2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende ayni sekilde. Ayrica stokke benimde favorim veya abc design. Insallah kismet olur. Nolur dua edin yarin 12.30 da randevum var keseyi goriyim belki icim rht eder.

Allahim hergun ha oldum nha olacam die regli ödüm patlaio su riskli haftalari bir atlatsaydik ya allahim InsaAllah kucagimiza aldigimiz gunleride gosterttir
aynı korku bendede var canım ya..allahın takdiri benimde ağustosta düşük oldu ve arkasından kalan parçaları kürtajla aldılar.9+2 haftalıktım..nasipte ne varsa ooluyo..allaha emanetiz..

Mrblar.dun kan testiyle kesinlesti artiik.:)memleketteyiz cok erken ama ailelerede soyledik.3ay once dusuk kurtaj olunca bukez tedrgnm haliyle.allah herkese nasip etsn tamamina erdirsn.degerm 561di dun.bayram sonrasi tekrar gitcez.muhtemel dogum haziran 7gosyerio bakalim:)herkesi tebrik ediylrum yol arkadaslarm:)

Arkadslar ayakta az biraz kalinca bel agrim oluyr .kasiklarmdada agrm var normaldr diyrm ama tek tarfli agrio genelde.doktorada heyecandn soramadm bisey unutmsm

Merhaba kızlar bugün kasiklarımda yoğunbi ağrı var normal mi. Bi de evde günlük islerinizi yapiyormusunuz yada hep yatmak mi gerek ilk haftalar

benim de bugün sol kasığım ağrıdı.okulda nöbetçiydim çok ayakta kaldım bir de akşamüstü kızımla alışverişe çıktık biraz.haliyle akşam yemeği vakti kasık ağrısı yaşadım.çok da hareketliyim ben nasıl öğrenicem yavaş hareket etmeyi

Kasik agrisi bendede devam ediyor. Isyerinde yogun calisiyorum bugunde temizlik yaptik koli fln ne varsa tasiidim. Merdivenleri hizli in cik kosturmacali gecti. Henuz soyliyemedigim icin bi sure daha boyle devam etcek.
Ama agra sira agri girince cok kotu oluyor. Yarin doktoruma sorucam .

Bende ayni sekilde. Ayrica stokke benimde favorim veya abc design. Insallah kismet olur. Nolur dua edin yarin 12.30 da randevum var keseyi goriyim belki icim rht eder.

Rabbim gonlune gore nasip eylesin cnm InsaAllah hayir guzel haber alirsin da burda bebislerimze aldigimiz cicilerimizide patlastigimiz gunler gelir

aynı korku bendede var canım ya..allahın takdiri benimde ağustosta düşük oldu ve arkasından kalan parçaları kürtajla aldılar.9+2 haftalıktım..nasipte ne varsa ooluyo..allaha emanetiz..

Aynen canim rabbimiz neyi nasip ettiyse onubyasicaz vardir herseyde bi hayir kolaymi melek anneleriyiz herkeze nasip olmaz

Hanimlar bende de cok sanci var kasigima bicak batio sanki belimde ona keza birde ustune esim grip bana gecirmese bare yaa

kızlar kasık bölgeniz karnın altı adetteki gibi ağrıyo mu..adet dönemindeki gibi ara ara yani..

akıntılar ne durumda benim sarımsı gibi çok şeffaf değil adet öncesi arada gelir ya öyle..ağustosta düşük yaptım 9 haftalık kürtajla aldılar kalanları..korkuyorumda..

degerlerden pek anlamam vunku yasadigim ulkede pek kullanilmio bildigim kadariyla artmasi onemli.olan seninkide artmis güzel rabbim sag sagkim.kucagina almayi nasip etsin inşallah
amin canım hepimizin kini rabbim bağışlasın
ben ev hanımıyım çalışmıyorum ama yavaş hareket etmeyi dinlenmeyi bi türlü öğrenemedim rabbim bebeklerimizi korusun
kızlar kasık bölgeniz karnın altı adetteki gibi ağrıyo mu..adet dönemindeki gibi ara ara yani..
evet canım bende de oldu zaten hamilelik ilk haftalarında aynı adet olcakmış gibi belirtiler oluyor bende kasık ağrıları hala devam ediyor az önce tuttu bıraktı korkuttu

Evet benimde ağrıyor hafiften sabahları sonra geçiyor, bence varlıklarını hissettiriyorlar diye düşünüyorum:)Ancak adet sancısının çok çok hafifi çünkü benim adet sancılarım uykumdan uyandırırdı çok fenaydı. Ama ben normal olduğunu düşünüyorum.

canım çok geçmiş olsun hiçbirini kucağına alamadın mı bende şubatta bir kürtajım temmuzda da kimyasalım oldu bu 3.hamileliğin inş.bunu alırım kucağıma kan testi ver canım önceki hamileliğinden kalma çizgi de olabilir hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar aranızda midesi bulanan var mı bende henüz bişey yok siz ne durumdasınız?

Mide bulantısı istisnalar hariç genellikle 8-10. Haftalarda başlıyormuş, birde olcak diye beklemeyelim benim çoğu arkadaşımın hiç mide bulantısı olmadı. Bünyeye bağlı bence

ne bileyim benim ilk hamileliğimde de bulanmadı ama iştahsızlık vardı etten balıktan tavuktan tiksiniyodum bunda hiçbişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…