2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ben seni ck iyi anlıyorum çünkü iki haftadır aynı tempoyla bende gidip geliyorum ve bebeği her gun kayinvalideme birakıyorum çocuğum ilk hafta dışarı çıktığı için hasta oldu hemen sen sanslisin ne güzel annen evde rahat ol canim okul nasıl geçiyo Anlamıyorsun bile benim 38 öğrencim var 2./sınıflar gürültü patirti telaş baş ağrısıyla oğlana kosuyom hemen tabiki çok zor oluyo bide benimki hala kolik tam geçmedi ona rağmen elh halimize en zoru evden çıkarken hazırlanıp çıkmak emin ol ne giymeme izin veriyo ne kendini hazirlamama senin o derdinde yok rahat ol yanı:)/2 haftalık tecrübeli öğretmen anne olarak yazayım dedim:)

Kizlar anlasilan yine herkezin sorunu gaz bizimkide dun aksam uyumadi kivrandi ne yaptmsa gazi cikmadi haliyle gece felaketti insan baska bi sorunmu var diye dusunuyo ama emerken falan kivrandi emer uyurdu gece agladi sabahi zor ettik bende iki kat giydiriyorum patik falan giydiriyorum ilaci azalttiydim tekrar basladim bende cokgazliyim sanirim benden geciyor

Benimki kiz olduGu için rahat giydiyorum gaz olmasin diye hem küçücük külotlu çoraplar çok yakişiyor
Günaydın canım ben dar bişey giydiremiyorum kızıma ne çorap ne tayt hatta pijama altlarının bel lastiklerini bile genişletiyorum içim rahat etmiyor sıkıyo belini gibi geliyo hele bide göbişinde lastik izi görürsem hemen çıkarıyorum giydirdiklerimi tulum giydiriyorum çokmu evhamlıyım ne:/

Canım gaz için anason,rezene,kimyon 4 aydır tek işimize yarayan karışım bu oldu hemde doğal önerebilirim

Bu konuda haklisin arkadasim baska meslek gruplarini dusununce cok rahatiz cok sukur sansliyim yarim gun calisiyorum ve annem var ama annelik iste gunun 24saati bebeginle vakit gecirsen doymuyorsun bir yillik iznin sadece ogretmenlere degil butun calisan annelere verilmesini kastettim ayrica biberon almadigi icin stresli oldugumu belirttim

Annem her turlu oyalarim rahat ol diyo cok sukur annem var allah ondan razi olsun evini barkini birakip geldi buraya acikinca alir sanirim degilmi biberonu

Cok sagol canim yasayan anliyo iste benimde sinif otistik sinifi bu sene kosturnacayla gececek okul sanada allah kolaylik versin bebisinin koligi bir an once gecsin insallah annemin bizle olmasi o kadar iyi olduki sabah annem oynatti ben 1saat uyudum cok sukur

Biz yillardir kimseye öGretmenlerin 3 ay tatil yapmadiklarini anlatamadik seminerlerimiz var yalnizca iki ay tatilimiz var onu da fazlasiyla hak ediyoruz bütün bir yil ayni anda 30 farkli karakterle velilerle uGraSiyoruz çenemixi patlatiyoruz seCmeli derslerle biz de en az 5 te okuldan ayrilabiliyoruz bir ton tatil demişsin de resmi tatillerde kutlamalarda bile en azindan okulda bulunuyoruz bayram tatili sana bana herkese tatil doğum iznimiz yandiği için arkadaş serzenişte bulunmuş yoksa kimsenin bu meslekten yakindiği yok!!!öğretmenlik çok zor bir meslek sabrin olmazsa sevmezsen yapamazsin insanla uGraşiyoruz insanla biz de sizin kadar el kadar bebeklerimixi birakip gitmek istemiyoruz bu da en doğal hakkimiz!

Cnm Allah kolaylık versin neler yapiosun yapacaksın bu süreçte bilgilendir bizi.
Internette okudum bi yazi aglasa da almayin yataktan falan diyordu fakat tabi ki ana yüreği, dayanamadim 2-3 dk sonra su koyverdim deneme 1: basarisiz... yeni yöntemler arastiracagim artik.

Ya ben tv de super dadida gormustum bebek mizmizlaniyo agliyo anne zor dayaniyor ki benim oglum ordakinin 5 misli agliyor gozyasiyla hickirarak agliyo o sekilde ne kadar aglatabilirim...

Internette okudum bi yazi aglasa da almayin yataktan falan diyordu fakat tabi ki ana yüreği, dayanamadim 2-3 dk sonra su koyverdim deneme 1: basarisiz... yeni yöntemler arastiracagim artik.

Annem her turlu oyalarim rahat ol diyo cok sukur annem var allah ondan razi olsun evini barkini birakip geldi buraya acikinca alir sanirim degilmi biberonu
emzirir gb tutar kucağında verir ztn yakında ek gıdaya geçilecek. sen yokken verir ara öğünü. misal öğlen yoğurt verin diyor ya.
link attım instagram linki. orda başkasına alışma süreci nasıl oluryazmış

canım emin ol özel sektör her türlü daha zor.
ama tüm anneler eksra pozitif ayrımcılık hakediyor. bn özel sektördeydim işi bıraktım daha hamileyken. ögretmen olsam gene de o rahatlık bile yetmezdi. zor yani annelik Allah herkese kolaylıl versin.

Evet bizim tatilimiz 2 ay ve malesef iznimizin hepsi yandi ben sadece2,5 hafta kullandim erken dogum oldugu icin keske imkanimiz olsada hep kalsak bebeklerimizin yaninda emin olun isimiz disaridan goruldugu kadarda kolay degil misal ben ozel egitimdeyim geceb yil karnim burnumda cocuk pesinde cok kostum bu senede otistiklerle calisicam olayin ozeti su arkadaslar butun calisa annelerin isi cok zor ve izni sonuna kadar hakediyoruz benim butu gunum kosturmaca ise baslayinca ekstra kosturmaca olacak isimden asla sikayet etmedim etmemde amaaaaaa keske hep yavrumla kalabilsem keske

Ben de ogretmenim. Enerji acisindan bakarsan baska sektorde calisanlarin sekiz beste harcadadiklari enerjiyi biz yarim gunde harcıyoruz. Hangi meslek grubunda oglen isten cikinca konusamayacak kadar kisik ses olur. Yada oglene kadar yüz kisi ile muhattap olunur . Bu konu boyle. Ama bebekle ayri gecirilen sure açısından tabiki de diger mesleklere gore iyi. 6 saat fln ayri kaliniyor bebekle

Kizlar cok canim sikiliyo haftaya ise basliyorum ve benin kiz biberon almiyo iki gundur almamak icin curpiniyo napicam ben ya agliycan stresten oneriniz varmi
selam,

bende iki haftadır çalışıyorum. benim bebişte 13 haziran doğumlu. işe başlamadan 2 hafta önce biberon deneyimi kazanmak istedim fakat sonuç hüsran oldu. denemediğim birşey kalmadı, çok acıkmasını da bekledim uykuluyken de denedim keyifliykende denedim ama yok. sağlık ocağındaki hemşire kaşıkla vermeyi önerdi ama kaşıklada doyurmak imkansız resmen, damla damla 1 saat sürüyor ve hareket ettiği için heryere dökülüyor... gelelim asıl mesele. 2 haftadır biberonun ucunu ağzına sıkarak besleniyor. hala emmeye çalışmıyormuş hep reddediyormuş ama ağzına süt aktıkçada mecbur yutuyor, belli bir süre sonrada doymaya başlayıncada hiç sesi çıkmıyormuş. bu böyle ne kadar devam eder hiç biberonu emmez mi bilmiyorum ama endişe etme. ben evdeyken oğlumu emzirmeden beslemeyi becerememiştim ama bir şekilde o süt ağzına sıkıldığında bebek doyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…