• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri Dogum Hikayeleri

insallah hepimiz saglikla hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi ve heyecanla burada paylasiriz mutlu haberleri
İnşallah ,bütün annelerimiz sağlıkla kucağına alır bebişlerini...Minik bebek annesine ,anneside bebeğini kucağına alıp onu kokusuyla büyütmeyi nasip eder.Her ikisinede sağlıklı ömürler dilerim....

En heyecanlı , en duygusal , en sicaciiiik konumuza hoşgeldiniz annelerimiz...
Niyetim konuyu nisan ayına girdiğimizde açmaktı amma velakin bir aceleci oğlanin bugun dogmasiyla yeni topicimiz hayırlı olsuun :))
Beraber paylaştık hamileliğimizi ,gelin ''Anne'' oluşumuzu da paylaşalım canlarım :KK68::KK68::KK68:

maral26 maral26 25.03.2015 30.hafta Musab Hamza :KK46:
esmam İnşaAllah bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağımıza alırız.bende yazarım arık hikayemi...:)

Canlar benimde 7 haziran. Cümlemize hayırlı doğumlar. Bende kasılma gibi durumlar oluyor. Hemde baya bir fazla.Aynı durumu yaşayan var mı acaba .. ?

Canlar benimde 7 haziran. Cümlemize hayırlı doğumlar. Bende kasılma gibi durumlar oluyor. Hemde baya bir fazla.Aynı durumu yaşayan var mı acaba .. ?
Bar cnm benimde cok oluyor.caresi dinlenmek.bu arada haziranda dogmasi gerekipte erken dogan bir bebegimiz bar dimi.

Bar cnm benimde cok oluyor.caresi dinlenmek.bu arada haziranda dogmasi gerekipte erken dogan bir bebegimiz bar dimi.
Evet canım ama anladigim kadarıyla ikizler. Genellikle erken doğuyor ikizler. Bu arada benden 2 hafta önde olan arkadaşım da suyu geldi ve sezaryen oldu. 34+1 de :) hepimiz için hayırlısı olsun yaa ♡ bende doğum iznine çıkınca biraz fazla gezdim alışveriş falan anlaşılan dinlenme gerekiyor. Normal doğum istiyorum. Inşallah ... :)

şimdi baktım da geçen senenin haziran annelerine,
onların da mart ayında bir erken doğumu olmuş ne enteresan bi tevafuk :KK24:
maral26 maral26 'a ve oğlu Musab'a sağlık versin Rabbim onları birbirine bağışlasın, bizlere de kolaycacık doğumlar nasib etsin inşaAllah :KK68:

Evet canım ama anladigim kadarıyla ikizler. Genellikle erken doğuyor ikizler. Bu arada benden 2 hafta önde olan arkadaşım da suyu geldi ve sezaryen oldu. 34+1 de :) hepimiz için hayırlısı olsun yaa ♡ bende doğum iznine çıkınca biraz fazla gezdim alışveriş falan anlaşılan dinlenme gerekiyor. Normal doğum istiyorum. Inşallah ... :)
Musab bebek var bi Ben ikizleri duymadim onlarda mi haziranda dogacakti da nisanda dogdular.kac kilolar .sagliklari be durumda

Evet bende de var. Doktora gittim.Rahim kısalması var erken doğabilir diye iğne verdi. Haftada birgün . Dinlenmek lazım bol bol ..

Kızlar merhaba. Butik kurabiye ile ugrasıyorm. Söz,Nişan,kına,Nikah,bebek,baby shower,asker,ev aklınıza ne gelirse. Yardımcı olablrm

Simdilik bende her sey normal. Arada alt bolgemde agri hissediyorum. Bazen de oglum hareket ettikce agri oluyor. Onun disinda yatmak zorlasti, aldigim nefes yetmiyor. 5 mayista kontrole gidecegim daha cati muayenesi yapilmadi en son 3 hafta once gitmistim zaten. Su aralar gelecek gibi durmuyor yerinde rahat kucuk bey :)

Musab bebek var bi Ben ikizleri duymadim onlarda mi haziranda dogacakti da nisanda dogdular.kac kilolar .sagliklari be durumda

Evet canim, onlarda aceleci davrandilar :) sanirim iki hafta kadar kalacaklardi kuvezde sonra cikacaklardi. 2kg dogdular diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam.

Ay 3.doğumumuz oldu valla haziran bebişleri baya aceleci çıktı yeni doğum yapan annemizi kutluyorum allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda hikayelerini bekliyoruz

Back
X