• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

ideal sıcaklık 34 -38 arası yazıyor ama bana soğuk geliyor ya 39 yapıyorum mutlu mutlu yıkanıyo kızçem :KK49:
Ohh maşallah kızçeye mis gibi kokar bende bugün yıkadım çok ağladı sanki canı yanmış gibi acaba dedim suyu sıcakmi yaptim ikinci bebegim ama yinede tek basina yikamaya cesaret edemiyorum daha cok agladıgı icin

Ohh maşallah kızçeye mis gibi kokar bende bugün yıkadım çok ağladı sanki canı yanmış gibi acaba dedim suyu sıcakmi yaptim ikinci bebegim ama yinede tek basina yikamaya cesaret edemiyorum daha cok agladıgı icin
Yook ben de cesaret edemem tek başıma. bizimki genelde üşüdüğünde ağlıyor canım bir de aç karnına yıkarsam ağlıyo cadıcık

Kizlarr karın bölgesi çatlaklarım için biooil kullaniyordum 4 gündür karnım kasiniyor çok fena acaba iyi mi geliyo yoksa alerji mi yaptı dersiniz

Kızlar facebook grubuna üye olmaya karar verdim bakalım bizim kızlar ve bebişler oralarda neler yapıyorlar ama yinede burayı bırakmam ilk göz ağrım burası burda daha rahat oluyorum orayıda bir görelim bakalım:KK55:

Günaydın kızlar biz 2 den beri kıvranıyoruz artık iyice psikolojim bozulmaya başladı ama buna da şükür diyorum dün arkadaşıma oturmaya gittik orda oğlum çıldırdı resmen mrme de bile. Avazı çıktığı kadar ağlıyı arkadaşım inek sütü alerjisi olabilir bu çıcuk derdi oğlu 2 yaşında. Alerjik Bi çocuk hiç Bi şi yiyemiyor hemen acillik oluyo arkadaşım psikiyatri doktoru tıptan uzak değil bunu duyunca çok kötü oldum benzer şikayetler varmış huysuzluk karın Ağrı'sı uyumama Konak yüzde kızarıklık lütfen dua edin öyle bişi olmasın. Uykusuzlukta vs değilim çok şükür ama oğlum öyle ağlarken bişi yapamayınca bende onunla ağlıyorum

Kızlar kişi etiketlemeyi Nasıl yapıyoruz ben Bi türlü çözemedim artık Facebook'a girmek istiyorum burda sayımız çok az

Kac derece yapiyorsun hemen ölçüyormu sicakligi ben hep file kullandim ama dedigin gibi disarida kaliyor devamli su dökmek gerekiyor üşüyor bende su doldurup deneyecegim artik
Can'ım üzerinde ideal banyo sıcaklık işareti var o gösteriyio zaten ama 35 diye hatırlıyorum gerçekten çok rahat soğuk sıcak derdi yok en başta kv dirseğiyle bir kere yaptı dereceye gerek yok diye çocuk ağlaya ağlaya bide kıpkırmızı oldu sonra dereceyle ölçtüm 39 derece bir iki derece bile önemli bence çünkü ciltleri çok hassas

Günaydın kızlar biz 2 den beri kıvranıyoruz artık iyice psikolojim bozulmaya başladı ama buna da şükür diyorum dün arkadaşıma oturmaya gittik orda oğlum çıldırdı resmen mrme de bile. Avazı çıktığı kadar ağlıyı arkadaşım inek sütü alerjisi olabilir bu çıcuk derdi oğlu 2 yaşında. Alerjik Bi çocuk hiç Bi şi yiyemiyor hemen acillik oluyo arkadaşım psikiyatri doktoru tıptan uzak değil bunu duyunca çok kötü oldum benzer şikayetler varmış huysuzluk karın Ağrı'sı uyumama Konak yüzde kızarıklık lütfen dua edin öyle bişi olmasın. Uykusuzlukta vs değilim çok şükür ama oğlum öyle ağlarken bişi yapamayınca bende onunla ağlıyorum
canım bizde de öyleydi öyleydi birkaç güne kadar. katıla katıla ağlıyordu kolik herhalde diyorduk ama eşimle korkmaya başladık başka bir rahatsızlık olmasın diye dr.a gittik idrar yolu enfeksiyonundan korktum çok şükür her şeyi sağlıklı çıktı. nurse Harvey bio Gaia ve sab siblex yazdı dr düzenli şekilde kullanıyorum çok şükür biraz yoluna girdi gündüz de ağlardı şimdi daha iyi. mutlaka dr.a götür gerekli tetkikleri yapsınlar. büyük olasılıkla koliktir en azından için rahat eder bu ilaçları da Danış niz Fayda gördük şükür

canım bizde de öyleydi öyleydi birkaç güne kadar. katıla katıla ağlıyordu kolik herhalde diyorduk ama eşimle korkmaya başladık başka bir rahatsızlık olmasın diye dr.a gittik idrar yolu enfeksiyonundan korktum çok şükür her şeyi sağlıklı çıktı. nurse Harvey bio Gaia ve sab siblex yazdı dr düzenli şekilde kullanıyorum çok şükür biraz yoluna girdi gündüz de ağlardı şimdi daha iyi. mutlaka dr.a götür gerekli tetkikleri yapsınlar. büyük olasılıkla koliktir en azından için rahat eder bu ilaçları da Danış niz Fayda gördük şükür
Can'ım götürdük Dr a ama Erzurum'da ne yazık ki iyi Bi çocuk Dr yok iki özel bide üniversite var oradakilerde çok kötü en iyisine götürdük bana soruyo neden bu kadar ağlıyo ki diye bende üniversitede radyoloji Dr yum karın ultrasonu idrar dışlı yaptırdım acaba böbrekte kum vs bişi var diye obada baktık yok sadece çok gazı var dedi hocamız ama bende dan simpleks ve bio gaia kullanıyorum artık Rezene ve tane kimyon da içiriyorum bende tatlılara bile tane kimyon atıyorum bu iki hafta hiç süt ürünü tüketmiycem bakalım kusma ve ağlamasında Bi değişiklik olcak mı

Face e uye olan arkadaslar bana arkadaslik istegi yollayabilir misiniz Eylul Erdem face adim profil foto su da bu

Eklentiler

• IMG-20151211-WA0000.webp
    IMG-20151211-WA0000.webp
    24 KB · Görüntüleme: 34
Can'ım üzerinde ideal banyo sıcaklık işareti var o gösteriyio zaten ama 35 diye hatırlıyorum gerçekten çok rahat soğuk sıcak derdi yok en başta kv dirseğiyle bir kere yaptı dereceye gerek yok diye çocuk ağlaya ağlaya bide kıpkırmızı oldu sonra dereceyle ölçtüm 39 derece bir iki derece bile önemli bence çünkü ciltleri çok hassas
Alayım bende e bebekte vardır

Back
X