• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri Dogum Hikayeleri

Anladım cnm ben hazirana girince dedim belki bir iki doğum yapan olmustur.doğum yapanları buraya yazarsanız çok iyi ölür takip edemiyorum çünkü de.bu arada son aylarda Anladım cnm ben hazirana girince dedim belki bir iki doğum yapan olmustur.doğum yapanları buraya yazarsanız çok iyi olur takip edemiyorum çünkü de.bu arada son aylarda kianda bakılması gereken tahliller nedir?kanda bakılması gereken tahliller nedir?

Doğum yapan annelerimiz :KK68:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
No / Annemiz / BDT/ Haftası/ DT / Bebeğimiz
1 maral26 maral26 05.06.2015 30 25.03.2015 Musab Hamza :nazar:
2 ElaBilge16 ElaBilge16 12.06.2015 34 28.04.2015 ikiz erkek :nazar:
3 B Begummgull 01.06.2015 37 05.05.2015 Erkek :nazar:
4 hafizzeyneb hafizzeyneb 08.06.2015 37 13.05.2015 Yusuf Çınar :nazar:
5 Mya34 Mya34 06.06.2015 37 14.05.2015 Ömer Buğra:nazar:
6 9661 9661 14.06.2015 36 15.05.2015 Kız :nazar:
7 @denizkizi_esra 01.06.2015 38 15.05.2015 Tan Ersan :nazar:
8 B Badee88 20.06.2015 35 14.05.2015 Erkek :nazar:
9 seyitbebek seyitbebek 04.06.2015 38 17.05.2015 Seyit:nazar:
10 cgdozdgn cgdozdgn 10.06.2015 36 07.05.2015 Erkek :nazar:
11 gulsah1489 gulsah1489 16.06.2015 37 24.05.2015 Kız :nazar:
12 X xxxplnxxx 15.06.2015 37 - - :nazar:
13 encey encey 02.06.2015 39 20.05.2015 Kız :nazar:
14 mirac75 mirac75 14.06.2015 38 24.05.2015 Muhammed Taha :nazar:
15 Fairy_1985 Fairy_1985 ? ? 26.05.2015 B? :nazar:
16 ECD75 ECD75 08.06.2015 39 26.05.2015 Ela :nazar:
17 yangtze yangtze 02.06.2015 39 02.06.2015 Erkek :nazar:
18 umutmerve umutmerve 07.06.2015 38 25.05.2015 İlay :nazar:
19 limonlucheesecake limonlucheesecake 09.06.2015 38 23.05.2015 Erkek :nazar:
20 herwood herwood /10.06.2015/38/ 31.05.2015/ İnci Sevgi:nazar:
21 N nilep86 / -/-/-/- :nazar:
22 monarosa_22 monarosa_22 /08.06.2015/39/ 29.05.2015/ Kız:nazar:
23 B beyazmelek0116 /01.06.2015/ 40/ 30.05.2015 / Yiğit Eymen:nazar:
24 gulsah1489 gulsah1489 /16.06.2015/37/ 23.05.2015/ Kız:nazar:
25 muhat muhat /09.06.2015 / 39 / - /Kız:nazar:
26 yasmin_tokat yasmin_tokat /14.06.2015/39/02.06.2015/Ömer Çağatay:nazar:
27 S SeSeEl /19.06.2015/37/01.06.2015/Yusuf Eymen:nazar:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maaşallah :KK46::KK46::nazar::nazar:

merhaba:) benım doğumum 29 haziran gibi görünüyor, ama sezaryen olacağı için doktorum 15 haziranda alırız dedi inşallah, zaman geçmiyo sanki :) hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar diliyorum.

Hayırlı doğumlar dilerimmmm...
Doğum tarihinin belli olması çok ilginç bir his olmalıo_O Allah yardımcınız olsun. İnşallah tez zamanda sağlığınıza da kavuşursunuz...

Kızlar haziran 1 pazartesi 39+1 de epidural sezaryen ile doğum yaptım. Normal doğum olmasını çok istedik. Fakat Dr. Um bebeğim in kilo alması durduğu için daha fazla bekleyemeyeceğini aksi durumda hiçbir sorumluluk kabul etmediğini söyledi. Bizde karar verdik.23 nisan dan bu yana 2500 gr da kalmıştık . Çok sukur 2770 47 cm doğdu. Herkese mutlu doğumlar diliyorum ♡

Kızlar hepinizden özür diliyorum benim bu topik aklımdan çıkıverdi,Doğum hikayemizi yazmayı unuttum...Gelelim hikayemize

24 mart sabahı kasiklarimda hafif bi siziyla gozumu açtım ama doktora daha dun gitmistim herşey yolundaydı, tekrar gitsemiydim beklesemiydim ama riske atmamak gerekirdi,eşimle hazırlanıp çıktık. Sızı biraz artmış bir durumdaydı, 17 dk da bir 20 dk da bir yarim saatte bir gibi düzensizdi, nstye girdim hemen sancı yoktu,rahim ağzı uzunluğu normaldi.Ben doktoruma israrla sancim var deyince baktı açılmada yoktu,artik geriye sadece enfeksiyon ihtimali kalmıştı ve beklediğimiz gibide oldu idrar yolu enfeksiyonu yükselmişti oyuzden di o sizilar.ilaç yazdı doktorum,aldık eve geldik sürekli uyudum.Hic bu kadar uyumamistim 7 aydır. Aksam oldu kendime hayret ediyordum uyumaktan da kendimi alamiyordum.Gece lavaboya kalktim,sonrasında yattım tam uykuya dalicam,benden bisey aktığını hissettim,ilaçların etkisi akıntının sökülüp aktığını düşündüm, ama durmuyordu çoğaldı, eşime cagirdim kalk dedim suyum geliyor,panikledi kalktı, bende kendime hakim olamiyordum oğlumun gelmesi için daha çok erkendi,ya yasamazsa ya onsuz onu kaybetmiş dönersem eve kafamda bi milyon soru...Hemen evden çıktık, hastanede nöbetçi doktor benim doktorum değildi, muayene etti karından ultrasonla...ağzını açıp tek kelime demedi,masaya alalım seni dedi masadaki muayenede asistanina dogumhaneyi ara hazirlasinlar,normal Doğum olacak dedi,nasil yani hocam ben sezeryan oldum ilkinde bu ikinci dedim nasil normal olucak riskli degilmi?olsun olsun dedi normal dogumuda yaşamış olursun...tekerlekli sandalye geldi,ben odama çıkıp sancı çekmeyi beklerken dogumhaneye çıktık nasil yani niye burdayiz demeye kalmadı hemşire alt camasirlarim için bana yardim ediyor hızlı olmamı söylüyordu, masaya çıktım ebe geldi önüme oturdu heryerimde kablo,serum takılıyor bi taraftan...Ebe ben bebeğinin saçlarını görüyorum bebek geliyor dedi,ne olduğunu idrak edemeden hepsi peşpeşe gelişiyordu nasil yani saçını görüyordu?... Bana sancin gelince kuvvetlice ikin bebegin küçük beklemesin alalım biran önce dedi.İyide nasil ikincaktim,doktor geldi tarif ettim ikinci seferde doktor tamam dedi bisey icimden kaydı hissetmistim.İncecik bir ses ömrüm boyunca aklımdan çıkmayacak o ses,oğlum ağlıyordu... Herkes sessiz,umutsuzdu,konuşmalar umutsuzdu...O sesi duydum ya içimde aniden bi umud olusuverdi Musabım birakmicakti annesini,yaşıyordu ve direnip yasicakti inşallah. Sadece hafif basımı kaldırıp saçlarını ve kafasının az biyerini gorebilmistim.Yoğun bakım ekibi kapidaydi kuvez geldi alelacele alıp gittiler.Bana yapilan kesinin dikisini atıyordu doktor,hocam yasarmi dediğimde Allah bilir dedi,hic aklımdan cikmicak o umutsuzca konuşması ve tavrı, benim hayal kurmama engel olması :KK43:(
Odaya geçtim gorumcem, gördüm kuvezle giderken,çok guzeldi yavrum,simsiyah saçı vardı diyodu aglamaktan sismis gözlerini benden kaçırarak, hic gozgoze gelmedik camdaydi gözüm hava karanlıktı bugün doğan güneş ya iyi haberlere vesile olacaktı yada kotu haberlere...
Esim geldi yasiyomu dedim yaşıyor korkma dedi ama çökmüştü omuzları, doktor solunumu makineye baglancagini gerekli tetkiklerin yapılacağını söylemis bekliyorduk...hava aydınlandı, kızkardeşim geldi,arkadaşları yoğun bakımda hemşireydi orada onlarda gelmişti yanıma ve Musabimin resmini çekmişlerdi benim gormem için gördüm dakikalarca sevdim sevdim,içimdeki heyecanı anlatamazdim,bu sabah dogan güneş oğlumun benimle kalmasına vesile olmuştu...(25 mart 2015)
Aksam üzeri çıkarken yogunbakima indik,bone galoş onluk eldiven iyice steril olarak kuvezin başına gittikki Allahım minnacikti,eller ayaklar, ağız, yüz o kadar güzeldi ki anlatılması imkânsız o an yaşadıklarım....Doktor yasanabilecek ihtimalleri anlattı ama olmayabilir de dedi.
Kuzumu orada bırakıp eve geldim,milyonlarca soru işareti ve belirsizlikle.Tek bildiğim bana ve sutume ihtiyacı olan 1100 gr. bi melegimin beni hergun kuvezde bekliyor olacagiydi...
canım o kdr duygulandım ki gözlerim doldu okurken şimdi bebeğin nasıl yazmamışsın? birde kaç haftalıkken geldi bebeğin onuda yazmamışsın. merak ediyorumm..

Kızlar kisalta kisalta yazdım çok uzun olupta sizi sıkmasın diye,aslında yazılacak o kadar şey vardiki ogune dair saatlerce yazsam bitmezdi herhalde...
Hayallerim,beklentilerim,umid ettiklerim hepsi karmakarisik bi hal almıştı, yaptığım hazırlıkları, bekleyislerimi boşa çıkarmıştı Musabım erkenden gelerek.Doguma gityigimde Onun icin hazirlanan cantanin fermuari bile acilmadan eve geri gelmisti hastaneden :KK43:(( Olsun o iyi olsun yaşasın yeterdi bana...43 gündür ayriyiz inşallah en kısa zamanda kavuşucaz bizde oglusumla...
Ve fermuarını bile açmadığım,çıkarıp bosaltmadigim bebek çantası Musabımı hastaneden çıkarmak üzere goturulmek için halen bekliyor...İnşallah en kısa zamanda Rabbim bizim kavusmamiza izin verecek....
şimdi gördüm allah sizi en kısa zamanda kavuşturur inşallah çok üzüldüm inşallah kucağına alacaksın :KK61:

Kızlar haziran 1 pazartesi 39+1 de epidural sezaryen ile doğum yaptım. Normal doğum olmasını çok istedik. Fakat Dr. Um bebeğim in kilo alması durduğu için daha fazla bekleyemeyeceğini aksi durumda hiçbir sorumluluk kabul etmediğini söyledi. Bizde karar verdik.23 nisan dan bu yana 2500 gr da kalmıştık . Çok sukur 2770 47 cm doğdu. Herkese mutlu doğumlar diliyorum ♡
Saglikla büyüsün cnm insaAllah.gözünüz aydın.benimde bugün kontrolüm var sezeryan tarihi alicam

Çok fazla hikaye yazan olmamış. Oğlumu emzirirken bi iki cümle paylasayim dedim.

02.05.2015 günü sabah 5 gibi nişanım gelmeye başladı basta açık renkliydi ve kahverengi pihtilara geçiş yapınca 9 gibi doktorumu aradım. Sancıların gelip siddetlendiginde haberleselim dedi. Bu arada eşimi ise gönderdim 5 dk ya düşünce ararim seni dedim. Neyse 11 gibi düzenli ama hafif sancilarim gelmeye basladi. Hep derdim doğum sancim geldiğinde acaba ayırt edebilecekmiyim diye. Kesinlikle ayırt edilebiliyor. Gün içinde camasirlarimi yikadim evimi toparladim en son yemegimide 13:30 da yemisim. Siz bu hatayı yapmayın hic gücüm kalmamıştı doğumda. Gün içinde dus almak ve plates topu üzerinde yaylanmak gerçekten dalgaları kolay atlatmami sağladı. Saat 17:00 gibi artik sancılar gözümden yaslar getirmeye başladı. Ama bi turlu düzene girmedi. En uzun 10 en kısa 3 dk arayla geliyordu. Aksam eşim geldi bi güzel onunla evi süpürüp silip yıkanmış ama serilmemis halilarimizi serdik. Arada sancilarda belime masaj yapması çok iyi geliyordu. Saat 20:30 da doktorumu arayıp çıktık evden. Ebe kontrol ederken epidural istediğimi söyledim ama halime güldü. Aciklik 8 cm olmuş öyle bi ihtimal yok dedi. Suyumu patlattı ve asil sancılar o dakikadan itibaren başladı. Öbürleri hicbiseymis. Öyle 1-2 ikinmayla doguramadim açıkçası. Hatta karnına ebe bayağı bi yüklendi ikinmalar ve ebenin baskilariyla 22:41 de oğlumu aldım kucagima şükürler olsun.

38+6. Haftada 3.950 gr ağırlığında ve tamamen normal doğum.
Daha güzel hikayeler sizlerin olsun.

Çok fazla hikaye yazan olmamış. Oğlumu emzirirken bi iki cümle paylasayim dedim.

02.05.2015 günü sabah 5 gibi nişanım gelmeye başladı basta açık renkliydi ve kahverengi pihtilara geçiş yapınca 9 gibi doktorumu aradım. Sancıların gelip siddetlendiginde haberleselim dedi. Bu arada eşimi ise gönderdim 5 dk ya düşünce ararim seni dedim. Neyse 11 gibi düzenli ama hafif sancilarim gelmeye basladi. Hep derdim doğum sancim geldiğinde acaba ayırt edebilecekmiyim diye. Kesinlikle ayırt edilebiliyor. Gün içinde camasirlarimi yikadim evimi toparladim en son yemegimide 13:30 da yemisim. Siz bu hatayı yapmayın hic gücüm kalmamıştı doğumda. Gün içinde dus almak ve plates topu üzerinde yaylanmak gerçekten dalgaları kolay atlatmami sağladı. Saat 17:00 gibi artik sancılar gözümden yaslar getirmeye başladı. Ama bi turlu düzene girmedi. En uzun 10 en kısa 3 dk arayla geliyordu. Aksam eşim geldi bi güzel onunla evi süpürüp silip yıkanmış ama serilmemis halilarimizi serdik. Arada sancilarda belime masaj yapması çok iyi geliyordu. Saat 20:30 da doktorumu arayıp çıktık evden. Ebe kontrol ederken epidural istediğimi söyledim ama halime güldü. Aciklik 8 cm olmuş öyle bi ihtimal yok dedi. Suyumu patlattı ve asil sancılar o dakikadan itibaren başladı. Öbürleri hicbiseymis. Öyle 1-2 ikinmayla doguramadim açıkçası. Hatta karnına ebe bayağı bi yüklendi ikinmalar ve ebenin baskilariyla 22:41 de oğlumu aldım kucagima şükürler olsun.

38+6. Haftada 3.950 gr ağırlığında ve tamamen normal doğum.
Daha güzel hikayeler sizlerin olsun.
tebrik ederim allah analı babalı büyütsün :)

Gelelim doğum hikayeme...:)

38+3 tük Kiii eşimle bir gün öncesinden köye Kayinvalidemlere gitmiştik temiz köy havası iyi gelir diye, nitekim iyi geldi, ertesi gün döndugumuzde 17:30 civarı nişanim geldi.. başta nişan mi emin olamadım..fakat kahverengi lekelenmem devam edince emin oldum.. sancılarım sadece sinek isitici gibiydi o esnada.. ilk doğum acemiliği olunca hastaneye gidelim dedik..
Baktılar ki açılmam 1 cmmis.. daha yolun uzun ,hele ki ilk gebelik ne zaman gelir bebek belli değil dediler eve gönderdiler...
Gece yatıp uyudum sabah 4 buçukta sancilarimin seviyesi bir tık artmış ve düzene girmişlerdi 5 ila 8 dakikada bir gelip yarım dakika sürüp gidiyorlardı...
Ben 5 dakikada bir gelince yine hastane yoluna düştüm...fakat sancinin açılmanin olması için en az 1 dakika sürmesi gerekiyormus..tekrar eve gittik :))

Aksam yine 17:00 sularında sancilarim değişiklik göstermeye başladı.. bir tık daha arttı.. artık inlemeye başlamıştım.. eşime bu ne kadar sürecek böyle demeye başlamıştim.. sancilarim artık 45 saniye sürüyor 5 dakikada bir geliyordu.. esim bu aşamada çok yardımcı oldu, sürekli masaj yapıyordu.. gece 2 ye kadar evde bu şekilde sanci çektim..artık sancilarim 3 dakikada bir 1 dakika süreliğine gelince ve dayanılmaz boyuta ulaşınca hadi gidelim dedik ve yola çıktık, yolda suyum geldi, hastanede açılmami kontrol ettiler ki 3 cmmis... Çok sukur 3 saatte 8 cme ulaştı.. ama o 3 saat ömrümden ömür gitti..o kadar canim yanıyordu ki çok yorgun düştüm çığlık atmaktan , annemi de dövmüşum azcik :))
Sanci aralarında hep bir ayık bir baygindim... O 3 saat oyle geçti, ve sonunda doğumhaneye alındım... 2 ikinmada yaparsın dedi ebe , hamd olsun 3 ikinmada 10 dakikada doğdu kizim Zülal... 2.900 ,48 cm ...
İçimden çıktığında inanamadim... Gözlerini açmış bakiniyordu yavrum, Yüzüne gözüne baktım.. getirip göğsüme yatirdilar inanılmaz bir duyguydu.. :))

O esnada bana dikiş atılıyordu...iç dikişim hayli var ,dışta da en fazla 6 dir..
Ben dikis atılırken hissettim ve o da acı verdi :) ama geçti gitti elhamdülillah... Şu anda dikişlerimden dolayı hala popomun üstüne oturamasam da günden gune daha iyi oluyor elhamdülillah..:)

Bu da benim hikayemdi.. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin :)

38+3 tük Kiii eşimle bir gün öncesinden köye Kayinvalidemlere gitmiştik temiz köy havası iyi gelir diye, nitekim iyi geldi, ertesi gün döndugumuzde 17:30 civarı nişanim geldi.. başta nişan mi emin olamadım..fakat kahverengi lekelenmem devam edince emin oldum.. sancılarım sadece sinek isitici gibiydi o esnada.. ilk doğum acemiliği olunca hastaneye gidelim dedik..
Baktılar ki açılmam 1 cmmis.. daha yolun uzun ,hele ki ilk gebelik ne zaman gelir bebek belli değil dediler eve gönderdiler...
Gece yatıp uyudum sabah 4 buçukta sancilarimin seviyesi bir tık artmış ve düzene girmişlerdi 5 ila 8 dakikada bir gelip yarım dakika sürüp gidiyorlardı...
Ben 5 dakikada bir gelince yine hastane yoluna düştüm...fakat sancinin açılmanin olması için en az 1 dakika sürmesi gerekiyormus..tekrar eve gittik :))

Aksam yine 17:00 sularında sancilarim değişiklik göstermeye başladı.. bir tık daha arttı.. artık inlemeye başlamıştım.. eşime bu ne kadar sürecek böyle demeye başlamıştim.. sancilarim artık 45 saniye sürüyor 5 dakikada bir geliyordu.. esim bu aşamada çok yardımcı oldu, sürekli masaj yapıyordu.. gece 2 ye kadar evde bu şekilde sanci çektim..artık sancilarim 3 dakikada bir 1 dakika süreliğine gelince ve dayanılmaz boyuta ulaşınca hadi gidelim dedik ve yola çıktık, yolda suyum geldi, hastanede açılmami kontrol ettiler ki 3 cmmis... Çok sukur 3 saatte 8 cme ulaştı.. ama o 3 saat ömrümden ömür gitti..o kadar canim yanıyordu ki çok yorgun düştüm çığlık atmaktan , annemi de dövmüşum azcik :))
Sanci aralarında hep bir ayık bir baygindim... O 3 saat oyle geçti, ve sonunda doğumhaneye alındım... 2 ikinmada yaparsın dedi ebe , hamd olsun 3 ikinmada 10 dakikada doğdu kizim Zülal... 2.900 ,48 cm ...
İçimden çıktığında inanamadim... Gözlerini açmış bakiniyordu yavrum, Yüzüne gözüne baktım.. getirip göğsüme yatirdilar inanılmaz bir duyguydu.. :))

O esnada bana dikiş atılıyordu...iç dikişim hayli var ,dışta da en fazla 6 dir..
Ben dikis atılırken hissettim ve o da acı verdi :) ama geçti gitti elhamdülillah... Şu anda dikişlerimden dolayı hala popomun üstüne oturamasam da günden gune daha iyi oluyor elhamdülillah..:)

Canım sağlıcakla büyüt kızını, darısı bize İnşAllah...

Offf yaa gözlerini acmis bakiniyordu dedin yaa icim kipir kipir oldu ne kadar guzel dogum hikayesi boyle cok sabirsizlaniyorum artik bnimkinin hic gelmeye niyeti yok gbi keske hemen smdi gelsee yaa :KK36:

Offf yaa gözlerini acmis bakiniyordu dedin yaa icim kipir kipir oldu ne kadar guzel dogum hikayesi boyle cok sabirsizlaniyorum artik bnimkinin hic gelmeye niyeti yok gbi keske hemen smdi gelsee yaa :KK36:
Hiç merak etme annesi gelecek minnak oğlan vakti dolunca :)
İnan muhteşem bir duygu... İnanamiyorsun senden çıktığına, 5 kere sordum herhalde bu benim mi diye :D

Tarih yazmamisim Hehe :)
05.06.15 sabah 5:50 de geldi yavrum kucağıma :)

Bende oglum uyurken dogum hikayemi yazayim.
1 haziranda dr umuza kontrolumuz vardi artik 39+6 olmustuk ve bende hicbi dogum belirtisi yoktu.Artik oglum kakasini yapar diye korkmaya basladim ve dr a sezeryan yapalim dedim,o da suni vermeyi teklif etti.Sonra bi acilma varmi bakalim dedi bi baktik 2 cm e yakin acilman var az bi suniyle dogum olur dedi ve ertesi gun yani 2 haziranda hastaneye yatis yapildi ve suni sanciya baslandi.Basta bisey yoktu ama git gide sancilar artmaya basladi ayni gun aksam acilmayi kontrol ettiler ve 4 cm di.Suniyi gece kestiler bebek strese girmesin diye.sancilar gecede devam etti ama duzensizdi.3 haziran sabahi tekrar sunuye baslandi aksam 6 ya kadar baya sanci cektim ama acilmam hic degismedi :(
Aklima gelen basima geldi ne yazikki 2 gun suni cektikten sonra sezeryana alindim.
Spinal sezeryan ile 03.06.2015 18.14 te ogluma kavustum :))
Cektigim sancilarin hepsini unuttum.
Rabbim hepinize hayirli guzel dogumlar nasip etsin insallah :)

Back
X