- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.101
Aynen canim normal ben de vitamin alicam hep unutuyorumNormal kizlar bizim de bebeklerin de dokulmesi normal. Dokrora gitmeye gerek yok. Bebeklerinki ana saci onlarin hepsi bile dokulebilir muhim degil kendi saclari cikicak. Bizimki de bebege sutle vucudumuzdaki vitaminlerden veriyoruz o yuzden dokuluyo. ekstra vitamin lazim vucudunuza, Multivitamin takviyesi yapin. Bana doktor sen de d vitamini ic her gun 9 damla dedi ama ben hap seklinde decavit aldim onu kullaniyorum benim bi de belimde saclarim cok dokulse kimbilr ne zorlanirim..evde bebek cekmesin diye topuz yapmaktan gina geldi zaten
Bence normal canım anne karnındaki saçları dökülüyor. Yenileri elbet çıkacak.hanımlar benim bebeğim de 3,5 aylık. saçları çok dökülüyor. hiç dökülmezdi halbuki. annem bebek seni artık tanıyor ondandır diyor. gerçekten ondan mıdır? sizin ki dökülüyor mu?
Maşallah kuzuya uzun boylu olacak.Bu arada kizlar 2 gun once 3 aylik oldu oglum kontrole gittik
6560 qr
64 sm boy
Kilosu normalmis,boyu yasitlarindan uzunmus ama anasina cekti yavrum basketbolcu yapicam onu
kız sütüne ne kattin maşallahbenim ki de 3 aylıkkken 7 kg 61 cm di. şu an 3.5 aylık .anne sütü veriyorum sadece.
cnm size de maşallah yaramış sütler kuzuya. Birden kilo almış yavaşlar artikben de pzt gidicem kontrole çok merak ediyorum. 2 aylıkta 6 kg 62 cm di. ama bu ay daha yavaş sanki gelişimi.
cok tatlılar. Allahım hyrli evlatlar eylesinKızlar bütün bebişlet çok tatlı.allah hepsine uzun ömürler versin.buda benim prens prensesim
Amin canım cünlemizin inşallah:)Bence normal canım anne karnındaki saçları dökülüyor. Yenileri elbet çıkacak.
Maşallah kuzuya uzun boylu olacak.
kız sütüne ne kattin maşallahyarasın ogluşuna
cnm size de maşallah yaramış sütler kuzuya. Birden kilo almış yavaşlar artik
cok tatlılar. Allahım hyrli evlatlar eylesin
Aynen benim oglan boya calisiyor:)Bence normal canım anne karnındaki saçları dökülüyor. Yenileri elbet çıkacak.
Maşallah kuzuya uzun boylu olacak.
kız sütüne ne kattin maşallahyarasın ogluşuna
cnm size de maşallah yaramış sütler kuzuya. Birden kilo almış yavaşlar artik
cok tatlılar. Allahım hyrli evlatlar eylesin
tombik tombiktir maş.benim ki de 3 aylıkkken 7 kg 61 cm di. şu an 3.5 aylık .anne sütü veriyorum sadece.
şampuan ne varsa onu kullanıyorum john frieda sipariş ettim geldi ona başladım. onarıcı bakımNormal canim benimkide simdi dun dokulmeye basladi. Ablaminki 4 aylik yumak yumak dokuluyo. Bebeklerinkide bizimkide normal. Kanimi falan aldilar hepsi normal cikti. Benim annemde bebek tanimaya basladiginda dokulur der . Bakim yapmaya baslamaliyiz aslinda yoksa durmak bikemden dokuluyomus hi arkadasimin saclarida kedi kuyrugu gbi kalmisti toparlayamadi hala oyle.
maşallah boyluymuş o da. gerçi 4 aya göre nasıl bilmiyorum. ya doğumda fazla olması çok ir şey değiştirmiyor. bnm ki de 4035 doğdu 5 gün sonra 3600 dü. kg ne kdr sa ilk dönem %10 kg kaybı o kdr fazla oluyorBenim arkadasimin kizi 4 aylik kilosu 6700 boyu da 66 smmis 3 aydan sonra yavasliyormus gelisimi dedigine gore halbuki bebegi benim oglumdan 1 kilo fazla dogmusdu
Masallah diyelim bu arada annenin nazari da degermis cocuga
Aynen benim oglum 3250 dogdu 2 gun 3022 idi sarilik da cabasimaşallah boyluymuş o da. gerçi 4 aya göre nasıl bilmiyorum. ya doğumda fazla olması çok ir şey değiştirmiyor. bnm ki de 4035 doğdu 5 gün sonra 3600 dü. kg ne kdr sa ilk dönem %10 kg kaybı o kdr fazla oluyor
Masallah onlara annesi cok sirinlerKızlar bütün bebişlet çok tatlı.allah hepsine uzun ömürler versin.buda benim prens prensesim
Kizlar ben kestirdim saclarimi birde bol bol meyve et sut yogurt peynir tuketiyoeum ekstra vitamin almuyorum homini girtlak yedigimdenşampuan ne varsa onu kullanıyorum john frieda sipariş ettim geldi ona başladım. onarıcı bakım
Evet bu ay bizimkininde gelisimi daha yavas oldu. 2 aylikken 62 cm 6320 ydi 3 aylikken 7370 65 cm geldi. Normalde ayda 1.5 kilo gibi aliyordu boyda 5-6 cm uzuyorduben de pzt gidicem kontrole çok merak ediyorum. 2 aylıkta 6 kg 62 cm di. ama bu ay daha yavaş sanki gelişimi.
81günlük olduk masallah tüm bebislerimiz birbirinden güzel rabbim hepsini korusunBenim melegim
bnm de vitaminler duruyor içeyim madem.d vitamini şu sağlık ocağında bebekler için verdikleri damla mı? decavit de var evde. nasıl kullanıyorsunuz decaviti?
maşallah saçlara bakBenim melegim
Evet canim saglik ocagindan verdikleri bebek icin yag olanindan d3 mu adi neydi ya devit3 muydu yaa evde simdi ben disardayim ondan 3 damla hergund vitamini şu sağlık ocağında bebekler için verdikleri damla mı? decavit de var evde. nasıl kullanıyorsunuz decaviti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?