- 8 Temmuz 2015
- 22
- 2
- 1
- 37
Neden öyle hiç bilmiyorum doktorâ gittiğimde danışayım diyorum unutuyorum da uykusunda korkutuyolar olabilir
Dün akşam bir Nescafe içmiştim erken saatlerde sanırım onun ve aşırı yorgunluğun etkisiyle aşırı uyarılmış durumdaydım vücuduma söz geçiremiyorun ayarları bozuldu resmenAy canim ya sen niye uyuyamadin ki? Bazen insan asiri yorulunca da uyuyamiyor oyle mi oldu ki. Iyi olmus arkadaslarinin erteledigi umarim dinlenirsin sonunda
Ya bende ayni durumdayim kizim 5 gubi uyaniyr onu uyutyrm sobra bende uyku falan kalmyr 2 gundur tplam 6saat anca uyumusumdur cokta dinc hissedyrm kendimi ama daha sonra vucut yorgun dusup metabolizma alt ust olursa diyede korkmyr degilimDün akşam bir Nescafe içmiştim erken saatlerde sanırım onun ve aşırı yorgunluğun etkisiyle aşırı uyarılmış durumdaydım vücuduma söz geçiremiyorun ayarları bozuldu resmen
ben mustela şampuanı kullanıyorumCanim ben de ayni sekilde yaptim gecmiyordu bir turlu doktorumuz konak sampuani onerdi mustela veya birsey bee unuttum adini. Ben mustela aldim bizimkine yaradi gecti cok sukur
merhaba :) çok ilginçtir iki gündür benim kızımda sol taraftan çok az emiyo sağa geçiriyorum mayışıp uyuyo anlamadım nedendir acaba, aynı şeyi sende yaşamışsın çok şaşırdım :)Benim ki de ayni canim. Yeni icadi da sol gogsumu emmek istememesi ancak uykuluyken yada cok acsa solu aliyor. Cok cins bu gunlerde oglusum
İnşallah sorun yaşamazsın canım bebeklerle ilgileniyoruz sonuçta bize güç lazımYa bende ayni durumdayim kizim 5 gubi uyaniyr onu uyutyrm sobra bende uyku falan kalmyr 2 gundur tplam 6saat anca uyumusumdur cokta dinc hissedyrm kendimi ama daha sonra vucut yorgun dusup metabolizma alt ust olursa diyede korkmyr degilim
Evet aslında mantıklı canım :)Ben de oyle düşündüm de annem de dedi saçmalama onu daha melekler koruyo ne gelipte korkutucak bebeği Gaz sancısı falan geliyordur uyuduğu için de acıdan uyanınca korkuodur dedi bana da daha mantıklı geldi sonra oyle düşünmeye başladım şimdi
Bebek magazalarindan bulabilirsin canim. Ben jokerden banyo seti almistim onun icinden cikmistiNerden bulabilirim ki onlardan
:))) yeni kankayim ben yeniEvet canım ya ben de farkediyorum:) üniversite yıllarında en yakın ardaşımla artık konuşmadan birbirimizi anladığımız birbirimizin sözünü tamamlamaya başlamıştık bir an o canlandı gözümde:) yoksa sen benim kankam mısın:):)
Bebek magazalarindan bulabilirsin canim. Ben jokerden banyo seti almistim onun icinden cikmisti
Bebislerimizle paralel gidiyoruz bence canim fazlaca fuzyonel takiliyoruz onlar iyi oluyor biz iyi onlarin ayarlari bozuluyor bizimki bozuluyor. Hep birlikte umarim en kisa zamanda toparlariz. Nasil bir maceraymis ya anne olmakDün akşam bir Nescafe içmiştim erken saatlerde sanırım onun ve aşırı yorgunluğun etkisiyle aşırı uyarılmış durumdaydım vücuduma söz geçiremiyorun ayarları bozuldu resmen
Canim dinc hissetsen de bebis uyurken uyumaya calis sut icin. Gerci insan bedenine laf gecirebilse...Ya bende ayni durumdayim kizim 5 gubi uyaniyr onu uyutyrm sobra bende uyku falan kalmyr 2 gundur tplam 6saat anca uyumusumdur cokta dinc hissedyrm kendimi ama daha sonra vucut yorgun dusup metabolizma alt ust olursa diyede korkmyr degilim
Konak onlemeye yardimci yenidogan kopuk sampuani yaziyor canim ustundeben mustela şampuanı kullanıyorum
konak için mustela şampuanı varmı onu bilmiyodum bende alıyım o zaman
Merhaba canim oluyormus sanirim oyle internette okudum vardi yasayanlar. Tadi farkli olabiliyormus sanirim, kulagi tikali fln olup pozisyon olarak sevmeyebiliyorlarmis fln fln. Benimki simdilik gecti gibi ama hic emmezse bir arastir netten istersen farkli cozumler var yatarak emzirme fln gibimerhaba :) çok ilginçtir iki gündür benim kızımda sol taraftan çok az emiyo sağa geçiriyorum mayışıp uyuyo anlamadım nedendir acaba, aynı şeyi sende yaşamışsın çok şaşırdım :)
Baska magazalarda da bulabilirsin canim sanirim bebegim fln gibi. Bizimkinin markasi bebeconfortBakıyım bi Konya da joker nerde var bilmiyorum ama civile bakarım
Evet canım benim son zamanlarda bu kadar çok uyumlu olduğum kimse yoktu hiç kaçırır mıyım seni:))) yeni kankayim ben yeni
Ay evet ya elimle seviyorum ufak çekiyorum elimde ful saç korkmaya başlamıştım annem normal dedi simdi sizleri de okuyunca rahatladim.ohBebişlerinizin saçları dökülüyo mu kızlar bizimkinin dökülmeye başladı
Canım ben tetanosu 1 kere oldum o da hamileligimin 2 ayındaKızlar tetanos aşılarının 3. Sünü oldunuz mu? Ben unutmuşum 2 hafta önceymiş tarihi bugün hemşireye söyleyince bir şey olmaz dedi yaptı aşı. Biraz yukarı kaldırınca ağrıyor eşim öğleden sonra gidecek işe akşam boyu tontiş kızımı nasıl kaldıracağım ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?