum
Bizde böyle durumlar sizlerdene var ne yok?
Ay bu kafayı öne eğme hepsinde var demek benim kızda yapiyo bayılıyorum onu oyke görünce
Benim kızım felaket iştahsızlık buna çözüm bulabilen varmı
Kaşığı görünce dil otomatik dışarda hiç katı bisey kabul etmiyo
ya benim kiza anneanne ve teyzeleri bakiyor ilk kelimesi teyze oldu. cok zoruma gidiyor :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?