2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar yaa dogdugundan beri kızımın sol gözü capak yapıyo iki defa damla kullandik kullanırkn geciyo sonra yine tekrarliyo. Gozyasi kanali tikalymis. Boyle bisey yasayan var mi. Bi de cok istahsiz bu aralar ne yapacgmı sasirdim bi ogunde 50-60 cc zorla icmeye basladı sütleri çöpe gidiyo cok uzülüyorum

Kizlar yaa dogdugundan beri kızımın sol gözü capak yapıyo iki defa damla kullandik kullanırkn geciyo sonra yine tekrarliyo. Gozyasi kanali tikalymis. Boyle bisey yasayan var mi. Bi de cok istahsiz bu aralar ne yapacgmı sasirdim bi ogunde 50-60 cc zorla icmeye basladı sütleri çöpe gidiyo cok uzülüyorum
Canım benim yiğeniminde olmuştu öyle.önemli birşey değil merak etme.ellerini güzelce yokayıp göz kanalına doğru hergün hafif masaj yap.kısa sürede geçer.

Masallah ya tosunaa:) sen bişey yerken agzini sapurdatiyor mu ? Dun biz dondurma yerken çılgına döndü bizim kiz. Mecburen tattirdik:)))
pek birşey yiyemediğimden :D göstere göstere yiyemiyorum oruçlu inssnın önünde yer gb :) hiçbirşey tattırmama niyetindeyim. ek gıdaya geçerken de ilk sebze verin diyorlar.meyveden sonra sebzeyi reddediyormuş.

fitili koydum ıkına ıkına geri çıkarıyo, oyüzden şurup verdim.. Şuan iyi, 24 saat doldu 1-2 saat önce, artık ateşlenmemesi lazım ozaman.. Ateşlenirse müdahale etmeden acile mi götüreyim ozaman?
bana normal ateşlenirse sürekli ilaç verme dedi. yani çıktı mı fitili koy düşer dedi gene çıkarsa dr a götür dedi. tabi öle olunca sıra beklenmez acile git.

Canım benim bebeğimde doğduğu zaman vardı 1 ay içinde geçti. Dr. Damla vermişti ama aile hekimi herşeye ilaç kullanma günde 1-2 defa sütünü bebeğin gözüne damlat anne sütü aynı zamanda çok iyi bir antiseptik dedi. Bende damlattım ve masaj yaptım sürekli. Şimdi hiç olmuyor çok şükür

Benim oğlumda öyle biberonla oynuyor yüzüme gülüyor ama biberonu tutup sütü içmiyor sen kaç saatte bir ne kadar süt veriyordun

Kızlar faceten @mobidik123 'le görüşen var mı? 2 ay oldu neredeyse. nasıllar?
Bir de musab hamza'yı merak ediyorum. maral26 maral26 nerelerdesin canım benim? Yaren'le çok çok öpüyoruz :)
Canım benim epeydir girmiyorum,Musab Hamza büyüdü teyzesi maşallah 5 aylık oldu,her ne kadar beş aylık gorunumunden çokça uzak olsada, bugünlere hamdolsun.Musabdan pek firsatim olmuyor yeni gordum kusura bakma neolur.Bizde sizi öpüyoruz oğlumla.

Kizlar gunaydin. Bir haftadir sezeryan bolgem ic tarafinda cok sanci var neden olabilir geceleri uyutmuyor. Sanki bicakla kesiliyormus gibi. . dogumdan sonra bile bu kadar sancim olmadi:(

Kızlar biberonun meme ucunu değiştirdiniz mi geçen kardeşim söyledi ay ay değişiyormuş ucundaki delik sayısı da artıyormuş bebeği biberon almayanlar

Canım benim epeydir girmiyorum,Musab Hamza büyüdü teyzesi maşallah 5 aylık oldu,her ne kadar beş aylık gorunumunden çokça uzak olsada, bugünlere hamdolsun.Musabdan pek firsatim olmuyor yeni gordum kusura bakma neolur.Bizde sizi öpüyoruz oğlumla.
Oh canım benim :) 5 aylık ne güzel :)yeriim oğluşunu :) ne kusuru canım estağfurullah, iyi olun da :)

Ben gaz icin ne damla be surup kullanıyorum bıraktım artık sadece humananın kimyonlu rezene çayını içiriyorum günde 100 ml baya azaldı gazı çok rahatlatıyo kesinlikle kullan bence
Sizmi içiyorsunuz bebeğimi içiriyorsunuz?eğer bebeğe içiriyorsanız 100 ml fazla değilmi?

Benim oğlumda öyle biberonla oynuyor yüzüme gülüyor ama biberonu tutup sütü içmiyor sen kaç saatte bir ne kadar süt veriyordun
Aynen aynen var ya sanki dalga geçiyor benimle gülüyo yüzüme kafasını kaçırıyo. Ben geçen ay 2 saatte bir veriyordum doktor bıktırmıssın 3 3buçuk saate çıkar dedi bende öyle yqprım 90 cc falan alıyo 3 saatte

Bebeklerin kilosu doğrumu yoksa ben mi yanlış okuyorum kızlar 2 aylık bebekleriniz 6-7 kilo mu oldu?eğer öyleyse benim kızım çok Zayıf :110: 3500 Doğdu haftaya 3 aylık oluyoruz ve biz daha yeni 6 kilo olduk anlamadım ben:(

Back
X