- 23 Ekim 2024
- 419
- 331
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
- #2.981
İnşallah canım yaBende iyiyimçok şükür çok sevindim hadi az kaldı minnoşlar kavuşmaya dilerim bu sefer bizi üzmezler inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yaBende iyiyimçok şükür çok sevindim hadi az kaldı minnoşlar kavuşmaya dilerim bu sefer bizi üzmezler inşallah
![]()
Bende önceden temizliğimi bitiriyorum ilk üç gün çok iş yapmıyorum yemek bulaşık harici sonra devam ama ağır iş yapmadan yormadanKışlık kiyafetlerin evet olurda ben transferden sonra birşey yapamam diye düşünüyorum ne bilim![]()
ben philips sponsorlu hamilelik+ kullanmıştım çok beğenmiştim
Ikisinide indirdim ve ne kadar ümitliysem bilgi girişleri dahi yaptımHappy Mom iyibirde hamilelik var
![]()
İnşallah canım benim moralin yüksek olsun hep aynı şeyleri yaşayacak degiliz diye düşünüyorumİnşallah canım yamoralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ama birazda stres var bu gidişle muhtemelen eve ultrason cihazı alırım tutunursa
![]()
Ben hatta sakin kalınca tekrardan okumaya çalışıyorum kaçırdıgım birşey varmı diyeKızlar maşallah bizim bura aktif yetişemiyorum okumaya![]()
Amin canım bu grup inşallah anneler klübüne gitsin hepsiİnşallah canım benim moralin yüksek olsun hep aynı şeyleri yaşayacak degiliz diye düşünüyorumAllah’ın izniyle dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin
![]()
Hay maşallahIkisinide indirdim ve ne kadar ümitliysem bilgi girişleri dahi yaptımşu an şeker tanesi kadarmış
Bir soruya cevap verecem baktım 10 kere cevap verilmiş ben parmağımı kaldırıp yazana kadarBen hatta sakin kalınca tekrardan okumaya çalışıyorum kaçırdıgım birşey varmı diye![]()
Amin Amin bize özel grup kuracağız nasip olursa bu grupla beraber inşallah öyle bir hayalimiz var Rabbim nasip etsin inşallahAmin canım bu grup inşallah anneler klübüne gitsin hepsi![]()
Bebişim önce burdan mutlaka hamile takvimini başlat onu mutlulukla bir görelim bizde seninle takip edelim benimki böyle bir takvimdi ayriltili ama adini unuttumKızlar nasip olursa hamileliklerimiz, hangi uygulamayı veya uygulamaları kullanmayı düşünüyorsunuz?
Buraya gelen cevapsız kalmaz Allah’ın izniyle maşallahBir soruya cevap verecem baktım 10 kere cevap verilmiş ben parmağımı kaldırıp yazana kadar![]()
Özel değilse sizinkine ne oldu acabaBebişim önce burdan mutlaka hamile takvimini başlat onu mutlulukla bir görelim bizde seninle takip edelim benimki böyle bir takvimdi ayriltili ama adini unuttum![]()
O ilactan bana da lazim böyle beklemek daha stresli yaCanım ben pazartesi olacam ilaçla olduğum için günü belli, iyiyim canım ufaktan heyecan var içimde ne diyecek dr diye, sen nasılsın aşkım
Yemin ederim şu 5 ayda, 6 senelik kadın doğumcuların okuduğun bitirip mezun oldum yaBuraya gelen cevapsız kalmaz Allah’ın izniyle maşallahher alanda uzmanız
![]()
ben doğal yoldan regl olmadğım için cyclo progynova kullanıyorumO ilactan bana da lazim böyle beklemek daha stresli ya![]()
Çok şükür doğum yaptım ben şuan 5 yaşındaÖzel değilse sizinkine ne oldu acaba![]()
Bende bilmediğim şeyleri burada öğrendim hatta gidip doktoruma söylüyordum gülümsüyordu korkarım birgün diyecek al önlüğü sen oturYemin ederim şu 5 ayda, 6 senelik kadın doğumcuların okuduğun bitirip mezun oldum ya
Ay kusura bakmayın ben kaçırmışım bu detayı üzgün işareti görünce bir şey oldu sandımÇok şükür doğum yaptım ben şuan 5 yaşındakardeş için tedavi sürecindeyim ben. Sadece gebelik takibi uygulamasının adını unuttum
Bana en son girme şu forumlara diye azarlıyorduBende bilmediğim şeyleri burada öğrendim hatta gidip doktoruma söylüyordum gülümsüyordu korkarım birgün diyecek al önlüğü sen otur![]()