- Konu Sahibi SirriEyvan
Iyi hadI sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ,bütün annelerimiz sağlıkla kucağına alır bebişlerini...Minik bebek annesine ,anneside bebeğini kucağına alıp onu kokusuyla büyütmeyi nasip eder.Her ikisinede sağlıklı ömürler dilerim....insallah hepimiz saglikla hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi ve heyecanla burada paylasiriz mutlu haberleri
esmam İnşaAllah bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağımıza alırız.bende yazarım arık hikayemi...:)En heyecanlı , en duygusal , en sicaciiiik konumuza hoşgeldiniz annelerimiz...
Niyetim konuyu nisan ayına girdiğimizde açmaktı amma velakin bir aceleci oğlanin bugun dogmasiyla yeni topicimiz hayırlı olsuun :))
Beraber paylaştık hamileliğimizi ,gelin ''Anne'' oluşumuzu da paylaşalım canlarım
maral26 25.03.2015 30.hafta Musab Hamza
Bar cnm benimde cok oluyor.caresi dinlenmek.bu arada haziranda dogmasi gerekipte erken dogan bir bebegimiz bar dimi.Canlar benimde 7 haziran. Cümlemize hayırlı doğumlar. Bende kasılma gibi durumlar oluyor. Hemde baya bir fazla.Aynı durumu yaşayan var mı acaba .. ?
Evet canım ama anladigim kadarıyla ikizler. Genellikle erken doğuyor ikizler. Bu arada benden 2 hafta önde olan arkadaşım da suyu geldi ve sezaryen oldu. 34+1 de :) hepimiz için hayırlısı olsun yaa ♡ bende doğum iznine çıkınca biraz fazla gezdim alışveriş falan anlaşılan dinlenme gerekiyor. Normal doğum istiyorum. Inşallah ... :)Bar cnm benimde cok oluyor.caresi dinlenmek.bu arada haziranda dogmasi gerekipte erken dogan bir bebegimiz bar dimi.
Musab bebek var bi Ben ikizleri duymadim onlarda mi haziranda dogacakti da nisanda dogdular.kac kilolar .sagliklari be durumdaEvet canım ama anladigim kadarıyla ikizler. Genellikle erken doğuyor ikizler. Bu arada benden 2 hafta önde olan arkadaşım da suyu geldi ve sezaryen oldu. 34+1 de :) hepimiz için hayırlısı olsun yaa ♡ bende doğum iznine çıkınca biraz fazla gezdim alışveriş falan anlaşılan dinlenme gerekiyor. Normal doğum istiyorum. Inşallah ... :)
Evet bende de var. Doktora gittim.Rahim kısalması var erken doğabilir diye iğne verdi. Haftada birgün . Dinlenmek lazım bol bol ..Canlar benimde 7 haziran. Cümlemize hayırlı doğumlar. Bende kasılma gibi durumlar oluyor. Hemde baya bir fazla.Aynı durumu yaşayan var mı acaba .. ?
muhakkak yaz ablam... 3.kızının gelişi kolay olsun inşaAllaaahhhesmam İnşaAllah bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağımıza alırız.bende yazarım arık hikayemi...:)
Esmacım nasılsın bu yeni topic mi?muhakkak yaz ablam... 3.kızının gelişi kolay olsun inşaAllaaahhh
Musab bebek var bi Ben ikizleri duymadim onlarda mi haziranda dogacakti da nisanda dogdular.kac kilolar .sagliklari be durumda
Canim 2015 Haziran Anneleri sayfasindayiz SirriEyvan'in :)Kızlar nasıl gidiyoooor :)
iyiym canım benim..Esmacım nasılsın bu yeni topic mi?