• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günaydın elmol elmol :KK54:

bizim bebiş 25 haftayı geçti, geceleri bol bol uyanıyoruz, sende ne var ne yok, doğum nasıl olacak belli oldu mu :KK200:

okeanoss00 okeanoss00 sen napıyosun nerelerdesin tatlım :KK200:
Günaydın canım zaman çabuk geçiyor hızla büyüyorlar :) ay gece uyanmak için uyumam lazım çok zorluyor beni bu son haftalar kızım da maşallah kıpır kıpır o kadar alıştım ki az sakinleşse uyandırıyorum meraktan :)

Günaydın elmol elmol :KK54:

bizim bebiş 25 haftayı geçti, geceleri bol bol uyanıyoruz, sende ne var ne yok, doğum nasıl olacak belli oldu mu :KK200:

okeanoss00 okeanoss00 sen napıyosun nerelerdesin tatlım :KK200:
Merhaba canım. Ben de haberler pek iyi degil. Rahim agzi kisalmasindan suphe ediyorlar 3 haftadir raporluyum evde yatiyorum. Ayakta kaldığımda siddetli agrilarim oluyor sicak basıyor bayilacak gibi oluyorum. Carsamba günü kardiyoloji doktorundan randevu aldim bakalim o ne diyecek. Zor geciyor anlayacaginiz.

aaaaa çok geçmiş olsun canımmm o_O

kardiyoloji senin için mi bebek için mi?
detaylı utrasona gittiğimizde doktorumuz çoçuk kardiyolojisinden fetal eko çektirmemizi tavsiye etmişti, bir problem olmadığını söylemekle birlikte tavsiye anlamında, öyle birşey mi seninki de?

Merhaba canım. Ben de haberler pek iyi degil. Rahim agzi kisalmasindan suphe ediyorlar 3 haftadir raporluyum evde yatiyorum. Ayakta kaldığımda siddetli agrilarim oluyor sicak basıyor bayilacak gibi oluyorum. Carsamba günü kardiyoloji doktorundan randevu aldim bakalim o ne diyecek. Zor geciyor anlayacaginiz.
Canım geçmiş olsun serklaj falan mi düşünüldü ne kadar serviks benim o haftalarda 3.3 mm idi ayrıntılı usg de o şekilde yazıyor sanırım 2.5 altına düşmesini istemiyorlar gebeliğin başından beri benim de tansiyonum düşük ve nabız 120 130 larda çok zorluyor gerçekten bebekle ilgili bi sıkıntı yok inşallah

aaaaa çok geçmiş olsun canımmm o_O

kardiyoloji senin için mi bebek için mi?
detaylı utrasona gittiğimizde doktorumuz çoçuk kardiyolojisinden fetal eko çektirmemizi tavsiye etmişti, bir problem olmadığını söylemekle birlikte tavsiye anlamında, öyle birşey mi seninki de?

Canım geçmiş olsun serklaj falan mi düşünüldü ne kadar serviks benim o haftalarda 3.3 mm idi ayrıntılı usg de o şekilde yazıyor sanırım 2.5 altına düşmesini istemiyorlar gebeliğin başından beri benim de tansiyonum düşük ve nabız 120 130 larda çok zorluyor gerçekten bebekle ilgili bi sıkıntı yok inşallah

Kardiyoloji benim icin bebek icin degil. Serviks uzunlugu bir haftada 4.2 den 3.1 e indi. Şimdilik serklaja gerek duyulmuyor. Gerekirse yapılacakmış her kontrolde olcuyor doktorum. Allah sana da sifa versin elmol elmol az kaldi senin.

Kardiyoloji benim icin bebek icin degil. Serviks uzunlugu bir haftada 4.2 den 3.1 e indi. Şimdilik serklaja gerek duyulmuyor. Gerekirse yapılacakmış her kontrolde olcuyor doktorum. Allah sana da sifa versin elmol elmol az kaldi senin.
Gerçekten çok hızlı düşmüş canım daha inmez inşallah istirahat et bolca rahimde yumuşama varsa progestan sanırım önler onu da bana da al demişti başlarda fitil olarak hiç kullanmadım çok şükür bi aksilik olmadan geldik bu zamana tabi agirlasmak bide bu çarpıntı işi zorluyor beni de toplam 7 kilo aldım üç kiloyu son beş haftada aldım inşallah üç dört kilodan fazla almam artık çorabımı bile giyemiyorum :skandal:

günaydın kızlar,

ben bu terimleri hiç bilmiyorum o_O
ama Allahım yardımcınız olsun, inşallah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda unuturuz bu sıkıntılarımızı:anne:

Canım çok geçmiş olsun, uzun zamandır da yazmamışsın merak ettim. Nasılsınız? Herşey yolunda mı?

Canım çok geçmiş olsun, uzun zamandır da yazmamışsın merak ettim. Nasılsınız? Herşey yolunda mı?
Merhaba canım iyiyiz çok şükür. Kontrol altındayım ilaçlar fayda etti sık sık doktora giderek günleri geçiriyorum. 3 hafta raporluydum 1 haftadır çalışıyorum. Sağol yazdığın için. Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Merhaba canım iyiyiz çok şükür. Kontrol altındayım ilaçlar fayda etti sık sık doktora giderek günleri geçiriyorum. 3 hafta raporluydum 1 haftadır çalışıyorum. Sağol yazdığın için. Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Çok geçmiş olsun tekrar inşallah çabucak sorunsuz geçer. Ben de ne yapayım çalışma ev iş yemek vs aynen devam :) Henüz bebek yok ama şu ara çalışmalar sürüyor, kısmet bakalım :KK76:

Kızlar nasılsınız ? Nasıl geçiyor hamilelikleriniz ? Biz kızımla pazartesi kavuşuyoruz inşallah aylar geçti günler geçmiyor :)

Merhaba kızlar bizde de bebiş geliyor 6 haftalık henüz :) İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırız :anneadayı:

hayırlı uğurlu olsun elmolcummm :):)
ben de dedim başka başlığa mı geçti bunlar naptılar :)

ben de izne ayrıldıktan sonra 35. haftamda doğum yaptım, prematüre annesi oldum yani :rapci:
şimdi tekrar işe başladım hemen ilk iş buraya uğrayayım dedim bakalım bizim kızlarda ne var ne yok :)

nasıl gidiyor kızçenle hayat?:KK51:
ben işe gelince bayaa özlüyorum da oğluşumu :oops:

hayırlı uğurlu olsun elmolcummm :):)
ben de dedim başka başlığa mı geçti bunlar naptılar :)

ben de izne ayrıldıktan sonra 35. haftamda doğum yaptım, prematüre annesi oldum yani :rapci:
şimdi tekrar işe başladım hemen ilk iş buraya uğrayayım dedim bakalım bizim kızlarda ne var ne yok :)

nasıl gidiyor kızçenle hayat?:KK51:
ben işe gelince bayaa özlüyorum da oğluşumu :oops:
Ah özlenmez miii günde kaç kez arıyorum resim istiyorum belli değil akıl orda valla
Sana da hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün oğlusun :)

Back