2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen canim normal ben de vitamin alicam hep unutuyorum

hanımlar benim bebeğim de 3,5 aylık. saçları çok dökülüyor. hiç dökülmezdi halbuki. annem bebek seni artık tanıyor ondandır diyor. gerçekten ondan mıdır? sizin ki dökülüyor mu?
Bence normal canım anne karnındaki saçları dökülüyor. Yenileri elbet çıkacak.
Bu arada kizlar 2 gun once 3 aylik oldu oglum kontrole gittik
6560 qr
64 sm boy
Kilosu normalmis,boyu yasitlarindan uzunmus ama anasina cekti yavrum basketbolcu yapicam onu
Maşallah kuzuya uzun boylu olacak.

benim ki de 3 aylıkkken 7 kg 61 cm di. şu an 3.5 aylık .anne sütü veriyorum sadece.
kız sütüne ne kattin maşallahyarasın ogluşuna

ben de pzt gidicem kontrole çok merak ediyorum. 2 aylıkta 6 kg 62 cm di. ama bu ay daha yavaş sanki gelişimi.
cnm size de maşallah yaramış sütler kuzuya. Birden kilo almış yavaşlar artik
Kızlar bütün bebişlet çok tatlı.allah hepsine uzun ömürler versin.buda benim prens prensesim
cok tatlılar. Allahım hyrli evlatlar eylesin

Amin canım cünlemizin inşallah:)

Aynen benim oglan boya calisiyor:)

şampuan ne varsa onu kullanıyorum john frieda sipariş ettim geldi ona başladım. onarıcı bakım

Benim arkadasimin kizi 4 aylik kilosu 6700 boyu da 66 smmis 3 aydan sonra yavasliyormus gelisimi dedigine gore halbuki bebegi benim oglumdan 1 kilo fazla dogmusdu
Masallah diyelim bu arada annenin nazari da degermis cocuga
maşallah boyluymuş o da. gerçi 4 aya göre nasıl bilmiyorum. ya doğumda fazla olması çok ir şey değiştirmiyor. bnm ki de 4035 doğdu 5 gün sonra 3600 dü. kg ne kdr sa ilk dönem %10 kg kaybı o kdr fazla oluyor

Bende supradyn kullanıyorum kızlar doktorun önerdi decavitten daha fazla mineral var icinde dedi. Birde ferrosanol kullanıyorum içinde demir ve b12 olandan. Yinede deli gibi saçım dökülüyor hamilelikte hiç dökülmemişti.

Hamilelikte artan ostrojen hormonu nedeniyle saclar gurlesir,dogum sonrasinda bu saclar dokulup yenisyle yenileniyormus 5 ay dokulme normaldi galiba boyle hatirliyorum

Benim kizim 2400dogdu 2bucuk aylikken 5370 ve 59cmdi sadece anne sutu aliyo dr gayet iyi dedi sutum azalmaya basladi ama bakalinm nolur bu arada sut icin yulaf ezmesi ve malt icecek cok iyiymis kizlar bugun esim cikip alacak onlarida deniycem

d vitamini şu sağlık ocağında bebekler için verdikleri damla mı? decavit de var evde. nasıl kullanıyorsunuz decaviti?
Evet canim saglik ocagindan verdikleri bebek icin yag olanindan d3 mu adi neydi ya devit3 muydu yaa evde simdi ben disardayim ondan 3 damla hergun
Kendim de decavit hap onu kullaniyorum her gun bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…