• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Evet bazen gözler doluyo çok özlem geliyo burnumun ucuna hatta karikatür var günün özeti resmen :D

Eklentiler

• IMG_20171201_111055_393.jpg
    IMG_20171201_111055_393.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba kizlar. missERE missERE ve elmol elmol :)
Ben de 36 haftalık dogum yaptim premature annesi oldum. Oglum 2 gun sonra dogdugu gun itibariyle 3 aylik oluyor. Cok kotu bir hamilelik erken dogum ve kuvez surecinden sonra yanimda minnagim cok sukur. Dogum iznim bitti senelik iznimi kullaniyorum. Ay sonunda ucretsiz izne cikicam 6 aylik yapinca da ise geri donecegim. Sizin bebekler kac aylik oldu?

Ben de 36 haftalık dogum yaptim premature annesi oldum. Oglum 2 gun sonra dogdugu gun itibariyle 3 aylik oluyor. Cok kotu bir hamilelik erken dogum ve kuvez surecinden sonra yanimda minnagim cok sukur. Dogum iznim bitti senelik iznimi kullaniyorum. Ay sonunda ucretsiz izne cikicam 6 aylik yapinca da ise geri donecegim. Sizin bebekler kac aylik oldu?
Merhaba canım çok şükür sağlıklı yanımızda ya melekler ❤ benim kızım 17 aralıkta 5 ayı bitirdi , zaman çabuk geçiyor, ise başlayalı epey oldu koşturmaca günler geçip gidiyo

BENİM BİR DERDİM VAR....
Bende bursa gemlige gelin olucam inşallah bu sıralar biraz gerginiz ailem ilk başta onay vermişti ama şimdi yakınımıza otur diyor nişanlım gemi kaptanı 3 aylık bir süreç ama öyle 6.8 ay gitmiyor gecelerde dogum günümde kayınvalidemler geldi bir kac kez ortam gerildi annem kayınbabamı pek begenmemiş aslında bana biraz kuruntu geliyor çünkü görümcem var kacarak evlendi ama ailesi hemn kabul etti düğünü bile yapıldı nişanlım en baştan konuştuk gemlikte oturacağız diye düğüne az bir zaman kala bu şekilde bahaneler aramak yerine düğüne hazırlanması gerektiğini düşünüyo çünkü bi kac defa nişanı ertelemek zorunda kaldık ailem Gemlik olursa bu iş olmaz diyor nişanlım da gemlik olacak diyor iki arada kaldımanlayacağınız ne yapacağımı bilmiyorum sizlerle dertleşmek istedim

kuzummm bende 35+4 prematüre annesi oldum bizim bebişler pek bi aceleci çıktı desene:KK50:

Allahım onlara güzel ve hayırlı kaderler yazsın inşallah ben de çok isterdim ücretsiz izne çıkmayı ama imkanlarımız el vermiyor, neyse ki oğluşuma anneanne ve babaanne bakıyor, o yüzden gözüm arkada kalmadan işe geliyorum :)

yine de sabahları etrafa gülücük saçarken evden çıkma o kadar zor ki, işe başlayalı iki hafta oldu hala ağlıyorum evden çıkarken :oops:

2015 mayıs gelinleri anne bile oldu inanamıyorum zaman nasıl geçiyor :anneadayı::anne::emir_bebek:

bu arada hangi bezi kullanıyosunuz canlar merak ettim :)

BENİM BİR DERDİM VAR....
Bende bursa gemlige gelin olucam inşallah bu sıralar biraz gerginiz ailem ilk başta onay vermişti ama şimdi yakınımıza otur diyor nişanlım gemi kaptanı 3 aylık bir süreç ama öyle 6.8 ay gitmiyor gecelerde dogum günümde kayınvalidemler geldi bir kac kez ortam gerildi annem kayınbabamı pek begenmemiş aslında bana biraz kuruntu geliyor çünkü görümcem var kacarak evlendi ama ailesi hemn kabul etti düğünü bile yapıldı nişanlım en baştan konuştuk gemlikte oturacağız diye düğüne az bir zaman kala bu şekilde bahaneler aramak yerine düğüne hazırlanması gerektiğini düşünüyo çünkü bi kac defa nişanı ertelemek zorunda kaldık ailem Gemlik olursa bu iş olmaz diyor nişanlım da gemlik olacak diyor iki arada kaldımanlayacağınız ne yapacağımı bilmiyorum sizlerle dertleşmek istedim

hangi ilden gemliğe gelin oluyorsunuz ki?
bir derdim var sayfasına yazarsanız daha çok cevap alabilirsiniz :)

Back